Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Πειραιώς Σεραφείμ: Φανατική δωδεκαθείστρια η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα


Το αυτοαποκαλούμενο Εθνικιστικό κόμμα «Λαικός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή» παρά το αυταπόδεικτο γεγονός ότι ο Εθνικισμός αποτελεί παθογένεια και εκτροπή από τον Εθνισμό, που είναι η υγιής φιλοπατρία στην επίσημη ιστοσελίδα του στις 22/4/2013 απαντώντας στις καταγγελίες μας ομολόγησε ότι: «Ναι, κάποιοι νέοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
εόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο, μία ημέρα ιερή της Παράδοσης του Ελληνισμού για χιλιάδες χρόνια» και έτσι απεκάλυψε πασίδηλα τον παγανιστικό και αποκρυφιστικό του χαρακτήρα που όπως έχομε γνωστοποιήσει αποδεικνύεται και από τα δημοσιευμένα κείμενα του Γεν. του Γραμματέως. (κειμενο 1κειμενο 2κειμενο 3).
Παρά τα ανωτέρω όμως τα δημοσκοπικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα αυξάνονται όσο παρατείνεται η δοκιμασία της καταλήψεως της Χώρας από την λαθρομετα-νάστευση και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» του πολιτικού μας συστήματος όπως τους αποκαλούν τα διεθνιστικά κέντρα συνεχίζουν την εθελόδουλη και υποθερμική συνοδοιπορία μαζί τους.
Είναι όμως πολύ σημαντικό το γεγονός ότι πλέον δημόσια και πανηγυρικά έχει διακηρυχθεί από την Χρυσή Αυγή η παγανιστική της πίστη στον ψευδοθεό Φοίβο-Απόλλωνα-Ήλιο σε ένα ανθωποποίητο είδωλο κατασκεύασμα του Ομήρου και του Ησιόδου όπως καταγράφει ο πολύς Ηρόδοτος στο Β΄ βιβλίο των Ιστοριών του «Ούτοι δε εισίν οι ποιήσαντες θεογονίην Έλλησι και τοίσι θεοίσι τας επωνυμίας δόντες και τιμάσθαι και τέχνας διελόντες και είδεα αυτών σημήναντες» (αυτοί δηλ.Όμηρος και Ησίοδος είναι εκείνοι που συνέθεσαν στους Έλληνες την θεογονία των και έδωσαν στους θεούς τα ονόματά των και τας πρεπούσας σε αυτούς τιμάς και εμοίρασαν σε αυτούς τας τεχνικάς επιδεξιότητας και καθώρισαν σε αυτούς την εξωτερική τους εμφάνιση).
Άλλωστε το άστρο του πλανητικού μας συστήματος, ένα από τα δισεκατομμύρια του Γαλαξία μας δεν παύει να είναι παρά μία άλογη και ασυνείδητη μάζα ενέργειας που εξαγγέλει την άπειρη σοφία, την υπερμαθηματική ακρίβεια και την τελονομία του αιωνίου Δημιουργού.
Εκείνο όμως που δημιουργεί μεγάλη αίσθηση είναι το γεγονός ότι αυτή την παγανιστική ιδεοληψία του κόμματος της Χρυσής Αυγής περιπαθώς ασπάζεται και η διά δικαιοπρακτικής συμβάσεως (!!!) οικογένεια του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ κ. Αλέξη Τσίπρα όπως αποδεικνύεται από τις καταχωρήσεις της γνωστής δημοσιογράφου κ. Νίτσας Λουλέ, στο αξιόλογο βιβλίο της «Κωστής Στεφανόπουλος, ένας μοναχικός Πρόεδρος» που κυκλοφορήθηκε το 2012.
Στο βιβλίο διαβάζουμε επί λέξει: «Τον Ιούνιο του 2011, στην Αίγινα, στο κτήμα του ζεύγους Φλαμπουράρη, το γλέντι καλά κρατεί, γίνονται τα βαφτίσια του γιού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Το «Τσιπράκι, ο γιός του Αλέξη και της Περιστέρας, γίνεται ενός έτους και παίρνει επίσημα, χωρίς κολυμβήθρα και παπά, το όνομα Παύλος-Φοίβος. Κάποιοι τα χάνουν όταν βλέπουν τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας να περνά το κατώφλι.
Και μόνον εκείνος δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. Αργότερα θα πει: «Αφού με κάλεσαν, γιατί να μην πάω;» και όπως δημοσιεύτηκε χωρίς να διαψευσθή (ΣΤΟΧΟΣ 20/6/2013) η διπλή ονοματοδοσία έγινε μετ’ απαίτησιν της «δικαιοπρακτικής» συντρόφου του κ. Τσίπρα κας Περιστέρας Μπαζιάνα, η οποία είναι φανατική δωδεκαθείστρια και «ευλαβείται» και αυτή τον ανύπαρκτο Θεό Φοίβο-Απόλλωνα-Ήλιο συμπίπτουσα μυστηριωδώς (!!!) με την θρησκευτική ιδεοληψία της παγανιστικής Χρυσής Αυγής γεγονός που δεν φαίνεται να ενοχλεί ουδόλως τον αγνωστικιστή και άθεο κατά δήλωσή του κ. Αλέξη Τσίπρα.
Ως γνωστόν η αοίδιμοι αρχαίοι ημών πρόγονοι οι εις το σκότος της πολυθείας και των ειδώλων ευρισκόμενοι θεωρούσαν μεγάλη τύχη να τελέσουν την ονοματοδοσία των παιδιών τους κατά το θερινό ηλιοστάσιο 22-23 Ιουνίου ασφαλώς για να «ευλογηθούν» από το άλογο και ασυνείδητο άστρο της ημέρας.
Ο «μικροπολιτικός» της Εφημερίδος «ΤΑ ΝΕΑ» στις 18/6/2013 δημοσιοποίησε πληροφορία ότι η δικαιοπρακτική «οικογένεια» του κ. Τσίπρα προέβη εις ονοματοδοσία και του δευτέρου τέκνου της πάλι κατά το θερινό ηλιοστάσιο του 2013, στο οποίο έδωσε το όνομα Ερνέστος-Ορφέας από τον Αργεντινό επαναστάτη Τσε Γκεβάρα που δολοφονήθηκε στην Βολιβία και τον μυθικό ποιητή Ορφέα που και αυτός θεωρείται ιδρυτής του δωδεκαθέου.
Είναι γνωστά άλλωστε τα κατά την αρχαιότητα Ορφικά μυστήρια, τελετουργίες παγανισμού και αποκρυφισμού.
Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς μετά τα ανωτέρω εύληπτα ότι τα φερόμενα ως άκρα ενώ βυσσοδομούν το ένα κατά του άλλου, έχουν και εκλεκτικές συγγένειες (!!!), την κοινή παγανιστική και αποκρυφιστική πίστη που μισεί και εχθρεύεται τον αληθινό ζώντα Θεό του Σταυρού και της Αναστάσεως.
Ο  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ 
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου