Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ... ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ (ΕΣ) ... ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ !!!

ΣΟΚ! Δείτε τι ποίημα θα απαγγείλει ελληνόπουλο στην 25η Μαρτίου…


Την Ελληνική Επανάσταση του 1821 γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου, ωστόσο, κάποιοι εκπαιδευτικοί θεώρησαν τη συγκεκριμένη εθνική ημέρα, ευκαιρία για να περάσουν τα δικά τους … ιδεώδη στα μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με μήνυμα αναγνώστη μας, το παρακάτω ποίημα έχει δοθεί σε παιδάκι νηπιαγωγείου σε νομό της Μακεδονίας:
Όπως διαβάζουμε, το ποίημα αναφέρεται σε μια ελληνική σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
Μόνο που όπως γνωρίζουμε, η μόνη πολύχρωμη σημαία είναι αυτή των ΛΟΑΤ…
Tα σχόλια δικά σας…

ΠΗΓΗ:   ΑΠΟ E-MAIL

4 σχόλια:

  1. Το πρόβλημά τους δεν είναι οτι δεν ανεχόμαστε την ομοφυλοφιλία αλλά ότι δεν συναινούμε στην προπαγάνδα τους. Γι' αυτό το λόγο μας "φόρτωσαν" τον τάχα μου Αντιρατσιστικό νόμο για να κάνουν ήσυχοι τη δουλειά τους κουνώντας τις γαλαζιοκοραλί κουρελούδες τους. Αμ δε! Άξιος ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... ο οποίος αντιρατσιστικός νόμος εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις,σε συγκεκριμένα πρόσωπα και με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.. Με λίγα λόγια όπως τους συμφέρει!!
    Το τραγικό της παραπάνω υπόθεσης είναι ότι μέσα από τον αθώο,αγνό, καθαρό παιδικό κόσμο προσπαθούν να περάσουν τα επαίσχυντα μηνύματά τους. Η κατάντια της κοινωνίας σε όλο της το μεγαλείο!!
    Είναι δυνατόν να ακούσουν ποτέ αυτιά ελληνικά αυτό το "..ποίημα.." γα την γιορτή της Εθνικής μας Επετείου;;;;;;;; Δεν έχουμε ανάγκη, κύριοι ή κυρίες του νηπιαγωγείου, να αλλάξουμε την ελληνική μας σημαία..
    Είναι η Γαλανόλευκη με το Σταυρό επάνω της, ποτισμένη με αίμα Ελλήνων ηρώων και κυματίζει περήφανα!!!
    Για περισσότερες πληροφορίες... ανατρέξτε στην ένδοξη Ιστορία μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί μήπως γνωρίζουν τι πρεσβεύει η Ελληνική Σημαία;Μήπως γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι το δεύτερο σπίτι ενός παιδιού;Αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά και εφόσον εχουν την "δικιά τους εξουσία"(ΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ)είναι ότι όταν δεν αντιδράει έστω και ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ,τότε θα βρίσκουν ελεύθερο χώρο τέτοια αρρωστημένα μυαλά να εφαρμόζουν πνευματική παιδεραστία στα παιδιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή