Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΜΗΠΩΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ;;; ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η "ΟΜΟΡΦΗ" ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ;;; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΙΡΝΕΙ 77% ;;; ΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΑΟΠΛΟΙ" (ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ κ.λ.π. ) ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΑΚΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ .... !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ !!!


Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μακεδόνες, στέκεται στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη, βάλλοντας κατά πάντων σε σκληρή γλώσσα, για τον "πόλεμο", που δέχεται ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ ....
Διαβάστε τή συνέχεια : ΚΛΙΚ 



Στο FM100 φιλοξενήθηκε χθες Πέμπτη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στην είσοδο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο του ... 

Διαβάστε τή συνέχεια : ΚΛΙΚ 


Όσα έγιναν στην Τούμπα με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ «έφτασαν» και στη Βουλή - Εντονοι διάλογοι του Γιώργου Βασιλειάδη με τους βουλευτές Φωκά και Λαζαρίδη.

Ένας μικρός χαμός έγινε στη Βουλή όταν ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, ο Υφυπουργός Αθλητισμού για να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις και βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο βουλευτές για όσα γίνονται τις τελευταίες ... 

Διαβάστε τή συνέχεια: ΚΛΙΚ 

Το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της κοινωνίας

Δημήτρης Χρήστου21

Γράφει ο Δημήτρης Χρήστου  – 

Το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της κοινωνίας λένε και νομίζω ότι αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Λίγο ως πολύ, όλοι έχουμε δει παιχνίδια ποδοσφαίρου στην Αγγλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και σε άλλες χώρες. Έχετε δει καπνογόνα να λαμπαδιάζουν τις κερκίδες; Έχετε δει να πετάνε αντικείμενα στους παίκτες και τον διαιτητή; Έχετε ακούσει αισχρά συνθήματα; Έχετε δει αστυνομικούς, πεζοναύτες και ειδικές δυνάμεις να είναι στο γήπεδο για να μην γίνουν επεισόδια;
................................
Υ.Γ.: Από το 1981 που θεσπίστηκε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρωταθλητές στη μεγάλη κατηγορία είναι: Ο Ολυμπιακός 21, ο Παναθηναϊκός 6, η ΑΕΚ 4 και από μια, ΠΑΟΚ και Λάρισα. Με λίγα λόγια 94% Αθήνα. 
Διαβάστε το όλο εδώ: ΚΛΙΚ





Πιστεύει κανείς ότι στην Ελλάδα ασχολούνται με το τόπι ανιδιοτελείς παράγοντες που μέλημά τους είναι η προαγωγή του φίλαθλου πνεύματος;

Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Εμετικά όσα διάβασα αυτές τις ημέρες, τόσα κοσμητικά για τον Σαββίδη, τον ΠΑΟΚ και τους ....

Διαβάστε τή συνέχεια : ΚΛΙΚ




Δίκαιωμα του Ιβάν Σαββίδη ήταν σύμφωνα με τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γιώργο Λαζαρίδη να μπει μέσα στο γήπεδοκαι να πάρει την ομάδα, όπως συνέβη το βράδυ ... 

Διαβάστε τή συνέχεια : ΚΛΙΚ



3 σχόλια:

  1. Θόρυβος πολύς στο ελληνικό ποδόσφαιρο(!) ...
    Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ "ρεζίλεψε" το ελληνικό ποδόσφαιρο..!!! Το διαχρονικά έντιμο(!).., καθαρό(!).., μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, κέρδη και συμφέροντα..(!)
    Οι υπόλοιποι κρύβονται όλοι πίσω από το δάχτυλό τους.. Τα παιχνίδια που κρύβονται από πίσω είναι πολύ καλά σχεδιασμένα χρόνια τώρα και σκοπό έχουν πώς να γεμίσουν.. οι ξένες τράπεζες.. Η Ελλάδα ας "καίγεται" και ας θυσιάζεται στους βρώμικους βωμούς τους! Ας συνθέσουμε λίγο τα κομμάτια του παζλ των γεγονότων που απασχολούν τη χώρα μας τελευταία και θα καταλάβουμε πόσο μεθοδικά συνδέονται..
    Για όλους τους δήθεν μεγάλους που κινούν νήματα στη χώρα μας, η Ελλάδα είναι ένα κομμάτι που το χωρίζουν όπως θέλουν και όποτε θέλουν .. ή και το χαρίζουν!!! Κι αυτοί που περιμένουν είναι πολλοί.
    Όμως αυτή είναι που τους φιλοξενεί-δεν τη θεωρούν σπίτι τους κι ούτε είναι- και "ανέχεται"..
    Έως πότε όμως;;; ὁ Θεὸς οἶδεν·

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά, κάνουν απλά οτιδήποτε τους ζητηθεί από τους γνωστούς "άγνωστους" που όντως κυβερνούν, κοσμικά πάντα, χωρίς καμία απολύτως αντίσταση και προφανώς χωρίς καμία ευσυνειδησία...!!!
    Το ότι "χτυπάνε" μία ομάδα τοπική, πολλούς οι οποίοι δεν ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα τους ενδιέφερε τόσο όσο το ότι "χτυπούν" την συγκεκριμένη ομάδα και κατ' επέκταση τον κ. Σαββίδη, με απώτερο σκοπό την αποδυνάμωση ενός γεωγραφικού διαμερίσματος της Ελλάδας, την Μακεδονία και δη τη Θεσσαλονίκη, πρωτεύουσα αυτής! Αυτή, που προσπαθούν να διεκδικήσουν οι Γιουγκοσλάβοι από τα Σκόπια... και συνάμα οι προαναφερθέντες "γνωστοί "άγνωστοι""!! Αυτή, που αν τελικά τους αποδοθεί (χαριστεί θα έλεγα καλύτερα) από τους Ανθέλληνες κυβερνώντες το "όνομα" θα διεκδικήσουν και αυτό που πραγματικά θέλουν... την ίδια τη Θεσσαλονίκη και τα πέριξ αυτής!!
    Τυχαία έλαβε χώρα το παραπάνω περιστατικό στον αγωνιστικό χώρο;;
    Κάθε άλλο...!!! Είναι συνηθισμένο αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λόγω μεγάλων χρηματικών ποσών... Όμως αυτή τη φορά, δυστυχώς, διακυβεύονται πολλά περισσότερα....!!!
    Διακυβεύεται ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας.
    Διακυβεύεται το μέλλον των Ελλήνων, των Ελλήνων που αγαπούν τον τόπο τους! Των Ελλήνων που τιμούν τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων τους! Των Ελλήνων που ενδιαφέρονται για την υγιή πρόοδο των ίδιων και των παιδιών τους και όχι για την πολτοποίηση των προσωπικοτήτων που "προσφέρει" η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη πραγμάτων... η οποία πολεμά αβυσσαλέα κάθε τι ορθό και όμορφο!!
    Είναι αλήθεια, πολύ αποκαρδιωτικά όλα όσα συμβαίνουν, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, στην χώρα μας!!
    Ειλικρινά, όσα περισσότερα μαθαίνουμε, βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε σε σχέση με την κοσμική θολοκουλτούρα... τόσο περισσότερο καθαρίζει το τοπίο, ώστε να δούμε τη "στροφή" που πρέπει να πάρουμε για να απομακρυνθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο από αυτή και όσους την μεταλαμπαδεύουν....!!!
    Ας ελπίσουμε πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού»......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή