Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ !!! ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η Πραγματική γενοκτονία την εποχή των μνημον

Της Αναστασίας Μανωλοπούλου-Νικολοπούλου

Προέδρου της Πολυτεκνικής Οργάνωσης 
Πατρών και Περιχώρων. Μέλους του Γενικού Συμβουλίου ΑΣΠΕ
Για μία ακόμη φορά γιορτάζουμε σε όλη την Ελλάδα τους προστάτες μας, προστάτες των Πολυτέκνων Άγιο Τερέντιο, Νεονίλλη και τα 7 τους τέκνα ως είθισται την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου
Αλήθεια, πόσες ακόμη χρονιές θα υπάρχει αυτή η γιορτή ; Πόσο
ακόμα τα νεαρά ζευγάρια θα παίρνουν την γενναία απόφαση να γίνονται πολύτεκνα; Πόσο ακόμη θα αντέχουν τα δυσβάστακτα έξοδα μιας πολυμελούς οικογένειας;
Εν τέλει πόσο ακόμη θα γεννιούνται Ελληνόπουλα ;
Η Ελλάδα γερνάει, η Ελλάδα αργοπεθαίνει… Ποιος νοιάζεται;
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους :
• Η κατάργηση των ελαχίστων δημογραφικών κινήτρων που είχαν απομείνει και που αποτελούσαν ένα ανάχωμα στον κατήφορο της υπογεννητικότητας, οδηγεί πλέον την Ελλάδα μπροστά στην δημογραφική κατάρρευση και στο τέλος της ιστορίας της.
• Η χώρα φαίνεται ότι βαδίζει στο τέλος της ιστορίας της. Την τελευταία εξαετία
- Οι θάνατοι έφτασαν τους 694.142 και,
- Οι γεννήσεις τις 580.087
Διαφορά «υπέρ» θανάτων κατά 114.055
Την εποχή των μνημονιακών ετών για πρώτη φορά από το 1921 οι γεννήσεις στην Ελλάδα κατέβηκαν κάτω από το όριο των 100.000 το 2013 και ήσαν μόλις 94.134, ενώ οι θάνατοι ήταν 111.794 δηλ. υπεροχή των θανάτων κατά 17.600.
Το 2015 οι θάνατοι ανήλθαν στους 118.623 και οι γεννήσεις στις 93.418. Δηλαδή είναι περισσότεροι οι θάνατοι κατά 25.205. Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί! Ο καθένας αντιλαμβάνεται σε ποιο κατήφορο βρίσκονται οι γεννήσεις το 2017. Τείνουν να εξαφανισθούν από την Ελλάδα.
Με λίγα λόγια την εποχή των μνημονιακών ετών 2011-2016 είναι ως να ενταφιάσθηκε μια ολόκληρη πόλη των 114.015! Η Πραγματική γενοκτονία την εποχή των μνημονίων.

Ακόμα και αυτοί οι «εχθροί- ξένοι» κρούουν από καιρό τον κώδωνα του κινδύνου
Άφθονα τα σχετικά δημοσιεύματα στο ξένο τύπο και μελέτες στο εξωτερικό που, προειδοποιούσαν από καιρό για την επερχόμενη δημογραφική καταστροφή, σε ώτα μη ακουόντων.
Πόσο πιο ξεκάθαρο πρέπει να γίνει;
Χρειαζόμαστε επειγόντως γεννήσεις!
Χαρακτηριστικό – ενδεικτικό παράδειγμα : Οι πραγματικές ωρολογιακές «βόμβες» της Ελλάδας (του Γκερντ Χέλερ δημοσιογράφου με έδρα την Αθήνα, ανταποκριτή της Γερμανικής εφημερίδας Χάντελσμπλαντ για την Ν.Α. Ευρώπη 16.01.2014)
«Το χρέος θεωρείται σοβαρή υποθήκη για την Ελλάδα αλλά το πιο επικίνδυνο είναι μία άλλη ωρολογιακή βόμβα. Το Έθνος σε κρίση γερνάει. Όλο και λιγότεροι εργαζόμενοι, θα πρέπει να πληρώσουν όλο και περισσότερους συνταξιούχους, Η Ελλάδα γίνεται το γηροκομείο της Ευρώπης. Τα κοινωνικά συστήματα σε κίνδυνο κατάρρευσης και τα χρέη ανυπολόγιστα. Στο σύνολο του ο πληθυσμός της ΕΕ γερνάει. Ωστόσο, σε λίγες, χώρες, η γήρανση γίνεται με τόσο γρήγορους ρυθμούς όσο στην Ελλάδα. Η κρίση ενίσχυσε αυτή την τάση αφού τα απιδιά είναι μια πολυτέλεια, την οποία μόνο λίγοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά στις Ελληνικές οικογένειες».
Πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει : χρειαζόμαστε επειγόντως γεννήσεις!!!
Υπάρχουν αρκετές προτάσεις προκειμένου να αποτραπεί η παραποιημένη δημογραφική κατάρρευση της χώρας. Η ΑΣΠΕ αλλά και οι σύλλογοι ανά την Ελλάδα προβαίνουμε σε συνεχείς ενέργειες , διαβήματα, υπομνήματα. Υπάρχουν προτάσεις άλλες χωρίς κανένα δημοσιονομικό κόστος (αλήθεια γιατί δεν εφαρμόζονται ) κι άλλες με δημοσιονομικό κόστος – πολύ μικρό όμως έναντι της δημογραφικής καταστροφής.
Θα μπορούσαν να καταναλωθούν τόνοι μελανιού για το θέμα αυτό. Όλα όμως μπορούν να ειπωθούν σε μία φράση: «Οι άνθρωποι είναι ο πλούτος των Εθνών»!
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου