Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ο π. Αρσένιος της Σκήτης Κουτλουμουσίου για την αλλαγή φύλου και το επίμαχο νομοσχέδιο

    Αρσένιος μοναχός Σκήτη Κουτλουμουσίου Αγιον Ὄρος – Για το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
    Από τις θεόπνευστες προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού εντύπωση μου έκανε μια προφητεία που λέει: «Το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους». Είπε αυτήν την φοβερή προφητεία ο Άγιος, ενώ συγχρόνως με δική του πρωτοβουλία έκτιζε πολλά σχολεία για να βγαίνουν οι «διαβασμένοι».

    Φυσικά, καμία απολύτως ευθύνη δεν έχει, αν από τα σχολεία που έκτιζε έβγαιναν και μερικοί
    «διαβασμένοι» άθεοι. Αυτό βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο τον διαβασμένο, που επέλεξε την αθεΐα. Διότι, δόξα το Θεό, από τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, έχουν βγει μεγάλα αναστήματα, που ωφέλησαν πολύ την πατρίδα μας. Είναι λοιπόν γεγονός, πως αν τα γράμματα που μαθαίνει κανείς δεν φροντίσει να αγιασθούν δια μέσου των Ιερών Μυστηρίων της Εκκλησίας μας, τότε γίνονται λίαν επικίνδυνα, για αυτόν τον ίδιο και για τον πλησίον του. Αν δεν είναι ο επιστήμων συνδεδεμένος με τον Ιησού Χριστό, δυστυχώς, η επιστήμη του θα προξενήσει συμφορές.
    Ο Μέγας Βασίλειος ήταν φοβερά μορφωμένος. Η γνώση του βρισκόταν σε υψηλά επίπεδα. Επειδή όμως αγάπησε τον Ιησού Χριστό, αυτή αγιάστηκε, με αποτέλεσμα να φέρει ανυπολόγιστη ωφέλεια, πνευματική και υλική, για τον πλησίον. Υπήρξαν όμως και παρόμοιοι άνθρωποι σαν τον Μέγα Βασίλειο, με μεγάλη μόρφωση, αλλά δυστυχώς άθεοι ή σε λάθος πίστη, εκεί που δεν υπάρχει η θεία χάρις, η οποία αγιάζει την διάνοια και την γνώση. Όμως, το αποτέλεσμα σε αυτή την περίπτωση είναι αντίθετο. Δηλαδή, οι καρποί που βγήκανε από αυτούς τους «διαβασμένους», ήταν πολύ δηλητηριώδεις για τον άνθρωπο. Ο δε Μέγας Βασίλειος, που είχε αγιάσει την διάνοια του διαμέσου του Ιησού Χριστού, κατασκεύαζε Βασιλειάδες, δηλαδή γηροκομεία, νοσοκομεία-εξ ου και ο ίδιος ιατρός-πτωχοκομεία, λεπροκομεία και άλλα πολλά πολύτιμα για τον άνθρωπο. Ενώ οι έτεροι διαβασμένοι, που αγνόησαν εκουσίως τον Ιησού Χριστό, κατασκεύασαν ατομικές βόμβες, πυρηνικά όπλα, δολοφονικά εργαλεία με ιατρικές εφευρέσεις, για να σκοτώνουν τα έμβρυα μέσα στην κοιλιά της μητέρας και άλλα πολλά φρικιαστικά, που αδυνατεί ο άνθρωπος να τα θυμάται και να τα γράφει. Να λοιπόν τι κακό μπορεί να μας έρθει από τους «διαβασμένους», όταν αυτοί είναι βαπτισμένοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και παραδόξως επιλέξανε την αθεΐα, που μόνον αυτοί οι ίδιοι γνωρίζουν τον λόγο.
    Ώστε λοιπόν, μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά, πως αυτή η φοβερή προφητεία του Αγίου Κοσμά, επαληθεύεται πλήρως στις μέρες μας, αφού η πατρίδα μας Ελλάδα, μαζί με την Ορθοδοξία της, υποφέρει τα πάνδεινα από τους άθεους «διαβασμένους». Αλήθεια, ποιός μπορεί να μετρήσει το μέγεθος των συμφορών που προήλθαν από αυτούς; Οι σημερινοί «διαβασμένοι» άθεοι που μας κυβερνούν, έχουν ξεπεράσει κάθε είδους ασέβεια. Τα νομοσχέδια που εισήχθησαν στην άλλοτε ένδοξη Βουλή των Ελλήνων, είναι και λέγονται νομοσχέδια του αίσχους. Και όχι μόνο, αλλά εγκληματικά νομοσχέδια, συγκρινόμενα με το ένδοξο ελληνορθόδοξο Σύνταγμα. Και όμως αυτοί οι προκλητικοί «διαβασμένοι» άθεοι, καμαρώνουν με αδιάντροπα χαμόγελα μπροστά στις κάμερες των ΜΜΕ. Και μαζί τους δυστυχώς καμαρώνουν εκκλησιαστικοί ηγέτες, χωρίς καν να τους ενδιαφέρει το μέγεθος των συμφορών που έχουν φέρει στην πατρίδα μας. Ώστε λοιπόν αγαπητοί μου, καμία απολύτως αξία δεν έχει η μεγάλη γνώση της διανοίας, όταν η ίδια η διάνοια δεν αγιασθεί. Άλλωστε μας το λέει ο μεγαλύτερος και σοφότερος της ιστορίας του ανθρωπίνου γένους, ο βασιλεύς Σολομών. Ο σεβασμός προς τον αληθινό Θεό, υπερέχει της γνώσεως και της σοφίας. Ας ευχηθούμε λοιπόν όσοι έχουν αυτό το χάρισμα της γνώσεως και λέγονται «διαβασμένοι», να φροντίσουν διαμέσου του Ιησού Χριστού, να αγιασθεί η μόρφωσή τους, ώστε του λοιπού, να παρέχουν ωφέλεια προς τον πλησίον τους. Και αυτοί που καυχώνται πως είναι άθεοι, ας μετανοήσουν σύντομα και ας κατανοήσουν επιτέλους, πως κυβερνούν ένα έθνος Ορθόδοξο Χριστιανικό! Ας το προσέξουν καλά αυτό, πριν τους προλάβει η μεγάλη τους ημέρα, διότι τότε θα είναι αργά πλέον. Εμείς ομοψύχως ευχόμεθα να το κατανοήσουν. Αμήν.
    Υ.Γ.: Δυστυχώς, η κατρακύλα των κυβερνώντων πολιτικών μας προς την ασέβεια, δεν έχει προηγούμενο! Όλοι μας έχουμε μείνει άναυδοι με το φοβερό νομοσχέδιο της αλλαγής φύλου που ψηφίστηκε. Ακόμη κι αυτοί που είναι αδιάφοροι ή και άθεοι ακόμη, έχουν μείνει με το στόμα τους ανοικτό μπροστά σε αυτό το αναπάντεχο, ολέθριο για την παιδεία μας. Μόνον αυτοί οι θλιβεροί πολιτικοί που ψηφίσαμε καμαρώνουν αδιάντροπα και καυχώνται για το εγκληματικό νομοσχέδιο. Η Εκκλησία της Μολδαβίας, αφόρισε όλους τους πολιτικούς που ψηφίσανε το παράνομο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Εδώ η δική μας, Εκκλησία της Ελλάδος, γιατί συνεχίζει χωρίς να κάνει χρήση του φαρμάκου του αφορισμού; Δεν το καταλαβαίνει πως αν συνεχίσει έτσι θα λάβει την τιμωρία, όπως έλαβε στην Π. Δ. ο αρχιερέας Ηλί, που άφηνε τα παιδιά του να παρανομούν χωρίς να τα διορθώνει; Και ενώ γίνονται τα φοβερά αυτά εδώ στην Ελλάδα, στην πιο Ορθόδοξη χώρα του κόσμου, ο Άγιος Τριαδικός Θεός μας, συνεχίζει ακόμη και μακροθυμεί! Ακόμη δεν έχει τιμωρήσει όπως τα Σόδομα και τα Γόμορρα.
    Αν εξετάσουμε καλά τα νομοσχέδια των θλιβερών πολιτικών μας, θα δούμε πως έχουν ξεπεράσει σε ασέβεια κατά πολύ τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Να λοιπόν που επαληθεύονται τα λόγια του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας που λέει: «καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων διὰ τὸ ὄνομά μου(Λκ κα΄17.)». Όλα τα αντίχριστα νομοσχέδια προς την πατρίδα μας έχουν την κατάληξή τους! Κι αυτό συμβαίνει διότι ασφαλώς κρατάει τον Χριστό μέσα της. Που σημαίνει πως ο πόλεμος είναι κατεξοχήν προς τον Ιησού Χριστό και όχι προς την Ελλάδα. Αλλά πολεμείται η Ελλάδα μας ως προείπαμε διότι κρατάει τον Ιησού Χριστό. Ποιός όμως νίκησε ποτέ την Ελλάδα μας, που όντως κρατάει τον Χριστό;
    ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου