Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Η Παιδοψυχιατρική Εταιρία Ελλάδος αντιδρά στο νομοσχέδιο αλλαγής φύλου
ΕΛΛΑΔΑ

Η Παιδοψυχιατρική Εταιρία Ελλάδος αντιδρά στο νομοσχέδιο αλλαγής φύλου

Την αντίθεση τους εκφράζουν οι Έλληνες παιδοψυχίατροι μέσω του επίσημου οργάνου τους, Παιδοψυχιατρική Εταιρία Ελλάδος, για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου.
Εντύπωση προκαλεί η καταγγελία τους πως δεν κλήθηκαν καν
από την επιτροπή διαβούλευσης ως έπρεπε, για να καταθέσουν τις επιστημονικές απόψεις τους περί του θέματος.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Θέσεις της Π.Ε.Ε.-ΕΝΩ.ΨΥ.Π.Ε. για το Σχέδιο Νόμου «Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου – άρθρο 3- Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού»








Πηγή: Παιδοψυχιατρική Εταιρία Ελλάδος
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ 

2 σχόλια:

  1. Απώτερος σκοπός των κυβερνώντων είναι η πλήρης καταστροφή και αποσύνθεση της προσωπικότητας των νέων. Το διαστροφικό αυτό νομοσχέδιο έρχεται να αλλοιώσει την ψυχοσύνθεση των νέων ατόμων, σε μια ηλικία ιδιαίτερα ευαίσθητη. Η παραπάνω αντίδραση από τον επιστημονικό χώρο είναι μια ακόμα απόδειξη του παραλογισμού των υποστηρικτών και όλων όσων ψήφισαν το νομοσχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απώτερος σκοπός των κυβερνώντων είναι η πλήρης καταστροφή και αποσύνθεση της προσωπικότητας των νέων. Το διαστροφικό αυτό νομοσχέδιο έρχεται να αλλοιώσει την ψυχοσύνθεση των νέων ατόμων, σε μια ηλικία ιδιαίτερα ευαίσθητη. Η παραπάνω αντίδραση από τον επιστημονικό χώρο είναι μια ακόμα απόδειξη του παραλογισμού των υποστηρικτών και όλων όσων ψήφισαν το νομοσχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή