Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού: Κατασχεμένες Ελληνικές περιουσίες δώρο στους λαθρομετανάστες.
      
Την ίδια ώρα που οι Έλληνες δοκιμάζονται από την μακροχρόνια κρίση, τα ποσοστά ανεργίας βρίσκονται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, ενώ πολλαπλασιάζονται και οι άστεγοι, η κυβέρνηση των ανθελλήνων συνεχώς μηχανεύεται καινούργιους τρόπους εξυπηρέτησης των λαθρομεταναστών.
Ύστερα από τα συσσίτια, τα πολυτελή hot spot, τα δωρεάν διαμερίσματα, τα επιδόματα, τις πιστωτικές κάρτες και τα τόσα άλλα, ήρθε η ώρα οι λαθρομετανάστες να γίνουν και γαιοκτήμονες. Και ΑΝ έχουν την ευγενή καλοσύνη θα πάρουν και κανένα Έλληνα στη δούλεψή τους.
Όχι, δεν πρόκειται περί κάποιου νοσηρού αστείου ανθελληνικής τρέλας, αλλά περί ζοφερής πραγματικότητας, αφού όπως αναφέρεται στις εφημερίδες υπάρχει ήδη πυρετώδης συνεργασία μεταξύ των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής, Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να κανονιστούν τα διαδικαστικά, ώστε να δοθούν εκτάσεις γης στη Βοιωτία και την Μακεδονία σε 1.500 λαθρομετανάστες και φυσικά να γίνουν και δωρεάν μαθήματα στους λαθρομετανάστες σχετικά με την καλλιέργειά της.
Χωρίς καμία διάθεση να προλάβουμε εξελίξεις, η συνεργασία των υπουργείων σε αυτή την κατεύθυνση δεν πρόκειται να περιοριστεί στα τρία υπουργεία. Συντόμως θα μπει και το υπουργείο οικονομικών, προκειμένου να απαλλάξει τους λαθρομετανάστες γαιοκτήμονες από την βαριά φορολογία που πλήττει τους Έλληνες.
Δηλαδή οι περιουσίες που χάνουν οι Έλληνες λόγω χρεών παραδίδεται δωρεάν σε λαθρομετανάστες. Κατάσχουν δηλαδή τις περιουσίες των Ελλήνων, αφού πρώτα τους φόρτωσαν με αβάσταχτους φόρους και μετά «τρέχουν» προγράμματα παραχώρησης αγροτικής γης στους λαθρομετανάστες για την δήθεν ενασχόληση τους και την ενσωμάτωση τους.
Δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία: όλα κινούνται βάσει σχεδίου για την αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδος. Τώρα τους δίδονται δωρεάν και κομμάτια της ελληνικής γης, ώστε να «ριζώσουν» εδώ οριστικά και αμετάκλητα, αντικαθιστώντας τον απείθαρχο Ελληνικό Λαό.
Τη στιγμή που 670.000 φορολογούμενοι Έλληνες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα κατασχετήρια της εφορίας για μισθούς, συντάξεις, κινητή ή ακίνητη περιουσία πώς και με τι χρήματα χαρίζεται ελληνική γη στους λαθρομετανάστες; Μήπως με κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων; Έχουν αφήσει τους Έλληνες στο έλεος του Θεού, τους φορολογούν μέχρι και τα κοτέτσια και έρχονται να πριμοδοτήσουν τους μετανάστες. Το σχέδιο τους είναι απλό. Η ΝΤΠ θέλει να δημιουργήσει θύλακες πλήρως ελεγχόμενους εντός της χώρας τους οποίους και θα χρησιμοποιήσει όταν κρίνει σκόπιμο.
Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων υλοποιεί χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αφού άνοιξε τις πόρτες στους λαθρομετανάστες και μετέτρεψε την χώρα σε «αποθήκη», τώρα μεθοδεύει και την αντικατάσταση του πληθυσμού και μάλιστα με επαίσχυντο τρόπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου