Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Τοποθεσίες… μεταμορφώνοντσι στην άμπωτη & στην παλίρροια!

| 21:08 - 1 Νοεμβρίου 2016
Υπάρχουν τόσα πολλά που είναι ασυνήθιστα και συναρπαστικά εκεί έξω στον κόσμο. Για παράδειγμα, υπάρχουν απίστευτα μέρη που κατασκευάστηκαν από ανθρώπινο χέρι και όταν μπλέκονται με την “ιδιοτροπία” της φύσης τότε δεν μπορεί παρά να καταπλήξουν τους επισκέπτες. Έτσι βλέπουμε τοποθεσίες που ξεχωρίζουν με την ομορφιά τους και έχουν μια ιδιαιτερότητα: Παραμένουν όμορφες και κατά την παλίρροια και κατά την άμπωτη …
Manjuyod, Φιλιππίνες perierga.gr - Τοποθεσίες όμορφες στην άμπωτη & στην παλίρροια!
perierga.gr - Τοποθεσίες όμορφες στην άμπωτη & στην παλίρροια!
Ναός Stambheshwar Mahadev, Ινδία perierga.gr - Τοποθεσίες όμορφες στην άμπωτη & στην παλίρροια! perierga.gr - Τοποθεσίες όμορφες στην άμπωτη & στην παλίρροια!
Mont Saint Michel, Γαλλία perierga.gr - Τοποθεσίες όμορφες στην άμπωτη & στην παλίρροια! perierga.gr - Τοποθεσίες όμορφες στην άμπωτη & στην παλίρροια!
Βουνό Αγίου Μιχαήλ, Αγγλία perierga.gr - Τοποθεσίες όμορφες στην άμπωτη & στην παλίρροια! perierga.gr - Τοποθεσίες όμορφες στην άμπωτη & στην παλίρροια!
Ιππείς στον Τάμεση, Αγγλία perierga.gr - Τοποθεσίες όμορφες στην άμπωτη & στην παλίρροια! perierga.gr - Τοποθεσίες όμορφες στην άμπωτη & στην παλίρροια!
Passage du Gois, Γαλλία perierga.gr - Τοποθεσίες όμορφες στην άμπωτη & στην παλίρροια! perierga.gr - Τοποθεσίες όμορφες στην άμπωτη & στην παλίρροια!
Angel Road, Ιαπωνία
perierga.gr - Τοποθεσίες όμορφες στην άμπωτη & στην παλίρροια!
perierga.gr - Τοποθεσίες όμορφες στην άμπωτη & στην παλίρροια!
ΠΗΓΗ:    ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου