Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Τι ντροπή! Συνέλαβαν 92χρονο καστανά επειδή το καροτσάκι του δεν είχε ταμειακή μηχανή

Τι ντροπή! Συνέλαβαν 92χρονο καστανά επειδή το καροτσάκι του δεν είχε ταμειακή μηχανή
Ένας 92χρονος καστανάς κρίθηκε από την κυβέρνηση και τους φοροδιωκτικούς μηχανισμούς ότι αποτελεί το πρόβλημα για την ανάκαμψη της οικονομίας στη χώρα και της επιστροφής των δανείων στους τροικανούς και κατ'αυτόν τον τρόπο η αστυνομία τον συνέλαβε επειδή δνε είχε ταμειακή μηχανή.
Σε μια χώρα που οδεύει ταχύτατα προς ένα νέο κραχ ως αποτέλεσμα του τριών Μνημονίων που αντί να μεταρρυθμίσουν
διέλυσαν ότι υπήρχε από το εμπορικό κόσμο της χώρας η σύλληψη του 92χρονου συμπαθέστατου και με προβλήματα υείας καστανά επιεδή δεν είχε ταμειακή μηχανή προφανώς γίνεται στη σφαίρα της φαντασίας που έχουν αρρβστημένα σχέδια για την Ελλάδα και γίνονται πραγματικότητα.
Σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα που έγινε στην Θεσσαλία, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων και 350 κιλά κάστανα και έγιναν αρκετές συλλήψεις.
Αν και επισήμως δεν ανακοινώθηκαν ονόματα, λέγεται πως μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 92χρονος καστανάς από την Καρδίτσα γιατί δεν είχε ταμειακή μηχανή! Όχι μόνο του κατάσχεσαν κάστανα και φουφού, αλλά αντιμετωπίζει στο αυτόφωρο την κατηγορία της κατ’ επανάληψη και «άνευ αδείας εμπορίας» , του «αθέμιτου ανταγωνισμού», «της μη ύπαρξης ταμειακής μηχανής» και το καλύτερο «της παράνομης χρήσης ρυπαίνοντος μηχανισμού» (δηλαδή της φουφούς).
Μάλιστα, επειδή είναι η δεύτερη φορά που δικάζεται για αυτό, μπορεί να φάει ποινή έως 32 μήνες!
Μετά δηλαδή με το περιστατικό της καταδίκης του ανέργου στην Θεσσαλονίκη με 22 μήνες φυλακή με αναστολή επειδή δεν έιχε εισιτήριο έχουμε τώρα το κρούσμα με τον 92χρονο
Δύο άνθρωποι δηλαδή που σαφώς με το ορισμό της λέξης κατατάσσονται στους αδύναμους τις χώρας (αν και πλέον αδύναμοι είναι και οι εργάζόμενοι). Κι'όλα αυτά συμβαίνουν επί αριστερής κυβερνήσεως.
Ο βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε χθες “και να μην υπήρχε το μνημόνιο θα έπρεπε να το είχαμε εφεύρει” προσθέτοντας μάλιστα πως "ο δημόσιος τομέας όπως έχει χτιστεί δεν μπορεί να λειτουργήσει”. Με τη δήλωση του αυτή απόρησε μέχρι και ο Άδωνις Γεωργιάδης, που είναι ο πρώτος που έκανε τη δήλωση αυτή για το μνημόνιο.
Με tweet που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και κάνοντας retweet τη δήλωση Σιμορέλη έγραψε, “ε τώρα τι να πω εγώ”.
Και πραγματικά είναι να αναρωτιέται κανείς πώς μπορεί ένας βουλευτής αριστερού κόμματος να εκθειάζει με τέτοιο τρόπο το μνημόνιο και να στρέφεται κατά της μεγάλης δεξαμενής των ψηφοφόρων του που είναι το Δημόσιο.
Αλλά εύλογα όλοι θα αναρωτηθούν, εδώ πάνε στη "φυλάκα" άνεργο και 92χρονο, ότι και να ακουστεί πλέον φαντάζει και "λογικό".
Σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχει εφαρμοσθεί το περιβόητο "ηλεκτρονικό-πλαστικό χρήμα".
Μόλις γίνει η εφαρμογη του πραγματικότητα η κατάσαταση για χιλιάδες αδύναμους (ανέργους,χαμηλοσυνταξιούχους, εργαζόμενους με πολύ χαμηλές αποδοχές) που ψευτοζούν με "μαύρα" μεροκάματα της πλάκας και δουλειές του ποδαριού (όπως σε καφετέριες) για να φάνε ένα πιάτο φασόλια, θα έχουν σοβαρά προβλήματα βιολογικής επιβίωσης.
Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

1 σχόλιο: