Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Παύλος Μπακογιάνης: Συγκλονιστικό βίντεο από την κηδεία του δολοφονημένου πολιτικού

Παύλος Μπακογιάνης: Συγκλονιστικό βίντεο από την κηδεία του δολοφονημένου πολιτικού
Έχουν περάσει 26 χρόνια από την δολοφονία του δημοσιογράφου και πολιτικού, Παύλου Μπακογιάννη, από την 17 Νοέμβρη.
Ένα βίντεο από την κηδεία του αποτυπώνει το δράμα των συγγενικών του προσώπων, μεταξύ των οποίων η σύζυγός του, Ντόρα Μπακογιάννη και ο γιος του,
Κώστας Μπακογιάννης.
Το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου του 1989, ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονείται από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη. Η στυγερή δολοφονία γίνεται στην "καρδιά" της Αθήνας και συγκεκριμένα στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ομήρου, όπου στεγάζονταν το γραφείο του.
Η μαφιόζικη εκτέλεση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο πανελλήνιο και βρίσκονταν στην επικαιρότητα για πολύ καιρό, με την οικογένεια του δημοσιογράφου και πολιτικού να βρίσκεται στο επίκεντρο.
Ήταν σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, την οποία γνώρισε στο Μόναχο με τον γάμο τους να γίνεται το 1974. Μαζί της απέκτησε δύο παιδιά.
Την Αλεξία και τον Κώστα, τον σημερινό περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.
Η σημερινή αποτελεί ημέρα μνήμης για τους συγγενείς του Παύλου Μπακογιάννη, με τους στενούς του ανθρώπους να στέλνουν τα μηνύματά τους μέσω των social media.
Κατά σειρά, για την επέτειο της δολοφονίας έγραψε στο Facebook η Ντόρα Μπακογιάννη, με τον γιο του δολοφονηθέντα πολιτικού, Κώστα Μπακογιάννη, να παίρνει την σκυτάλη και να αφιερώνει στίχους του νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη στην αδικοχαμένο πατέρα του.
Ακολούθως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε μία φωτογραφία του, γράφοντας πως "θα είναι για πάντα στην καρδιά μας".
Την ίδια ώρα, ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube, αποτυπώνει τις στιγμές του δράματος στην κηδεία του Παύλου Μπακογιάννη, στο Καρπενήσι.
Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και τα παιδιά του, με τον Κώστα Μπακογιάννη, μικρό παιδί τότε, να κλαίει για τον πατέρα του που χάθηκε για πάντα.
Στην κηδεία είχαν παραστεί φυσικά και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με την σύζυγό του Μαρίκα.
Δείτε τα συγκλονιστικά στιγμιότυπα από το δελτίο ειδήσεων της ΕΤ1:


Πηγή: newsit.gr
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου