Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Όταν ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ μπει στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τελειώνουν όλα και ξεκινούν όλα


vardakas
Μα εδώ έχουμε εκλογές και εσύ τυρβάζεις( ασχολείσαι) περί άλλων:
Ερώτημα πολλών και καλοπροαίρετων…
Μα εδώ η διεθνής γεωπολιτική επικαιρότητα των τελευταίων 24ωρων τρέχει την Ιστορική μας μοίρα με ταχύτητα προς τα μπροστά, ενώ η πολιτική επικαιρότητα της Ελλάδος των μνημονίων έχει θολώσει το μυαλό μας και όλοι αναρωτιούνται , τι να ψηφίσουν;

ΚΑΛΟΝ θα ήταν να ψηφίσουμε το ¨ ΣΧΕΔΙΟ του ΘΕΟΥ¨ δια της έμπρακτης μεταστροφής και μετανοίας μας.
Σίγουρα με αυτά που έρχονται αυτά θα πράξουμε και αυτό το σχέδιο θα ¨ψηφίσουμε¨ αναγκαστικά.
¨Κάποιος Άλλος αδερφέ, κυβερνάει το σύμπαν και όχι οι μεγάλοι του κόσμου τούτου…¨
Άγιος Λουκάς Κριμαίας.
Ακριβώς γιατί το σχέδιο του ΘΕΟΥ είναι με το μέρος των μικρών και αδικημένων και όχι των ισχυρών.
Δεν μας φτάνουν τα δικά μας βάσανα έχουμε και τα όνειρα των ταλαίπωρων γειτόνων Τούρκων.
¨Νέες προκλήσεις από την Τουρκία, διά στόματος του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γιαλσίν Τοπσού, που ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε πως ονειρεύεται να κάνει και πάλι την Αγιά Σοφιά… τζαμί!
«Το να ανοίξει ξανά η Αγιά Σοφιά για τους πιστούς μουσουλμάνους είναι το προσωπικό μου όνειρο, ο στόχος μου, η φιλοδοξία μου. Αν και υπάρχουν πολλές απόψεις για το ποια πρέπει να είναι η κατάσταση του μνημείου, το ζήτημα είναι περισσότερο πολιτικό» είπε ο Τοπσού, που διατελεί υπηρεσιακός υπουργός στην κυβέρνηση Νταβούτογλου, μέχρι τις επαναληπτικές εκλογές της 1ης Νοεμβρίου στη χώρα.
«Υπάρχει μια διεθνής συζήτηση επίσης, λόγω της συμβολικής σημασίας της Αγιάς Σοφιάς, που είναι μεγάλη. Η τελική απόφαση όμως θα δοθεί από αυτό το έθνος και όχι από τον υπόλοιπο κόσμο. Ένα δημοψήφισμα ίσως να έδινε την κατάλληλη λύση», συνέχισε τις προκλήσεις ο υπουργός.¨
Που να ξέρουν οι κακόμοιροι ότι οι κλειδοκράτορες- αυτοκράτορες της Κωνσταντινούπολης Άγιος Κωνσταντίνος και η μητέρα του Αγία Ελένη ¨σφύριξαν¨ ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ για τους αγαρηνούς…
Οπότε το δημοψήφισμα των τούρκων φαίνεται χλωμό αφού μπορεί και οι εκλογές τους να έχουν ταρακουνήματα από την επανάσταση των Κούρδων στο εσωτερικό τους.
Μόλις πριν δύο χρόνια οι γείτονες έθεσαν θέμα μετατροπής της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε τέμενος.
Τους διαμηνύσαμε στιγμιαία και δια επανειλημμένης αρθρογραφίας όπως θυμούνται οι σεβαστοί αναγνώστες…
Μην παίζετε με την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Θα ανοίξετε το καπάκι των γεωπολιτικών και εθνολογικών προβλημάτων σας.
ΚΑΙ στο τέλος το άνοιξαν… για να γίνει το ΣΧΕΔΙΟ του ΘΕΟΥ.
Ο αρχιτέκτονας και ο σχεδιαστής της Κωνσταντινούπολης τώρα που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου δεν μπορεί να μείνει με ¨σταυρωμένα χέριᨨ
¨Ο Μέγας Κωνσταντίνος και η Αγία Ελένη η μητέρα αυτού απαρτίζουν το κατεξοχήν γεωπολιτικό δίδυμο της Παγκόσμιας ιστορικής ανατροπής , όχι μόνο για την απελθούσα ιστορία αλλά κυρίως για τις δικές μας ημέρες.
Πόσες μεταγενέστερες αυτών Αυτοκρατορίες-Δυνάστες και Τύραννοι προσπάθησαν να τους μιμηθούνε ακόμη και μέχρι σήμερα, όλες όμως γκρεμίζονται στα τάρταρα της παραφροσύνης και του εωσφορικού εγωισμού τους και αυτό γίνεται κατεξοχήν γιατί δεν αναγνώρισαν το Μυστήριο του Ζωοποιού Σταυρού και το Παγκόσμιο Γεγονός της Ανάστασης και Ανάληψης του Θεανθρώπου Κυρίου μας Ιησού Χριστού.
Με μία απλή κίνηση και ευλογημένη πορεία μεταφοράς της πρωτεύουσας της Αυτοκρατορίας στο μεταίχμιο δυο ηπείρων-μέχρι και σήμερα γεωπολιτικών πόλων, τίναξαν τότε στον αέρα το παγκόσμιο μυστήριο της ανομίας που ήδη ενεργούσε και θεμελίωσαν Κρατική Υπόσταση πνευματικής Αυτοκρατορίας, όπου στο διάβα των αιώνων αυτή ¨χώνεψε¨ με συναλληλία, ισοτιμία και σεβασμό λαούς, φυλές και γλώσσες δια του Μυστηρίου της ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ και ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.
Η Αγία Ελένη παρόλο το προχωρημένο της ηλικίας της συνέχισε την Γεωπολιτική της ειρηνική εκστρατεία στην Παλαιστίνη και ΘΕΙΑ ΝΕΥΣΗ έφερε στην Παγκόσμια επιφάνεια του πλανήτη μας τα αδιάψευστα ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ της πνευματικότητας της Νέας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ και η ΑΝΑΣΤΑΣΗ από τότε ήταν τα φυλακτήρια της τότε πρώτης πνευματικής και πραγματικής παγκοσμιοποίησης των Λαών που έφερνε το Υπέρ Πάν Όνομα του ΧΡΙΣΤΟΥ και οριοθετούσε τα σύνορα της στις πορείες που χάραξαν ¨οι ωραίοι πόδες των Ευαγγελιζόντων την ΕΙΡΗΝΗ ¨ Αποστόλων και κυρίως επί των Ιεραποστολικών διαδρομών του ΘΕΙΟΥ Παύλου.¨
Γιατί σας ζαλίζω αγαπητοί αναγνώστες μου με όλα αυτά;
Βιώνουμε αποκαλυπτικές μέρες . Από την μία η Τουρκία έχει πάρει φωτιά από άκρον σε άκρον και από την άλλη οι Τουρκαλάδες ονειρεύονται να δουν την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τζαμί.
Παράξενα πράγματα που μου φέρνουν στην θύμηση έντονα μια μαρτυρία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που μου μεταφέρθηκε με τον μακαρίτη ιστορικό , πολιτικό και συγγραφέα Νικόλαο Μάρτη με τον οποίο ο ΟΣΙΟΣ Γέροντας συνδεόταν στενά .
Μια ημέρα συνεργασίας με τον δεύτερο σε ιστορικά θέματα που αφορούσαν την πλαστογράφηση της ονομασίας της Μακεδονίας μας και στην έκδηλη αγωνία του κ. Νικόλαου Μάρτη που πάει γενικά η κατάσταση… μου είπε
Κώστα, γιατί μου είπε ο Γέροντας Παίσιος;
Όταν ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ μπει στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τελειώνουν όλα και ξεκινούν όλα.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου