Ποιοι καταλήστεψαν και κατέστρεψαν τη χώρα

Σάλο προκάλεσε η χτεσινή αποκάλυψη της «Α» για πολιτικούς, μιντιάρχες και επιχειρηματίες που φυγάδεψαν πακτωλό χρημάτων σε ξένες τράπεζες. Όπως αποκαλύψαμε η κυβέρνηση ετοιμάζεται για κίνηση ΣΟΚ και ΔΕΟΣ βάζοντας χέρι στα αμνηστευμένα από τους Σαμαροβενιζέλους 300 δις ύποπτα εμβάσματα, τα οποία την περίοδο 2000-2009 οι μεγαλόσχημοι της Ελλάδας, αφού λεηλάτησαν την χώρα και κατέστρεψαν τον κόσμο «παρκάρισαν» σε ξένες τράπεζες.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η κυβέρνηση έχει ήδη στα χέρια της τις λίστες και ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει εντάλματα κατασχέσεων και συλλήψεων, εάν κι εφόσον τα συγκεκριμένα χρήματα δεν επιστρέψουν οικειοθελώς ΑΜΕΣΑ στην Ελλάδα. Αν οι μεγαλοφοροφυγάδες δεν συμμορφωθούν, η κυβέρνηση θα ενεργοποιήσει το plan B.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρωθυπουργός και κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης ήδη βρίσκονται σε συνεννόηση με την κυβέρνηση της Ελβετίας για σύναψη διακρατικής συμφωνίας, όσον αφορά τα εμβάσματα Ελλήνων που βρίσκονται εκεί… Όσον αφορά τις υποθέσεις των Γαλλικών και Γερμανικών τραπεζών απαιτεί διαφορετικό χειρισμό και σύμφωνα με την πηγή μας έχει ήδη πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων…
πηγη