Έλεγε ο άγιος γέροντας Παΐσιος: «Εμείς είχαμε τον φόβο του Θεού, αλλά τον χάσαμε και δεν τον αφήσαμε κληρονομιά στην επόμενη γενιά, γι” αυτό τώρα νομιμοποιούμε τις εκτρώσεις, τον πολιτικό γάμο… Όταν παραβαίνει ένας άνθρωπος μια εντολή του Ευαγγελίου, ευθύνεται μόνον αυτός. Όταν όμως κάτι που αντίκειται στις εντολές του Ευαγγελίου γίνεται από το κράτος νόμος, τότε έρχεται ή οργή του Θεού σε όλο το έθνος, για να παιδαγωγηθεί».
Σήμερα δυστυχώς βάλαμε μέσα στη Βουλή ανθρώπους να μας
διοικούν των οποίων το ιστορικό είναι πολύ επιβαρημένο. (Από το βιβλίο του Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγιορείτου «Ο γέρων Παΐσιος»)
Τώρα για να γίνει κανείς πρωθυπουργός πρέπει να είναι Μασόνος… Ας τους δίνει ο Θεός μετάνοια, να τους πάρει… να βγουν καινούργιοι… Μακκαβαίοι!! (δηλ. Μάρτυρες υπέρ πίστεως και πατρίδος. «Ο π. Παΐσιος μου είπε», σελ. 67).
Γιὰ τὸ μέλλον τῶν Μασόνων ο Άγιος εἶχε πεῖ χαρακτηριστικά: «Ὅταν θὰ ἐπικρατήσουν οἱ Ἑβραῖοι, τοὺς πρώτους ποὺ θὰ σφάξουν θὰ εἶναι οἱ Χριστιανοὶ Μασόνοι.» (βλ. βιβλίο «Ὁ πατὴρ Παΐσιος μοῦ εἶπε», ἔκδοση 18η, τοῦ Ἀθανάσιου Ρακοβαλῆ).Δυστυχώς όμως, παραδομένοι στη μέγιστη πλάνη της μασονιάς δεν μπορούν αυτό να το αντιληφθούν.
Οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος είναι κατασκευασμένοι σε μασονικά κέντρα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από το παγκόσμιο κύκλωμα που διοικεί τον κόσμο και εμφανίζεται με διάφορες ονομασίες, όπως Νέα Τάξη Πραγμάτων, Διεθνής Σιωνισμός, Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, Τριμερής Επιτροπή κ.λ.π..
Ο καθένας τους μοιάζει με έναν άνθρωπο που στέκεται μπροστά σε έναν μύλο. Μόλις τελειώσει το προκατασκευασμένο έργο που του ανατέθηκε, ένα πτερύγιο του μύλου τον ρίχνει κάτω.
Κατόπιν έρχεται η σειρά του δεύτερου, τρίτου κ.λ.π.
Τώρα ολοκληρώνεται το κατασκευασμένο έργο του κ. Τσίπρα, καταστροφικό έργο για το οποίο τον προετοίμασαν πολλά χρόνια και έρχεται η ώρα του επόμενου, επίσης κατασκευασμένου Πρωθυπουργού.
Το κακό ξεκίνησε ήδη, όπως έλεγε ο άγιος γέροντας Παΐσιος: «Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά δεν το καταλαβαίνομε. Κοιμόμαστε με τα τσαρούχια». Και επειδή οι Χριστιανοί είναι οι πρώτοι που αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει, στο υλικό και στο πνευματικό πεδίο, γι” αυτό δεν θα είναι αρεστοί στους κρατούντες: «Θα ρωτάνε σε λίγο για τους Χριστιανούς, όπως παλιότερα ρωτούσαν για τα πολιτικά φρονήματα». (Γέρων Παΐσιος, αρχιμ. Χριστοδούλου σελ. 222).
Α.Δ.