Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ... ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ !!! ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ... "ΟΧΙ", ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΝΑΛΙ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ... ΙΔΙΑ !!! ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΧΑ !!! ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ !!! ΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ !!!

Ποιος αναδείχθηκε νικητής στη μάχη της τηλεθέασης;

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

2 σχόλια:

  1. Βεβαίως .. Ο απώτερος σκοπός τους ήταν η πρωτιά και τα ποσοστά που αποκόμισαν από τον τρόμο και την απόγνωση που ''έσπειραν'' όλες αυτές τις μέρες στους πολίτες κι όχι η αντικειμενική ενημέρωση, όπως οφείλουν να κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαίως .. Ο απώτερος σκοπός τους ήταν η πρωτιά και τα ποσοστά που αποκόμισαν από τον τρόμο και την απόγνωση που ''έσπειραν'' όλες αυτές τις μέρες στους πολίτες κι όχι η αντικειμενική ενημέρωση, όπως οφείλουν να κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή