Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ, ΑΝ, ΑΝ, ΑΝ, ... ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΠΤΕ ΝΑ ΕΚΑΛΕΙΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ... (ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ) !!! ΠΟΣΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ" ΘΑΧΑΝ ΠΑΕΙ ... ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Posted by antexoume στο Ιουλίου 2, 2015

2 

Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για να μιλήσουν για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε εμείς. Εμείς που είδαμε τους εαυτούς μας να μένουν άνεργοι ή να δουλεύουν για 400-500 ευρώ το μήνα, εμείς που είδαμε συγγενείς και φίλους να μεταναστεύουν μαζικά σε κάθε γωνιά του πλανήτη για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, εμείς που είδαμε ουρές χιλιομέτρων έξω από τον ΟΑΕΔ, εμείς που είδαμε ουρανοκατέβατους τραπεζίτες να προσγειώνονται στην πρωθυπουργική καρέκλα.

 Εμείς που είδαμε ειδικούς τεχνοκράτες να συμβουλεύουν αυτούς που δεν είχαν λεφτά για το επόμενο γεύμα τους , να κάνουν οικονομία. Εμείς, οι “άτυχοι της υπόθεσης”, η χαμένη γενιά που θυσιάστηκε για να σωθούν ντόπιες και ξένες τράπεζες, δεν περιμένουμε κανέναν πολιτικό και κανένα κόμμα να μας πει τι θα κάνουμε: Θα σεβαστούμε την αξιοπρέπεια μας και τις αρχές που χαρακτηρίζουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σήμερα, αύριο, την Κυριακή, αλλά και πάντα… 


 Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς την Κυριακή ψηφίζουμε ΟΧΙ ,  αλλά σεβόμαστε και αυτούς που έχουν την αντίθετη άποψη. Στην τελική αυτό που έχει σημασία είναι η ομοψυχία όλου του λαού , τόσο πριν όσο και μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής.

 Σ.Φ.   Π.Α.Ο.ΚΝΕΑΠΟΛΗ, ΘΥΡΑ 4, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΤΟΥΜΠΑ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ,ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΒΑΛΑ, “LEMMY” ΕΥΟΣΜΟΣ, ΚΥΜΙΝΑΜΑΛΓΑΡΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΑΜΠΑΛΑΕΑ,ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣΑΘΗΝΩΝ,ΚΟΡΔΕΛΙΟ,ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, 

ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ,ΚΑΣΤΟΡΙΑ

http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=44011&newsid=1

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου