Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εργολαβία των καναλιών υπέρ του ΝΑΙ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εργολαβία των καναλιών υπέρ του ΝΑΙ
"Η προπαγάνδα θέλει και την ανάλυση της" είπε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στη Σία Κοσιώνη (απόψε 29/6/2015, ωρα 22.00).
"Σας  ενοχλούν οι απαντήσεις γι αυτό με διακόπτετε συνέχεια" σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.
Νωρίτερα δεν δίστασε να πει στη Σία Κοσιωνη"oι ιδιωτικοί
σταθμοί έχουν πιάσει από το πρωί εργολοβία, με πρωταγωνιστές εσάς τον κ. Παπαδημητρίου, τον κ. Μπογδάνο, τον κ. Πορτοσάλτε, την κ. Τρέμη και τον κ. Πρετεντέρη, υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα".
"Υπηρετείτε τα συμφέροντα των δανειστών" τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου στη δημοσιογράφο.
Η πρόεδρος της Βουλής, δεν σταμάτησε εδώ...Μίλησε για τρομοκρατία των καναλιών ενώ έδωσε την απάντησή της για το λόμπυ της δραχμής.
Εξαπέλυσε επίθεση για την διαστρεβλωμένη διατύπωση της φύσης του δημοψηφίσματος.  «Το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι "ναι" ή "όχι" στο τελεσίγραφο των δανειστών» είπε και τόνισε «ας δείξουν ότι σέβονται τον ελληνικό λαό. Μετά το όχι όλοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι η απόφαση ενός ευρωπαϊκού λαού πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης. Μετά το "όχι" θα πρέπει όλοι να το συζητήσουν σε ένα τραπέζι» είπε και τόνισε ότι «κυριάρχος σκοπός της Ευρώπης δεν είναι να σώσει το οποιοδήποτε νόμισμα αλλά τους λαούς της. Μετά το "όχι" ανοίγουν όλοι οι δρόμοι γιατί ο λαός θα σπάσει τα μνημονιακά δεσμά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου