Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Γιατί η Ελλάδα είναι ο ιδανικός προορισμός διακοπών Αμερικανικό site εξηγεί

Με μόλις δεκαοκτώ καλοκαιρινές διακοπές που μπορείτε να κάνετε ως γονείς, είναι σημαντικό να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά σχετικά πού θα πάτε κάθε χρόνο και σύμφωνα με την ιστοσελίδα Mini Time, η Ελλάδα είναι ένας ιδανικός προορισμός.

Μπορεί να είναι εύκολο να περάσετε τις οικογενειακές διακοπές σας στο εξοχικό σας ή στο τοπικό πάρκο ψυχαγωγίας, αλλά υπάρχουν ορισμένα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε ενώ τα παιδιά είναι ακόμα μικρά.

Δείτε τη λίστα της ιστοσελίδας Mini Time και την περιγραφή που δίνει για την Ελλάδα.


Ελλάδα
Εχει τόσα πολλά να προσφέρει στις οικογένειες που ταξιδεύουν. Είναι η γενέτειρα του δυτικού πολιτισμού, ως εκ τούτου, προσφέρει μια πλούσια ιστορία και πληθώρα ιερών τόπων. Τα παραμύθια της ελληνικής μυθολογίας θα ενθουσιάσουν τα παιδιά σας, ενώ για τα μεγαλύτερα παιδιά που σπουδάζουν ιστορία, οι διακοπές αυτές θα είναι επιμορφωτικές. Επιπλέον προκαλεί δέος η ομορφιά της, με τις μεσογειακές ακτές της. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε στα νησιά ή να μείνετε στη στερεά Ελλάδα, θα έχετε αμμώδεις παραλίες με κρυστάλλινα νερά για ψαροντούφεκο, βραχώδεις όρμους, ερείπια, ελαιώνες, καταφύγια, νόστιμη κουζίνα, υδάτινα πάρκα, παραλίες και πισίνες. Εχει πολλά για να κρατήσει τα παιδιά απασχολημένα.

Χαβάη
Νησιά Γκαλαπάγκος
Ρώμη
Σαν Ντιέγκο
Walt Disney World (Ορλάντο, Φλόριντα)
Νέα Υόρκη
Εθνικό Πάρκο Γιελοουστόουν
Παρίσι
Ουάσινγκτον

Πηγή
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου