Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Θεϊκό σημάδι στις Λιβανάτες! (ΦΩΤΟ)

  • Από  efthia.gr
Θεϊκό σημάδι στις Λιβανάτες! (ΦΩΤΟ)
Ανάστατη είναι τα τελευταία 24ωρα η τοπική κοινωνία των Λιβανατών, μιλώντας για... Θεϊκό σημάδι στην περιοχή τους!
Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και αρκετούς μήνες, γυναίκα γνωστής οικογένειας των Λιβανατών, έβλεπε στον ύπνο της μία ανδρική φιγούρα που της μιλούσε και τελευταία της ζητούσε να πάει σε συγκεκριμένο σημείο στο εξωκκλήσι του Αγ. Γεωργίου του Φουστανελά (δυτικά της κωμόπολης) και να τον... βγάλει από τη γη και να μεταφέρει τα οστά του στον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου
Λιβανατών!
Μάλιστα της έλεγε, σύμφωνα πάντα με το όραμα, ότι στη συνέχεια θα εμφανιστεί μπροστά της, ενώ της είχε δώσει συγκεκριμένη προθεσμία!
Η γυναίκα φανερά προβληματισμένη, ενημέρωσε συγγενικά της πρόσωπα για όλα αυτά και πρόσφατα μετέβησαν στο εξωκκλήσι, όπου σε σημείο δίπλα στο ιερό του ναΐσκου, όπου υπήρχαν λουλούδια, μετά από ανασκαφή βρήκαν ανθρώπινο σκελετό.
Αφού καθαρίστηκαν τα οστά με επιμέλεια μεταφέρθηκαν στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στις Λιβανάτες, όπου ήδη φυλάσσονται.
Για το θέμα έχει ήδη ενημερωθεί, από την γυναίκα, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Νικόλαος, που κινείται διακριτικά εξετάζοντας όλα τα στοιχεία καθώς και ένα ημερολόγιο που διατηρούσε όλο αυτόν τον καιρό η γυναίκα και έγραφε όλα όσα έβλεπε μέσω των οραμάτων της.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για όλα τα παραπάνω, αλλά η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης, στις Λιβανάτες.
Τις παραπάνω πληροφορίες τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, περιμένοντας την επίσημη άποψη του Μητροπολίτη Φθιώτιδας.
Πάντως σε περίπτωση που η Μητρόπολη Φθιώτιδας αποδεχτεί όλα τα παραπάνω, σημειώνουμε ότι συνέβησαν λίγο πριν την εορτή του Αγίου Γεωργίου (την Πέμπτη γιορτάζεται η μνήμη του), αναμένεται προσέλευση χιλιάδων πιστών στην περιοχή για προσκύνημα, τόσο μέσα στις Λιβανάτες, όσο και στο εξωκκλήσι παρ' ότι η πρόσβαση σε αυτό είναι αρκετά δύσκολη.
FOUSTANEL.PNG
  ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου