Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

INTERNET......ΟΠΛΗΞΙΑ !!!

ΦΡΙΚΗ: Δείτε από τι πέθανε ένας 32χρονος και δε κατάλαβε κανείς πως ήταν νεκρός...


Με τη ζωή του πλήρωσε ένας 32χρονος στην Ταϊβάν το πάθος του για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Το ακόμα πιο συγκλονιστικό στην ιστορία του άτυχου άνδρα είναι το γεγονός ότι κείτονταν νεκρός επί ώρες μέσα στο internet cafe χωρίς κανείς από τους άλλους παίχτες να καταλάβει το παραμικρό.
Σύμφωνα με το CNN ο 32χρονος ξεκίνησε να παίζει ένα παιχνίδι στις 6 Ιανουαρίου σε internet cafe της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας. Στις 8 Ιανουαρίου κάποιος από τους υπόλοιπους θαμώνες διαπίστωσε ότι ο άνδρας δεν
έδινε σημεία ζωής. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο άτυχος 32χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του από καρδιακή προσβολή.
Ο 32χρονος ήταν άνεργος εδώ και λίγο καιρό και σύχναζε σε internet cafe όπου χανόταν για δύο ή τρεις ημέρες.



Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι υπόλοιποι παίχτες συνέχιζαν να αδιαφορούν για ό,τι συμβαίνει δίπλα τους ακόμα και όταν στο σημείο έφτασαν περιπολικά και ασθενοφόρα και μολονότι, κατά πληροφορίες, το πτώμα είχε αρχίζει να μυρίζει.
Τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι ήταν συχνός επισκέπτης του συγκεκριμένου cafe με υπάλληλο να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δηλώνοντας ότι «όταν κουραζόταν τότε συχνά έπεφτε με το κεφάλι στο γραφείο και κοιμόταν. Γι΄αυτό και κανείς δεν κατάλαβε κάτι στην αρχή».
Ο 32χρονος είναι το δεύτερο θύμα σε internet cafe από την αρχή της χρονιάς στη Ταϊβάν καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του αφού έπαιζε video games για πέντε ημέρες σερί.
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου