Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ηλίας Παλιουδάκης: To θαύμα του Oσίου Εφραίμ που άλλαξε τη ζωή μου!

Posted: Δεκεμβρίου 24, 2014 at 11:02 πμ, Last Updated:
palioudakis
Συνέντευξη στη Στέλλα Μεϊμάρη
Ο γνωστός Κρητικός τραγουδιστής Ηλίας Παλιουδάκης εξομολογείται στο «pentapostagma.gr» το δικό του μοναδικό θαύμα ζωής και την περιπέτεια που πέρασε με την πολυαγαπημένη του κορούλα, για την οποία μάλιστα γράφτηκε και το τραγούδι «Κόρη ενός Θεού».
Χαμηλών τόνων, με μεστό λόγο και γενική αντίληψη των
πραγμάτων, αλλά και με μια σπάνια και βαθιά πίστη στο Θεό, μας ανοίγει την καρδιά του και μας μιλάει για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη του και για το πως τελικά αυτό ξεπεράστηκε εντελώς χάρη στη θαυματουργική επέμβαση του Οσίου Εφραίμ, ενώ δεν παραλείπει να τοποθετηθεί και για την οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
- Πως βιώνετε τη γενικότερη κατάσταση της χώρας, με την οικονομική κρίση και την ανεργία που μαστίζει γύρω μας;
Αυτό που βιώνω προσωπικά, όπως και όλοι οι άνθρωποι, είναι σίγουρα πολλές δυσκολίες, ο κόσμος δεν περνάει εύκολα. Η πολιτεία πολλές φορές αδιαφορεί, είναι λίγο «υπεράνω» θα έλεγα, δεν βλέπουν τα προβλήματα του κόσμου ή δεν θέλουν να τα δουν.
Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι μέσα σε όλα αυτά υπάρχει μια αισιοδοξία, μπορούν να υπάρξουν και καλύτερες μέρες. Εξάλλου, ο Έλληνας και στις πιο δύσκολες καταστάσεις προσπαθεί να βρει λύσεις, έτσι είναι η φύση του, πάντα να υπάρχει τουλάχιστον ένα χαμόγελο.
Ας ελπίσουμε στη συνέχεια κάτι να γίνει και να αλλάξει το κλίμα αυτό, να γίνει καλύτερο.
- Αληθεύει ότι η κόρη σας είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και σώθηκε από θαύμα του Οσίου Εφραίμ;
Η παρουσία του Οσίου Εφραίμ στην ζωή μου ήταν καταλυτική. Πρόκειται για έναν πολύ θαυματουργό Άγιο, όπως είναι βέβαια και όλοι οι Άγιοι μας. Όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι, έτσι και εγώ βίωσα την παρουσία του στη ζωή μου μέσα από μια περιπέτεια που είχε το παιδί μου. Μια δοκιμασία που ξεκίνησε από τη στιγμή που γεννήθηκε.
Μετά την προσευχή μου, το «άγγιγμα» του Αγίου υπήρξε έντονο σε όλη την οικογένεια μου, με ταχύτατο και αριστοτεχνικό τρόπο θα έλεγα. Κάτι που έγινε αντιληπτό και στο νοσοκομείο. Είμαι σίγουρος ότι ο Όσιος Εφραίμ, όποιος κι αν επικαλεστεί το όνομα του με ευλάβεια για το πρόβλημα του, πάντα θα βρει τρόπο να βοηθήσει.
Η κορούλα μου είχε ένα γενετικό πρόβλημα, μια περίπτωση πολύ δύσκολη, που ξεπεράστηκε ευτυχώς εντελώς. Ήταν ένα μοναδικό γεγονός και είναι μεγάλη ευλογία όταν συμβαίνει ένα τέτοιο θαύμα.
- Έχετε βαθιά πίστη στο Θεό, πράγμα σπάνιο, θα έλεγε κανείς, για την εποχή μας…
Δεν είμαι ούτε ακραίος, ούτε θρησκόληπτος. Και σίγουρα δεν θεωρώ τον εαυτό μου πιο πιστό από τους υπόλοιπους. Αν με ρωτάτε αυτό, ναι, πηγαίνω τακτικά εκκλησία, προσεύχομαι για την οικογένεια μου και για όλο τον κόσμο, όμως θεωρώ ότι ο κάθε χριστιανός το κάνει αυτό. Η ζωή μου είναι μέσα στο πλαίσια του κάθε κοινού ανθρώπου που έχει απλά μια πίστη στο Χριστό.




Διαβάστε επίσης:
Μεγα Θαυμα Αγιων Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη σε κοριτσακι 2 ετων ! ! !

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου