Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Τι είναι ο Οικουμενισμός;

Posted: Νοεμβρίου 26, 2014 at 9:57 πμ, Last Updated:

Από την εισαγωγή του συγκλονιστικού και προφητικού βιβλίου του Γέροντος Χαραλάμπους Βασιλόπουλου: «Ο Οικουμενισμός χωρίς μάσκα».
Και τώρα θα ερωτήσεις, αναγνώστα, τι είναι ο Οικουμενισμός; Ποιο είναι το «πιστεύω» του Οικουμενισμού; Που στηρίζεται; Ποιοι κρύβονται πίσω του; Τι επιδιώκει και τι μέσα χρησιμοποιεί;
Στα σοβαρά αυτά ερωτήματα θα σου δοθεί απάντηση, διά του παρόντος βιβλίου.
Θα πρέπει όμως, προηγουμένως και από την αρχή, να ξεκαθαρίσουμε κάπως τα πράγματα, ώστε να γνωρίζεις περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Πρέπει να βρίσκεσαι από την αρχή στο κέντρο του νοήματος του μεγάλου τούτου ζητήματος, ώστε να μπορέσεις εύκολα να παρακολουθήσεις έπειτα, βήμα προς βήμα, όλες τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του ολεθρίου σκοπού, που επιδιώκει και των καταχθονίων και σατανικών μέσων, που χρησιμοποιεί ο Οικουμενισμός.
Ο Οικουμενισμός είναι ένα Κίνημα παγκόσμιο του Διεθνούς Σιωνισμού και έχει ως μοναδικό σκοπό την πολιτική και θρησκευτική κατάκτηση της Οικουμένης!
Στά μάτια όμως του κόσμου φαίνεται, ότι ο Οικουμενισμός είναι Κίνημα παγκόσμιο, γιά την πολιτική, οικονομική και την θρησκευτική ένωση της ανθρωπότητας.
Εκ πρώτης, βεβαίως, όψεως, για τους αγνοούντας τα πράγματα, ο σκοπός αυτός της ενώσεως της ανθρωπότητας φαίνεται καλός και ωφέλιμος.Και τούτο, διότι στον Οικουμενισμό επιφανειακά κυριαρχεί το σύνθημα της ειρήνης, που το λαχταρούν όλοι. Κυριαρχεί το σύνθημα της ενότητας, που το θέλουν οι πάντες.
Μιλούν ακόμη κατά κόρον γιά αγάπη. Και ποιος δεν την θέλει την αγάπη! Αλλά η αγάπη του Οικουμενισμού είναι απάτη. Δεν ξεκινά από τον πόνο για τον συνάνθρωπο, όπως τον δίδαξε ο Χριστός, άλλα από το μίσος, την υποκρισία καί το ψέμα, γιά την υποταγή των πάντων.
Γι” αυτό, ενώ ακούμε να μιλούν γιά ενότητα, για ειρήνη, για αγάπη, για συνεργασία οικονομική και κοινό νόμισμα, εν τούτοις βλέπομε από την άλλη μεριά την ένταση, την όξυνση, την καλλιέργεια διαφορών, διενέξεων και μίσους. Παρατηρούμε διπλωματική δραστηριότητα για την καταβαράθρωση και εξαφάνιση των μικρών καί αδυνάτων Κρατών.
Αλλά δεν θα επεκταθούμε εδώ περισσότερο, για την σατανική αλυσίδα των σκοτεινών δυνάμεων, που πορπαρασκευάζουν μυστικά την καταστροφή των Εθνών και ιδιαίτερα των Ορθοδόξων Χριστιανικών Κρατών. Αυτό ας το εξετάσουν άλλοι αρμοδιότεροι και ας λάβουν τα μέτρα τους. Εμείς, εδώ, θα σταθούμε μόνο στον θρησκευτικό οικουμενισμό.
Τι είναι ο σημερινός θρησκευτικός οικουμενισμός
Ο θρησκευτικός Οικουμενισμός της σήμερον είναι Κίνηση, διά την ένωση των αιρετικών Ομολογιών της Δύσεως μετά της Ορθοδοξίας κατ’ αρχάς και εις δεύτερο στάδιο διά την ένωση όλων των θρησκειών εις ένα τερατώδες κατασκεύασμα, εις μίαν Πανθρησκείαν. Τελικό όμως σκοπό έχει να εξαφανίσει, μέσα σ’ αυτό το χωνευτήρι, τον Χριστιανισμό και ιδίως την Ορθοδοξία, που κατέχει την Αλήθεια. Σκοπεύει δε εις την τελική φάση του σκοτεινού του σχεδίου να αντικαταστήσει την λατρεία του ενός Θεού, με την λατρεία του Σατανά!
Αυτό φαίνεται εκ πρώτης όψεως απίστευτο. Και όμως, αυτό κυρίως επιδιώκει ο πολυδαίδαλος μηχανισμός της Οικουμενικής Κινήσεως, διά την δραστηριότητα της οποίας τόσο συχνά ακούμε στις ημέρες μας να γίνεται λόγος.
Ο οικουμενισμός, όπως αποδεικνύεται από στοιχεία σοβαρά και αδιάσειστα, που θα διαβάσεις, αναγνώστα, στη συνέχεια, είναι ένα σατανικό κατασκεύασμα των σκοτεινών Δυνάμεων. Είναι μία μεγάλη, φοβερή και τρομερή αίρεση ή μάλλον παναίρεση. Είναι μία σύνθεση θρησκειών, φιλοσοφιών και παραδόσεων σε μια τραγελαφική ενότητα.
Είναι μια δόλια πλάνη, καταστρωμένη με σατανικό σχέδιο, η οποία υποστηρίζει, ότι πουθενά δεν υπάρχει η μοναδική, η απόλυτος, η ενιαία Αλήθεια. Ούτε και στην Ορθοδοξία!
Έτσι ο Οικουμενισμός καταντά ένα τέρας, που καταβροχθίζει τα πάντα. Καταντά ένα καμίνι, που προσπαθεί να χωνέψει και συγκεράσει όλες τις θρησκείες. Είναι ένας νεώτερος αιρετικός Συγκριτισμός, που υπόσχεται να λύσει όλα τα προβλήματα! Ο δε Θεός για τον Οικουμενισμό, είναι ένας αόριστος Θεός, που δέχεται εξ ίσου την λατρεία όλων των θρησκειών.
Για τον Οικουμενισμό δεν υπάρχει προσωπικός Θεός. Ο Οικουμενισμός δεν πιστεύει τίποτε, αλλά και τίποτε δεν απορρίπτει στο ανακάτεμα και στη νέα σύνθεση της θρησκείας, την οποία επιδιώκει να κατασκευάσει. Δεν υπάρχουν για τον Οικουμενισμό Θρησκείες και Πατρίδες. Με τρόπο επιδέξιο και δήθεν για λόγους ειρηνικής συνεργασίας προβάλλει έμμεσα το σύνθημα: «Κάτω τα σύνορα!!»
Όλα λοιπόν συνθλίβονται, αφομοιώνονται και εξαφανίζονται στο αβυσσαλέο στόμα του Οικουμενισμού.
Ο Οικουμενισμός είναι μια φοβερή λαίλαψ, που προετοιμάζεται να ξεθεμελιώσει, όπως φαντάζεται, την «Μίαν, Αγίαν, Καθολικήν και Αποστολικήν Εκκλησίαν» του Χριστού. Είναι άγριος τυφώνας των δυνάμεων του σκότους, που συγκεντρώνει την καταστροφική του μανία εναντίον κυρίως της Ορθοδοξίας, με τον σκοτεινό του πόθο να την εκμηδενίσει και να την αφανίσει.
Και τούτο, διότι γνωρίζει, ότι μόνη η Ορθοδοξία κρατεί ανόθευτη την Αλήθεια και Μόνη αυτή μπορεί να σώσει τον άνθρωπο. «Τις πέτρες τις πετούν στις καρυδιές, που έχουν καρύδια», έλεγε παραστατικά ο Κολοκοτρώνης.
Έτσι και ο Οικουμενισμός χτυπά την Ορθοδοξία, διότι αυτή έχει αξία, κατέχει τον θησαυρό της Αληθείας.
Αλλά, ενώ είναι τόσο τρομερά τα σχέδια του Οικουμενισμού, εν τούτοις τα κρύβει επιμελέστατα κάτω από ένα αριστοτεχνικό μανδύα αθωότητος. Όλα προχωρούν με μελέτη, με σύστημα, με οργάνωση.
Ο Οικουμενισμός, σήμερα, είναι η εξέλιξη του φοβερού σχεδίου των οργάνων του Σατανά στο πιο κρίσιμο σημείο.
Με τον Οικουμενισμό, χτυπούν σήμερα, με όλες τους τις δυνάμεις, την Εκκλησία του Χριστού οι άσπονδοι και δόλιοι εχθροί της. Σκοτεινές δυνάμεις και αόρατα επιτελεία έχουν συγκεντρώσει τα πυρά τους στο σκοπό αυτό. Πόλεμος γίνεται. Και πόλεμος μεγάλος, που δυστυχώς οι πολλοί δεν τον έχουν πάρει καν είδηση.
Όλοι οι εχθροί του Χριστού, ενωμένοι κάτω από ένα αόρατο επιτελείο, που κρύβεται πίσω από ωραίες λέξεις, σοβαροφανείς οργανισμούς και ενωτικά συνθήματα απάτης, δουλεύουν ημέρα και νύχτα, για να αφανίσουν την Αγία Του Εκκλησία, να νοθεύσουν την Αλήθεια, που μας απεκάλυψε ο Θεάνθρωπος και να ματαιώσουν έτσι την σωτηρία του ανθρώπου, να βάλουν δε στη θέση του Χριστού, ως αρχηγό του κόσμου, τον διάβολο «ώστε αυτόν εις τον Ναόν του Θεού ως Θεόν καθίσαι αποδεικνύοντα εαυτόν, ότι εστί Θεός». (Β΄ Θεσ. Β΄ 4).
Οι δυνάμεις του σκότους έθεσαν τελευταία σε ενέργεια όλα τα μέσα, για να μπορέσουν να ξεθεμελιώσουν την Εκκλησία του Χριστού. Γενική, λοιπόν, επίθεση επιχειρούν εναντίον της Εκκλησίας εφ’ όλων των μετώπων κάτω από την αθώα επωνυμία του Οικουμενισμού.
Ο Οικουμενισμός, με λίγα λόγια, είναι ένα καταχθόνιο παγκόσμιο Κίνημα πολιτικό και θρησκευτικό, με σκοπό την υποταγή της ανθρωπότητας κάτω από μία παγκόσμια Κυβέρνηση και την ένωση όλων των Θρησκειών σε μία Πανθρησκεία, ώστε να εξαφανισθεί ο Χριστιανισμός, να εξαφανισθεί η σώζουσα Ορθόδοξος πίστη και να λατρεύεται στο τέλος, αντί του αληθινού Θεού, ο σατανάς!
Πηγή: «Ο Οικουμενισμός χωρίς Μάσκα», Αρχιμ. Χαραλ. Δ. Βασιλοπούλου, εκδ. «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ» (σελ. 23-27)
πηγή

ΠΗΓΗ:    ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου