Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ... ΑΓΑΠΗΣ !!!

Ντέρμπι κοινωνικής αλληλεγγύης στην Τούμπα!


Σε έναν αγώνα με μοναδικό νικητή την κοινωνική ευαισθησία κι αλληλεγγύη, μάς καλούν να σκοράρουμε, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Στο πλαίσιο μιας κοινής προσπάθειας και με οδηγό τη μεγάλη επιτυχία του αντίστοιχου περσινού εγχειρήματος (πάνω από 1,5 τόνος τροφίμων), η ΠΑΕ και ο δήμος καλούν τους φιλάθλους, που πρόκειται να παρακολουθήσουν τον αγώνα ανάμεσα στον
ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή στην Τούμπα, να προσφέρουν είδη τροφίμων για την ενίσχυση του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Νεάπολης-Συκεών, βάζοντας ένα λιθαράκι στην ανακούφιση δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.
Πρόκειται για μια ακόμη ευαίσθητη δομή που στηρίζει κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και ανήμπορους πολίτες του δήμου παρέχοντας σε αυτούς τρόφιμα, ενώ στο πλαίσιο του δικτύου κοινωνικής προστασίας λειτουργούν επιπλέον, μεταξύ των άλλων, Κοινωνικό Εστιατόριο-Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Το ραντεβού έχει ορισθεί για την Κυριακή, από τις 9 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα, με συνεργάτες του Κοινωνικού Παντοπωλείου να βρίσκονται έξω από τη ΘΥΡΑ 3 του γηπέδου, όπου θα υποδέχονται τους πολίτες και θα παραλαμβάνουν τις προσφορές τους σε τρόφιμα.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα επιβραβεύσει, τη συμβολή των φιλάθλων της για την ενίσχυση του Κοινωνικού του Παντοπωλείου, με την κλήρωση 10 εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ,.
Επίσης για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Νεάπολης- Συκεών καλούνται , αντί εισιτηρίου, να προσφέρουν τρόφιμα και ειδή πρώτης ανάγκης, οι θεατές της παράστασης «Ο μύθος των Ατρειδών» που ανεβάζει το δημοτικό θέατρο Συκεών την Κυριακή το βράδυ.

ΠΗΓΗ:    ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου