Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Βοριάς, αγριεμένα κύματα και σέρφερς (βίντεο)

Posted by olympiada στο Οκτωβρίου 19, 2014


 

Του Γιώργου Νικολαΐδη (gnborn2shoot)
Τον πρώτο δυνατό βοριά του φετινού χειμώνα καταγράψαμε με την κάμερα στην σκάλα και την ακτή των Νέων Επιβατών του Δ. Θερμαϊκού (Σάββατο 18.10.14).
Όπως πάντα, όταν ο άνεμος αυτός είναι δυνατός, η ανατολική πλευρά της ακτής του Θερμαϊκού (Περαία-Ν. Επιβάτες-Αγ. Τριάδα) είναι αυτή που το «νοιώθει» περισσότερο, λόγω θέσης και προσανατολισμού στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Και μέχρις ενός σημείου δεν ήταν εύκολη η βιντεοσκόπηση.
Αντισταθήκαμε μεν στην δύναμή του με τον διαρκή φόβο μην μας φύγει η κάμερα από τα χέρια, μα όχι και στον πειρασμό να μην πάρουμε μερικά πλάνα από την εντυπωσιακή και συνάμα γοητευτική (;) μανία του !
Το ίδιο όμως εντυπωσιακοί ήταν και οι σέρφερς από την Θεσσαλονίκη, που άδραξαν την ιδανική ευκαιρία για το αγαπημένο τους σπορ.
Ικανότατοι και έμπειροι, όρθιοι, κρατώντας πάντα υπό έλεγχο τις σανίδες τους, «δάμαζαν» τον ισχυρό άνεμο απολαμβάνοντας την ταχύτητα που αυτός τους χάριζε…
Εμβόλιμα και για να νοιώσετε την αντίθεση της γαλήνιας με την αγριεμένη θάλασσα, προσθέσαμε και μερικά πλάνα από άλλες μας λήψεις στο ίδιο σημείο.
Απολαύστε τα όλα, φυσικά… “αβρόχοις ποσί”.

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου