Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

(Βίντεο) Κόλαση στην συνέντευξη τύπου των ε. ΕΔ & σωμάτων ασφαλείας: Η φράση “προδότη Σαμαρά” έβαλε φωτιά στην συνέντευξη τύπου.

Posted by olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2014

sleeping-shadows 

Η φράση “προδότη Σαμαρά” που ακούστηκε από τα χείλη απόστρατου των ενόπλων δυνάμεων έβαλε φωτιά στην συνέντευξη τύπου των ενστόλων το πρωί, οδηγώντας μάλιστα τους προέδρους των Ενώσεων της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής να σηκωθούν και να φύγουν από την συνέντευξη… Λίγη ώρα μετά την έναρξη της κοινής συνέντευξης τύπου των Ενώσεων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, η ατμόσφαιρα άρχισε να μυρίζει μπαρούτι. Το κλίμα ενότητας και κοινής συνενόησης που θέλησαν να περάσουν δυναμιτίστηκε επικίνδυνα και λίγο έλειψε κάποιοι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι να πιαστούν ακόμη και στα χέρια!
Η φράση “είμαστε ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι. Αργά η γρήγορα θα έχουμε εκλογές. Ας το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν” που ξεστόμισε ο Αντιπτέραρχος ε.α.και πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αποστράτων Αεροπορίας, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, άναψε το φυτίλι.
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των αστυνομικών υπαλλήλων, κ. Φωτόπουλος παρενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα ενώ ενημέρωσε ότι είχε επικοινωνία με τον Χρ. Σταϊκούρα ο οποίος και τον διαβεβαίωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμη νομοθετική ρύθμιση σε εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ.
“Δεν απειλούμε κανέναν απλώς κάνουμε προειδοποιήσεις ενδεχόμενα αυστηρές. Δεν θα πρέπει να το κάνουμε αυτό; Αν δεν το κάναμε δεν θα λέγατε ότι λειτουργούμε συντεχνιακά; Ότι άλλες διαθέσεις έχουμε;”, σημείωσε ο κ. Φωτόπουλος.
“Σε αντίθετη περίπτωση η κυβέρνηση συνολικά θα πρέπει να αντιληφθεί ότι θα είμαστε απέναντί της και σίγουροι ότι εμείς γνωρίζουμε και να κρίνουμε και να αποδίδουμε δικαιοσύνη αναλόγως των ενεργειών της. Η ώρα που θα κληθούμε να εκτελέσουμε το υπέρτατο δημοκρατικό μας καθήκον, η ώρα της κάλπης ίσως να είναι πολύ κοντά”, επισήμανε ο Aντιστράτηγος ε.α. και πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, Βασίλης Ρόζης, συμπληρώνοντας: “Η πολιτεία κατάφερε με αυτή τη στάση της να συσπειρώσει απόστρατους και εν ενεργεία απ’ όλα τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ανοίγει τον λάκκο της και θα πέσει μέσα. Θα κερδίσουμε την αγάπη της κοινωνίας. Θα το δείτε πολύ σύντομα αυτό” είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας ορισμένους να αναρωτιούνται μήπως μιλούν ακόμη και για ενέργειες που φτάνουν στα όρια του πραξικοπήματος!
Πάντως οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι τιμούν τους νόμους κι ότι δεν απειλούν με τις ενέργειές τους ή τα λόγια τους τη νομιμότητα, πολλώ δε μάλλον τη Συνταγματική νομιμότητα της χώρας.
Όμως η φράση “προδότη Σαμαρά” που ακούστηκε από τα χείλη απόστρατου των ενόπλων δυνάμεων έβαλε φωτιά στην συνέντευξη τύπου των ενστόλων το πρωί, οδηγώντας μάλιστα τους προέδρους των Ενώσεων της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής να σηκωθούν και να φύγουν από την συνέντευξη! Και κάπου εκεί “ξύπνησαν” και οι συνδικαλιστικές διαφορές μεταξύ των Ενώσεων, κυρίως σε ότι αφορά την διαχείριση των αποθεματικών των ταμείων αλλα και το γεγονός αποκλεισμού επί σειρά ετών των αστυνομικών από το ταμείο των Ενόπλων Δυνάμεων.

http://planet-greece.blogspot.com/2014/10/video_470.html#more

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου