Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

islam in greece - europe
Αγαπητέ Έλληνα,
1) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Πρέπει να βοηθήσουμε τους δυστυχείς αυτού του πλανήτη.
– ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ”: Σωστά! Να ανοίξουμε έναν ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ όπου ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ θα καταθέτει ότι του περισσεύει. Να στέλνουμε τα χρήματα στους φτωχούς και τους δυστυχείς. Να μην χρειάζεται να εγκαταλείπουν τις οικογένειές τους. Να μην αναγκάζονται να πληρώνουν πέντε χιλιάδες ευρώ στους Τούρκους δουλεμπόρους. Να κρατάνε τα λεφτουδάκια τους και να τους στέλνουμε και εμείς τα δικά μας!

– ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: Οι πολιτικοί μας εκλέχθηκαν επειδή υποσχέθηκαν ότι θα φροντίζουν για την ευημερία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού. Όχι του πακιστανικού ή του αφγανικού. Για τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς υπάρχουν ΑΛΛΟΙ πολιτικοί. Ποιός σας εξουσιοδότησε (κύριοι Έλληνες πολιτικοί) να ασχοληθείτε με το θέμα της παγκόσμιας φτώχειας; Εσείς αποτύχατε να λύσετε τα προβλήματα 11 εκατομμυρίων Ελλήνων. Θα σώσετε ένα δισεκατομμύριο φτωχούς άλλων χωρών;
2) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Οι Έλληνες πρόσφυγες παππούδες μας ήρθαν στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκαν από Έλληνες. Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες να πάνε στα πλούσια κράτη της αραβικής χερσονήσου όπου θα φιλοξενηθούν από ομοεθνείς τους ή ομόθρησκους.
3) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι γονείς μας ήταν μετανάστες.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Χρωστάμε ευγνωμοσύνη (αν υποθέσουμε ότι χρωστάμε κάτι) στους Γερμανούς, στους Βέλγους, στους Αμερικανούς, στους Καναδούς και στους Αυστραλούς. Δεν χρωστάμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σε Ασιάτες και Αφρικανούς.
4) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Χρειαζόμαστε τους μετανάστες για να κάνουν τις δουλειές που δεν καταδεχόμαστε εμείς.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Με ανεργία 27% στην Ελλάδα, Έλληνες μπορούν να κάνουν ΟΛΕΣ τις δουλειές και οι λαθρομετανάστες είναι αχρείαστοι και επιζήμιοι για την Ελλάδα.
5) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Αυτοί που έρχονται εδώ είναι θύματα των κακών καπιταλιστών και τυραννικών καθεστώτων
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Δεν θυμόμαστε η Ελλάδα να βομβάρδισε κάποια χώρα ούτε να προσέφερε χρήματα και όπλα σε τυρρηνικά καθεστώτα. Αυτοί οι δυστυχείς να πάνε στις χώρες που τους βομβάρδισαν ή στις χώρες που στηρίζουν τα τυρρηνικά καθεστώτα. Οι “αντιρατσιστές” να σπάνε τις πρεσβείες των “κακών” χωρών και όχι τα αυτοκίνητα και τα καταστήματα των Ελλήνων.
6) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Είμαστε πολυπολιτισμική κοινωνία.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ! Ο λαός είναι το αφεντικό αυτής της χώρας και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ δικαιούται να αποφασίζει αν θα γίνουμε πολυπολιτισμική ή μονοπολιτισμική κοινωνία Έλληνες έχυσαν ποτάμια αίμα για να απελευθερωθούν από τους μουσουλμάνους σε 11 εξεγέρσεις από το 1453 και δεν θα επιτρέψουν την εγκατάσταση και μελλοντική επικράτηση των Μωαμεθανών στην Ελλάδα
7) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν πειράζει εάν βάλουμε αλλοδαπούς στις Στρατιωτικές Σχολές.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Σωστά! Όταν η Τουρκία και το Ισραήλ βάλουν στις Στρατιωτικές Σχολές τους Κούρδους, Αρμένιους, Έλληνες και Παλαιστίνιους τότε και εμείς να βάλουμε στις δικές μας αλλοδαπούς! Οι μουσουλμάνοι δηλώνουν υπακοή μόνο στο Κοράνι και είναι πολύ επικίνδυνοι για κάθε χώρα όπου εγκαθίστανται
8) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Τα πιο πολλά εγκλήματα γίνονται από Έλληνες και όχι από αλλοδαπούς.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Μας φθάνουν και μας περισσεύουν τα εγκλήματα από Έλληνες. Δεν θέλουμε ΚΑΙ ΑΛΛΑ από αλλοδαπούς!
9) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν πρέπει να είστε ξενοφοβικοί και να ενοχλείσθε από τις συνήθειες και τα ήθη των λαθρομεταναστών.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Όποιος φιλοξενείται στην Ελλάδα οφείλει να προσαρμόζεται στα ήθη των Ελλήνων. Όχι οι Έλληνες να προσαρμόζονται στα ήθη των φιλοξενουμένων.
10) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Όλοι οι μετανάστες είναι αγνοί δημοκράτες.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Στην Αλβανία φονεύθηκαν Βορειοηπειρώτες. Στο Αφγανιστάν φονεύθηκαν γυναίκες για ασήμαντες αιτίες. Στο Πακιστάν οι Καλάς – Καφίρ πιέσθηκαν να αλλάξουν την αρχαία ελληνική θρησκεία τους και να γίνουν μουσουλμάνοι. Αποκλείεται όλα αυτά να έγιναν από τους “αγνούς δημοκράτες”. 

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου