Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Posted by spitha80 στο Ιουλίου 21, 2014

μαχητης1 

Το δράμα της άνισης μάχης που δίνουν οι ρωσόφωνοι κάτοικοι στην Αν. Ουκρανία έκανε τον Γιούρι Γιουρτσένκο να εγκαταλείψει την απροβλημάτιστη οικογενειακή ζωή του στο Παρίσι και να στρατευθεί στις δυνάμεις της πολιτοφυλακής.


Δ Πορφύρης / Π Σταφυλά


Είναι ο ίδιος που απαθανάτισε πρώτος τα απομεινάρια της αεροπορικής τραγωδίας, κοντά στα ρωσικά σύνορα. Συμμετείχε ενεργά στην υποδοχή των αρμόδιων ξένων αξιωματούχων και ειδικών στον τόπο του ατυχήματος ως διερμηνέας της πολιτοφυλακής. Απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και του σεβασμού των πολιτικών ηγετών των ρωσόφωνων δημοκρατιών και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης.


Συνοδεύει σε πολιτικές διαπραγματεύσεις τον νεαρό κυβερνήτη του Ντονέτσκ , Πάβελ Γκουμπάρεβ όπως και την στρατιωτική ηγεσία των δυνάμεων λαικής άμυνας των ρώσων της αν. Ουκρανίας. Το life news σε εκπομπή του στις 08/07/14 παρουσιάζει τον Γιούρι στο πλευρό ηγετικών στελεχών.


μαχητης2


ο Γιούρι στα δεξιά του αρχηγού


μαχητης3


Ο Γιούρι σε σοβαρή διαπραγμάτευση μαζί με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία

μαχητης4







Θέλησε από το κρυσφύγετό του στην ευρύτερη περιοχή του Ντονμπάς να στείλει ένα μήνυμα φιλίας και αδελφοσύνης στους έλληνες :


Ευχαριστώ για την αδελφοσύνη σας και για τα αισθήματά σας, που μας σκέφτεστε…Γιατί πραγματικά αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ.


Βρισκόμαστε σε έναν διεθνή αποκλεισμό. Κάθε φωνή, κάθε κίνηση υπέρ μας, μας κάνει να νιώθουμε πολύ καλά…


Σας φιλώ όλους με πολλή δύναμη.


Δείτε το μήνυμα που ο Γιούρι απευθύνει στους αδελφούς Έλληνες μέσα από το skype μέσα από το φλεγόμενο Ντονέτσκ.


ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ





Ο Γιούρι Γιουρτσένκο είναι διακεκριμένος ηθοποιός,δραματουργός και ποιητής .


Γεννήθηκε το 1955 στην Σιβηρία. Είναι διπλωματούχος της Σορβόνης στο ποιητικό ρωσικό θέατρο,του Θεατρικού Ινστιτούτου της Γεωργίας και της Σχολής Λογοτεχνίας Γκόρκι της Μόσχας.


Εργάσθηκε ως ηθοποιός σε θέατρα στην Τυφλίδα, στο Βλαδιβοστόκ, στη Μόσχα και αλλού. Πρωταγωνίστησε σε έργα των Τσέχοφ, Μολιέρου, Σάρτρ κ. ά. Δημοσιεύει ποιήματά του σε λογοτεχνικά περιοδικά και ανθολογίες .Έχει εκδώσει 7 ποιητικές συλλογές. Από την δεκαετία του 1980 γράφει θεατρικά έργα.


Μεταξύ του 1992 και 1994 ζει στη Γερμανία από όπου θα μετοικήσει για τη Γαλλία όπου ζει ως σήμερα. . Θεατρικά του έργα ανέβηκαν σε μουσικές σκηνές και θέατρα σε Ρωσία, Ουκρανία, Γερμανία και Γαλλία. Ενώ δικά του μονόπρακτα ανέβασε σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες όπως Ελβετία,Ολλανδία κ.α.(theatre.ru)


μαχητης5


Το ρωσικό κανάλι MTZ σε παρουσίαση του καλλιτέχνη της ρωσικής διασποράς στη Γαλλία


dimpenews

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου