Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

Αιμορραγώντας συνέχισε να περπατάει προσευχόμενος και προσπαθώντας να κάνει για τελευταία φορά το σταυρό του. (Βίντεο)

Posted: Αυγούστου 8, 2014 at 10:54 πμ, Last Updated:

Iereas-Nekros Βίντεο φρίκης: Ουκρανοί νεοναζί σκότωσαν με οβίδα Ορθόδοξο ιερέα στο Λούγκανσκ

Η φρίκη στη νοτιοανατολική Ουκρανία δεν έχει τελειωμό. Οι δυνάμεις του Κιέβου βομβαρδίζουν κατοικημένες περιοχές, όπως το Λούγκανσκ και σκοτώνουν αμάχους ανάμεσα τους μικρά παιδιά.

Θύμα των θηριωδιών των Ουκρανών Νεοναζί και ένας ορθόδοξος ιερέας, ο πάτερ Βλαδίμηρος. Επέστρεφε από το σπίτι του από στο εσπερινό και λίγο πριν φτάσει στην πόρτα του χτυπήθηκε από οβίδα την οποία εκτόξευσε ο Ουκρανικός Στρατός.
Ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος. Είχε χτυπηθεί στην κοιλιακή χώρα. Αιμορραγώντας συνέχισε να περπατάει προσευχόμενος και προσπαθώντας να κάνει για τελευταία φορά το σταυρό του. Λίγο αργότερα έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα και άφησε την τελευταία του πνοή.
Οι κάτοικοι της περιοχές έτρεξαν να το βοηθήσουν, αλλά ήταν ήδη αργά. Ο αγαπητός ιερέας στο Λούγκανσκ άφησε πίσω του πέντε παιδιά, ενώ τα συλλυπητήρια του εξέφρασε το Πατριαρχείο Μόσχας.
Δείτε το φρικιαστικό έγκλημα ή μάλλον μία ακόμη θηριωδία των Ουκρανών νεοναζί, στις οποίες κλείνουν τα μάτια η Δύση και οι διεθνείς οργανώσεις που κόπτονται για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

defencenet.gr

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου