Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ορτέγκα: «Ο Νετανιάχου είναι δαιμονισμένος. Να πάει στον Πάπα για εξορκισμό»

Posted by spitha80 στο Αυγούστου 2, 2014

ορτεγα 

«Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός προφανώς είναι δαιμονισμένος», δήλωσε ο Πρόεδρος της Νικαράγουας Ντανιέλ Ορτέγκα, καλώντας τον Πάπα Φραγκίσκο να εξορκίσει τους δαίμονες. Ο Ορτέγκα ζήτησε επίσης από τη διεθνή κοινότητα την επιβολή κυρώσεων κατά του Ισραήλ για τη στρατιωτική δράση στη Λωρίδα της Γάζας.

«Ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου φαίνεται ότι έχει καταληφθεί από το διάβολο, ο Πάπας χρειάζεται να ξορκίσει, να κατευνάσει τους δαίμονες», είπε ο Ορτέγκα, σύμφωνα με το Globovision.

«Γιατί κανείς δεν καταδικάζει και δεν επιβάλλει κυρώσεις του Ισραήλ;», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της Νικαράγουας.

Κατά τη γνώμη του, η Παλαιστίνη είναι θύμα της «τρέλας» του ισραηλινού ηγέτη, ο οποίος επιδιώκει να «εξολεθρεύσει τον παλαιστινιακό λαό».

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας, ένα έγκλημα τόσο τρομερό που μόνο με τα εγκλήματα των Ναζί μπορεί να συγκριθεί», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νικαράγουα.

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

1 σχόλιο:

  1. Κάποιος να πει στον πρόεδρο πως αν ο Εβραίος πρόκειται να πάει για εξορκισμό στον Αγιώτατο (...) Φραγκίσκο, θα δαιμονιστεί περισσότερο. Ή μήπως άκουσε κανείς τον Πάπα να διαφωνεί με την Γενοκτονία που διαπράττει ο Νετανιάχου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή