Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

"ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΕΔΕΙ ΠΟΙΗΣΑΙ ΚΑΚΕΙΝΑ ΜΗ ΑΦΙΕΝΑΙ" !!!

Καταπιάστηκε η Εκκλησία με τα συσσίτια και άφησε τα παιδιά μας βορά στις ορέξεις θηρίων...

Απόψεις - Άρθρα - Σχόλια | Δημοσίευση: 04/08/2014
ierovima.gr- 

Η οικονομική ανέχεια βασανίζει χιλιάδες οικογένειες και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εκείνες των οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης, με θύματα κυρίως τα παιδιά. Και ενώ κανείς θα περίμενε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ότι θα υπάρξει για το νέο σχολικό έτος μέριμνα για την σίτιση των μαθητών, ο υπουργός κ. Ανδρέας Λοβέρδος εξέπληξε τους πάντες.
Ο υπουργός απέναντι στην πείνα των μαθητών αντέταξε μεταξύ άλλων, δύο ...ενημερωτικές δραστηριότητες όπως «Η καταπολέμηση της παχυσαρκίας» και «Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση». Δύο από τις εννέα δράσεις του «κοινωνικού σχολείου», που ανακοίνωσε για το νέο σχολικό έτος ο υπουργός.

 
Αναμφίβολα τα παιδιά πρέπει να ενημερώνονται και για τα δύο αυτά θέματα, όπως και για πολλά άλλα. ¨Ομως, όπως σοφά λέει ο λαός, «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει». Τα παιδιά μας με δική μας ευθύνη, ζούν σε ένα τοξικό περιβάλλον. Οι οικογένειές τους στην πλειονότητά τους, αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης. Πολλά παιδιά, όπως δυστυχώς είδαμε και πέρυσι, λιποθυμούσαν στις σχολικές αίθουσες και κάποια από αυτά, ξεπερνώντας την ντροπή (που είναι δική μας), ομολογούσαν ότι η σίτισή τους είναι ανεπαρκής.
 
Είναι τουλάχιστον ειρωνικό να μιλάς σε νηστικό άνθρωπο για «καταπολέμηση της παχυσαρκίας» και για αθλητισμό.
 
Απαξιώνεις τα όποια όνειρα των νέων ανθρώπων, όταν για παράδειγμα, αντί να τους μιλήσεις για τις δυσκολίες που θα βρούν μπροστά τους στον τομέα της εργασίας και να τους ενημερώσεις για το τί ζητά και με ποιούς όρους η αγορά εργασίας, επιλέγεις να τους μιλήσεις για «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση».
 
Δυστυχώς αυτές οι προτεραιότητες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, έρχονται ως συνέχεια της εκπαιδευτικής πολιτικής που έχει επιβληθεί στο Δημοτικό, με τις γελοιότητες που υπάρχουν στα εγχειρίδια.
 
Λένε οι Αγιορείτες πατέρες: «Από πολλά χρόνια, τώρα, γίνεται συστηματική προσπάθεια, διαρκώς αυξανομένη, να πολεμηθεί η πίστις, να βγει από τα ελληνικά σχολεία ο Χριστός, να διαστρεβλωθεί η ιστορία μας, να ευτελιστεί η μεγάλη σημασία των εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα που τόσο ζει ο λαός μας. Να παύσει η ορθόδοξη εκκλησία να είναι η ψυχή του Γένους μας, να καταντήσουν τα παιδιά μας εύκολη λεία κάθε νοητού ή φανερού θηρίου».
 
Αλλά τί περιμένουμε από ένα εκπαιδευτικό σύστημα που αγκαλιάζει την παιδεραστία; Ναί! Στην πρώτη γυμνασίου, υπάρχει κείμενο στη σελίδα 16 του τετραδίου εργασιών με τίτλο «Οσάκις», που σημαίνει όσες φορές, στο οποίο περιγράφεται ο δεσμός εικοσιπεντάχρονου άντρα με δεκατετράχρονη μαθήτρια. Το βδελυρότατο των αμαρτημάτων και των εγκλημάτων, η παιδεραστία, διδάσκεται ως μάθημα: «τα έχει φτιάξει η Αλέκα, μια μαθήτρια της τάξης, με τον Σάκη τον ηλεκτρολόγο και βγαίνει ραντεβού μήνες τώρα μαζί του».
 
Απέναντι σε αυτή την πολιτική, η Εκκλησία είναι απούσα. Η Εκκλησία δίνει το παρόν μόνο στην έναρξη του σχολικού έτους, με τον αγιασμό και μετά η απόλυτη σιωπή.
Καταπιάστηκε η Εκκλησία με τα συσσίτια και άφησε τα παιδιά μας βορά στις ορέξεις ανωμάλων...

ΠΗΓΗ:  ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου