Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Μόνο προδότες, βλάσφημοι και διεστραμμένοι απολαμβάνουν τον «πολύτιμο» τηλεοπτικό χρόνο!

Posted: June 4, 2014 at 9:23 pm
tvΔιάβασα με απέραντη θλίψη το ιδιαίτερα ενδιαφέρον άρθρο, του Νίκου Χειλαδάκη, με τίτλο «Οι «κανόνες» λειτουργίας των Ελληνικών ΜΜΕ». Περιγράφει πολύ γλαφυρά τους «κανόνες», στους οποίους οφείλουν να πειθαρχήσουν όσοι αναγόρευσαν ως κορυφαίες αξίες στη ζωή τους, το κυνήγι της εφήμερης «δόξας»
αλλά και του χρήματος αντί πάσης θυσίας… …Των υπολοίπων βεβαίως! Των απλών αλλά ιδιαίτερα φοβισμένων, Ελλήνων πολιτών. Των οποίων μια ικανή μερίδα, κυρίως ηλικιωμένων αλλά δυστυχώς και νεότερων ευρωλάγνων, προτίμησε, να υποκύπτει διαρκώς στα διλήμματα των εχθρών, του τόπου και της πίστης μας. Να τοποθετήσει πάνω από τις αξίες, με τις οποίες μεγάλωσε, μια εντελώς πλασματική αλλά άριστα υποβληθείσα από τους εχθρούς του τόπου, αδικαιολόγητη εμμονή, της – πάση θυσία – παραμονής στο ευρώ.  Οι πολιτικοί εκφραστές, της … μεταφυσικής αυτής κοσμοθεωρίας, μοιραίοι κι άβουλοι, ως δουλοπρεπείς ραγιάδες επέλεξαν, να προσκυνούν το άψυχο, σκληρό και άκαμπτο ευρώ αντί να «ανακουφίσουν» τις ηρωικές ψυχές, των πολυπληθών νεκρών, της μακραίωνης ιστορίας τους.
Ας χαίρονται λοιπόν κι ας προσκυνάνε («πάση θυσία») το ευρώ, όσοι απεμπόλησαν τις αξίες, με τις οποίες γαλουχήθηκαν. Ας ξέρουν όμως πως καθώς υποκλίνονται, με το κεφάλι τους σκυφτό, οι καρπαζιές των ξένων κατακτητών, δεν τους εξαιρούν. Ούτε θα τους εξαιρέσουν στο μέλλον επειδή παρέμειναν πειθήνιοι, τοις κείνων … ρ(βλ)ήμασι! Πέφτουν (ή θα πέσουν αύριο) με δύναμη, απάνω και στα δικά τους τα κεφάλια. Όπως και το «φτύσιμο», όλων των «καθαρών» και «πολιτισμένων» Ευρωπαίων, των οποίων η πλειοψηφία, δυστυχώς ανέχεται ανάμεσά τους, την ύπαρξη σημαντικού ποσοστού, παιδόφιλων και κτηνοβατών! Ιδιαίτερα δε αν τα …εύκαμπτα θύματα εκ(από)λαμβάνουν ως (τη) … βροχή, (από) τα …σάλια, των εχθρών του τόπου μας!
Ας ξέρουν όμως όλοι οι προσκυνημένοι πως κανείς δεν σέβεται ούτε αυτούς που δέρνει ούτε αυτούς που φτύνει. Ιδιαίτερα αν αυτοί χαίρονται κι από πάνω επειδή πείστηκαν πως ήταν βρώμικοι και χρειάζονται ένα καλό … μπάνιο, για να απαλλαγούν από τη δυσωδία τους!
Κρίμα! Ειλικρινά, δεν τους κρίνω. Καταλαβαίνω όμως. Ανθρώπινος είναι ο φόβος. Όλοι φοβούνται. Κι εγώ φοβάμαι. Απλά λυπάμαι! Που έχουμε τους ίδιους τους προγόνους. Που κι αυτοί φοβόντουσαν. Είχαν κι αυτοί, δικούς τους για να χάσουν. Δεν προσκύνησαν όμως. Προτίμησαν, να θυσιάσουν τη ζωή τους από το να παραδώσουν, στα χέρια ξένων κατακτητών, την πατρίδα και την πίστη τους. Γιατί αυτές τις αξίες είχανε ψηλά! Γιατί είχαν ιδανικά! Δεν κοίταζαν χαμηλά! Δεν έγλυφαν τα βρώμικα παπούτσια. Ατένιζαν ψηλά στον ουρανό, για να χαρούν τα δώρα του Θεού. Αγαπούσαν με πάθος τη ζωή αλλά δεν τους ένοιαζε ο θάνατος μπροστά στην υπεράσπιση των ιδανικών τους. Αυτά δεν το διαπραγματεύονταν! «Για δες καιρό που διάλεξε, ο χάρος να με πάρει, τώρα που ανθίζουν τα κλαδιά και βγάζει η γη χορτάρι», βροντοφώναξε ο ηρωικός Αθανάσιος Διάκος. Που όμως δεν λύγισε στιγμή μπροστά στο ενδεχόμενο, του τραγικού θανάτου του. Επειδή όμως αγαπούσε υπέρμετρα τη ζωή κι έβλεπε καθαρά, να πλησιάζει η ανάσταση, του Γένους των Ελλήνων, το ποιητικό αυτό παράπονο βγήκε απ’ τα χείλη του. Για να μπορούν σήμερα ανενόχλητοι, κάποιοι διεστραμμένοι «σατιρικοί αστέρες», να χλευάζουν (!) ατιμωρητί τον ανασκολοπισμό του ενώ κάποιοι άλλοι απόγονοί του, τιποτένιοι κακομοίρηδες, να τους θαυμάζουν και να γελούν με το «ευρηματικό χιούμορ» τους!
Κρίμα! Που ενώ βαφτίστηκε «αξιοποίηση», το ξεπούλημα της Ελληνικής γης, κάποιοι προσποιούνται πως το πίστεψαν! Που ατέλειωτες ώρες παρακολουθούν αποχαυνωμένοι, «ψυχαγωγούνται» και «ενημερώνονται» κυρίως από τα μεγάλα κανάλια ενώ όλα ανεξαιρέτως, σπαταλούν απλόχερα τον … «πολύτιμο τηλεοπτικό τους χρόνο», προβάλλοντας όποιον ερεθίζει τα ταπεινότερα των ενστίκτων, των Ελλήνων πολιτών, όποιον διακατέχεται από οποιαδήποτε σεξουαλική διαστροφή και όποιον βλασφημά την Ορθοδοξία, βεβηλώνοντας ταυτόχρονα την ιστορία της Ελλάδας.
Την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ, έπεσα πάνω στην κατάπτυστη εκπομπή «σε πρώτο πλάνο» του (ενός ακόμη για να είμαι δίκαιος) άθλιου, τηλεοπτικού σταθμού «Αντέννα». Θέμα αλλά και εμφανέστατος στόχος της εκπομπής, η διαφήμιση, του «νέου φεμινιστικού κινήματος της νέας χιλιετίας», που εκφράζεται από μια διεθνή οργάνωση με την ονομασία «φέμεν». Όπως ενημερώθηκα, «πολεμάει την βία όλων των θρησκειών» και «την αδικία που υφίστανται όλες οι γυναίκες συλλήβδην από όλους τους άνδρες»! Μάχεται δε από την άλλη για την «ελευθερία των γυναικών στην αυτοδιάθεση του σώματός τους» και τη νομιμοποίηση του «αποκλειστικού δικαιώματός τους στις εκτρώσεις».
Προσωπικά, έπεσα πάνω στην αποκρουστική και ταυτόχρονα εξοργιστική σκηνή όπου μια αγριεμένη νέα κοπέλα, με βλασφημίες για τον Χριστό, γραμμένες στο γυμνό της στήθος και χαραγμένες βαθειά στο άρρωστο μυαλό της, έκοβε με ένα πριόνι και δαιμονική μανία έναν μεγάλο ξύλινο Σταυρό. Κι επειδή οι συντελεστές της εκπομπής, προφανώς εντυπωσιάστηκαν από το συγκεκριμένο «επίτευγμα», της καημένης της κοπέλας, επανέλαβαν την σκηνή τρεις φορές στα δυο επόμενα λεπτά!
  • Διερωτώμαι: Αν οι γυμνόστηθες, μαχητικές κι αγριεμένες κοπέλες βεβήλωναν Εβραϊκές συναγωγές, τι θα συνέβαινε στις χώρες που δραστηριοποιούνται;
Απαντάω: Θα τις έπαιρνε και θα τις σήκωνε (απολύτως δικαιολογημένα)!
  • Αναρωτιέμαι: Στην παραπάνω περίπτωση, η συγκεκριμένη δημοσιογράφος θα τολμούσε, να προβάλει με τόσο ενθουσιασμό τα δρώμενα;
Απαντάω: Το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρετε;
  • Ξαναρωτάω: Αν τολμούσε να το προβάλει, τι θα της συνέβαινε μετά; Απαντάω: Θα χαρακτηριζόταν και θα καταδικαζόταν (όχι άδικα) από όλες τις «προοδευτικές δυνάμεις του συνταγματικού τόξου» ως ρατσίστρια επειδή προσέβαλε  την πίστη, ενός ολόκληρου λαού.
  • Ρωτάωτέλος: Αν το κανάλι επέτρεπε την προβολή, της μαχητικής οργάνωσης, τι θα του συνέβαινε μετά;
Απαντάω με ερώτηση: Αμφιβάλλει κανείς πως θα αναλάμβαναν δράση οι …ανεξάρτητες αρχές, του ΣΔΟΕ και του ΕΣΡ;
Έρχεται αυθόρμητα στο νου, το εύλογο ερώτημα: Σε τι οφείλεται η προκλητική κι αναμφισβήτητη απόκλιση στάσης στις δυο περιπτώσεις; Η απάντηση είναι απλή, εμφανέστατη και ιδιαιτέρως ενοχλητική, για τους τύποις Χριστιανούς, απανταχού της Οικουμένης. Οι Εβραίοι σέβονται την ιστορία τους ενώ οι περισσότεροι «Χριστιανοί» είτε δεν καταδέχονται τέτοια …οπισθοδρόμηση είτε ντρέπονται, να ομολογήσουν την Πίστη τους είτε αδιαφορούν! Ακολουθούν λοιπόν τον συρμό, καταδικάζοντας με αποτροπιασμό ως φασίστες τους  ψηφοφόρους, συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος ενώ ανέχονται και ψηφίζουν τους συνεργάτες των απογόνων, των αποτρόπαιων εγκληματιών του Β παγκοσμίου πολέμου! Ή μήπως πιστεύει κανείς πως οι γονείς και οι παππούδες, των σημερινών Γερμανών ηγετών, υπηρετούσαν σε … φιλανθρωπικά σωματεία;
Προλαβαίνοντας τους κάθε λογής προθύμους, να μου αποδώσουν τον τίτλο του «Χρυσαυγίτη», παραθέτω ακριβές απόσπασμα από προηγούμενο άρθρο μου, με τίτλο, «μήπως η Ελλάδα απειλείται από το περιβόητο συνταγματικό τόξο»;  Έγραφα τότε (μεταξύ άλλων) επί λέξει: «Παρόλο που με την Χρυσή Αυγή με χωρίζει άβυσσος, αν με ρωτήσετε ποιοι είναι τώρα πιο επικίνδυνοι για την Ελληνική δημοκρατία, δεν θα διστάσω στιγμή, να σας απαντήσω. Η δημοκρατία έχει ήδη ψαλιδιστεί από τις κυβερνητικές δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου». Από ποιον συνεπώς κινδυνεύει; ……Εύχομαι να διαψευσθώ αλλά σε πολύ μικρό διάστημα θα «αντιληφθούν» όλοι ότι μάλλον είναι προδιαγεγραμμένη η αποβολή της από το Κοινοβούλιο αφού οι πολιτικοί μας εμφανίζονται, σα να έχουν συμφωνήσει σιωπηρά στο παρασκήνιο. Αν όμως τελικά επιβληθεί, θα σημάνει μιας πρωτοφανούς έντασης πολιτική ανωμαλία…».
Αυτά έγραψα ένα χρόνο πριν. Σήμερα όλοι «ανησυχούν» αλλά επαναλαμβάνουν με συνέπεια την ίδια ακριβώς στάση. Αυτήν που τη γιγαντώνει είτε την προβάλλουν θετικά είτε αρνητικά. Διεκδικώντας το δικό τους μερίδιο στην προδιαγεγραμμένη αποσταθεροποίηση της χώρας όποτε βεβαίως το αποφασίσουν οι ξένοι ηγεμόνες. Γιατί ούτε αυτό δεν έχουν το δικαίωμα, να αποφασίσουν οι ντόπιοι συνεργάτες τους!
Δημήτρης

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου