Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ!!!! ΤΑ ΑΔΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΑΣΤΑΝΑ!!!!

Posted: June 21, 2014 at 1:24 pm, Last Updated:
ta-adyta-mystika-tis-polis-astana
ΤΟ «ΤΥΧΑΙΟ» ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ… ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…Πριν 6 χρόνια, ίσως και 7 (αλλά δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι) κυκλοφόρησε στο internet ένα σκίτσο σε ξένο site (φημολογείται από κάποιον Σουηδό), που τότε απλά μας έδειχνε κάτι που για κάποιους ήταν άπιαστο όνειρο. Μας έδειχνε την αλλαγή ηγεσίας σε παγκόσμιο επίπεδο από ένα μανιασμένο πλήθος ανθρώπων.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ!!!! ΤΑ ΑΔΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΑΣΤΑΝΑ!!!!

Το ζητούμενο είναι ότι οι αρχηγοί κρατών που τους έκοβε το νήμα ένα γιγάντιο ψαλίδι από το πλήθος, κρατούσε μια γιγάντια φιγούρα σαν μαριονέτα, που στο κεφάλι της έφερε το σύμβολο των illuminati. Δηλαδή την γιγάντια πυραμίδα με το μάτι. Από πίσω από την γιγάντια φιγούρα υπήρχε η σκιά μιας πόλης, η οποία στην αρχή φάνταζε σαν ένα φανταστικό σχέδιο του καλλιτέχνη…
Η πρώτη αποκάλυψη, εάν μπορούμε να την πούμε έτσι, είναι ότι πριν 4 χρόνια περίπου το περιοδικό national geographic έκανε ένα θέμα για μια νέα πόλη με το όνομα ΑΣΤΑΝΑ (Καζακστάν), παράφραση του ονόματος ΣΑΤΑΝΑ.
Αμέσως με το που διαβάζω το άρθρο αυτό ανοίγω τον υπολογιστή και αναζητώ στα αρχεία μου την φωτογραφία… Τελικά το πίσω φόντο της πόλης δεν ήταν φαντασία (τουλάχιστον για εμένα).
Ήταν η πόλη Αστάνα… Τα μνημεία που φαίνονται στο σκίτσο είναι ίδια με τα μνημεία που έχει η πόλη Αστάνα… Και τι περίεργο; Η τεράστια φιγούρα ξεπηδάει από εκεί…
Τώρα ας έρθουμε στα πιο καλά όμως…
Ο πρώτος ηγέτης κράτους που το γιγάντιο ψαλίδι του πλήθους κόβει το νήμα δεν μας είναι ξεκάθαρο ποιος είναι, μιας και στο σκίτσο-φωτογραφία δεν φαίνεται. Προφανώς ο σκιτσογράφος δεν ήξερε από που θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Φυσικά σύμφωνα με την ιστορία όλοι ξέρουμε ότι η καρατόμηση ηγετών ξεκινά από το Ιράκ και τον Σαντάμ Χουσεΐν, το έτος 2006! Άρα προφανώς ο ηγέτης που δεν είναι ορατός είναι ο Σαντάμ, ο οποίος απαγχονίστηκε.
Ο δεύτερος στην σειρά είναι ο πρώην Πρόεδρος της Αιγύπτου, Μουμπάρακ… Ο Μουμπάρακ αναγκάστηκε να παραιτηθεί, εξαιτίας της εξέγερσης εναντίον του… Έτσι, το 2011, ο Μουμπάρακ πέφτει από τον προεδρικό θώκο της Αιγύπτου και οδηγείται πάνω στο κρεβάτι του, στο ειδικό δικαστήριο της Αιγύπτου. Εντελώς τυχαία το σκίτσο-φωτογραφία τον δείχνει ξαπλωμένο – τον μοναδικό.
Ο τρίτος κατά σειρά είναι ο πρώην ηγέτης της Λιβύης, ο Καντάφι. Οι εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο είχαν πάρει τεράστια έκταση και εξαπλώθηκαν μέχρι και την Λιβύη! Έτσι, το σκίτσο-φωτογραφία πέφτει για ακόμη μια φορά μέσα και το 2011 ο Καντάφι, ο οποίος έχει χάσει την εξουσία, βιάζεται και γίνεται κομματάκια στην κυριολεξία από το πλήθος.
Ο τέταρτος είναι ένας γείτονάς μας, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2011 παραιτείται και αυτός, κατόπιν πιέσεων που δέχτηκε, κατά την διαφαινόμενη οικονομική κρίση στην Ιταλία, εν μέσω σκανδάλων για πορνεία και βιαιοπραγιών εναντίον του! Μιλάμε πάντα για τον Σύλβιο Μπερλουσκόνι. Πάλι μέσα πέφτει το σκίτσο-φωτογραφία!!!
Ο πέμπτος κατά σειρά – και έτσι τελειώνει το μισό σχέδιο – είναι ο δικτάτορας της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2011 αφήνει την τελευταία του πνοή…
Και όλα αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν στο σκίτσο φωτογραφία.
Ο έκτος του οποίου το νήμα κόβεται είναι ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος και αυτός μετά από τις αφόρητες πιέσεις που δέχτηκε, κυρίως για οικονομικά σκάνδαλα (Ευρώπη βλέπετε), χάνει τις εκλογές και την εξουσία τον Μάιο του 2012. Και τώρα ξεκινούν τα πιο καλά…
Ο αμέσως επόμενος, μετά τον Σαρκοζί στο σκίτσο-φωτογραφία, είναι κάποιος που κανονικά δεν θα έπρεπε να τον γνωρίζει ο σκιτσογράφος μιας και ανέλαβε την ηγεσία του Ιράν αρκετά μετά την δημιουργία του σκίτσου. Ο λόγος για τον Μαχμούτ Αχμεντινετζάντ, ο οποίος λίγες ημέρες πριν την συγγραφή του άρθρου αυτού δεν ξανά εκλέχτηκε πρόεδρος στο Ιράν, φυσικά πάλι μετά από τις αφόρητες πιέσεις των Η.Π.Α! Και τώρα φτάνουμε σε αυτά που δεν έχουν γίνει ακόμη…
Ο προ-προτελευταίος ηγέτης είναι η γνωστή και «αγαπημένη» σε όλους μας, Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ. Στο μυαλό μας φτάνουν τα λόγια της Αρβελέρ, η οποία σε συνέντευξή της δήλωσε ότι θα έχουμε κράτος μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013. Μήπως γιατί τότε είναι οι εκλογές στην Γερμανία και η ενδεχόμενη επανεκλογή της κ. Μέρκελ; Μήπως μας «εξαφανίσει» εμάς σαν κράτος πρώτα και, αφού θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή της, θα την εξαφανίσουν έπειτα και αυτή; Ο Σεπτέμβριος είναι αρκετά κοντά για όλους…
Και μετά από αυτά που ήδη αναφέρθηκαν τι; Στο σκίτσο-φωτογραφία, οι τελευταίες δύο μαριονέτες είναι των δύο «μεγάλων»: της Ρωσίας του Πούτιν και των Η.Π.Α του Ομπάμα… Δηλαδή, εάν πέσουν και αυτοί τότε πάμε σε έναν παγκόσμιο πόλεμο; Σε όλα μα όλα τα άλλα το σκίτσο-φωτογραφία έπεσε μέσα, γιατί όχι και σε αυτό; Το σίγουρο πάντως είναι ότι η ώρα έφτασε!!! Είσαι έτοιμος;
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣΗ πόλις Αστάνα εξ αναγραμματισμού των δύο πρώτων γραμμάτων μας κάνουν την λέξη Σατανά, αλλά όπισθεν έχει η αχλάδα της προμαθηματικής ακρίβειας την ιερή ουρά της αυτόματης ενόρισης παντοίων πραγμάτων προς Τον Τριαδικόν Θεόν Τον Μοναδικόν Θεόν και Μοναδικόν Θεόν με Μαθηματικόν Όνομα! Το είχατε προσέξει ή απλά το ψιττακίζατε αυθόρμητως; Το όνομα Του Είναι Τ Ρ Ι Α Δ Ι Κ Ο Σ. Υπάρχουν οι λέξεις τρία, Άδης, Δίας και ικός/οίκος μέσα.
Αλλά τι άλλον εξ αποκαλύπτει η λέξη Αστάνα όπως ανωτέρω τονίζουμε, και οι Σατανοσιωνισταί δεν πήραν είδηση; Η λέξη Αστάνα αναγνωσμένη εξ αριστερώς μας κάνει την λέξη Ανάστα = Ανάσταση = ανά+στάση = ανασήκωση = ανά+σηκώνω/ανασημώνομαι. Ο Σατανάς το γνωρίζει αλλά θεωρεί πως ανασηκώνεται εις εξουσία ήτοι παίρνει εκδίκηση εναντίον Του Θεού αλλά εις την πραγματικότητα επαναφέρει την Παρουσία (Δευτέρα) Του Χριστού εξ ανάγκης, αφού διά της υπερμικοσυσσκευής εντός της Γονιοδομής/DNA θα παύει την θέληση του και θα κάνει τον άνθρωπον ζόμπυ και μηχανή του ο Αντίχριστος δίνοντας του ταλέντα κατά την βούληση του και κατ’ έλεγχον και κατ’ αλλαγήν όποτε θελήσει, ως εκ τούτου ο άνθρωπος δεν θα δύναται να ζήσει εν ελευθέρω τη βουλήσει ώστε να δύναται να πράξει αυτοβούλως το αγαθόν, την συγχώρεση, την μετάνοια, την αρωγή φιλανθρωπίας αλλά κατ’ εντολήν μόνον, κάτι όπου θα μπορούσε να μας επιβάλει μηχανικώς ο Θεός αλλά δεν θα είχαμε αξία αφού θα είμασταν άβουλα πράγματα τουτέστιν άψυχα μπιχλιμπίδια.
Πριν προχωρήσουμε αναφέρουμε τινά προς την λέξη DNA. DύΝΑμη = Δύναμη. Αντιστροφαναγνωσμένη AND = ΑΝΔ+εις = οι Άνδεις = Ένδεις = Εν Δία και Εν Άδει = το DNA/Γονιοδομή ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΘΕΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ έχει την βάση του εν Άδει όπως ευομολογεί η Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη ως προς Τον Πατήρ και ως Δίας εννοεί την φαεινότητα Του εις την επιφάνεια. Καταλάβετε πως τα διάφορα ονόματα θεών της Αρχαίας Ελλάς επιχαρακτηρίζουσι συγκεκριμμένα καταστήματα ισχύος Του Μοναδικού Τριαδικού Θεού. Διατί Τριαδικός, το επαναλαμβάνουμε διά πολλοστή φορά, ως επί παραδειγμάτι, οι Τρεις Διαστάσεις προοικοδομούν τα πάντα αλλά αν αφαιρεθεί μία εκ των τριών παύουν να υπάρχουν οι άλλες δύο, ενώ συνάμα αναλόγως της περιφορικής οπτικής τους παρατηρητού ή της γυρίσεως του πράγματος ύψος, πλάτος και μήκος αλλάζουσι θέση.
Περί τούτου θα επανέλθουμε με κατακλισμαίες αποκαλύψεις περί της μαθηματικής αποδείξεως Της Τριαδικότητος Του Θεού εις το ανέκδοτον έργον/βιβλίον μου: “Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΠΙΘΑΝΟΤΗΤΟΣ”. Συγκρατείστε τον τίτλον! Ίδε την λέξη μέτρον = με τρία = η Τριαδικότητα!!!! = ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ = εις τα πάντα ή και τα πάντα με άριστον μέτρημα έγιναν και δρούσι έστω και αν τα βλέπουμε πολλάκις στραβά, επειδή δεν αναγνωρίζουμε πως τα βάσανα και οι αδικίες είναι κοψίματα κριμάτων εξ ημών ή εκ των προγόνων μας κριμάτων. Τουτέστιν, αμαρτίες/αστοχίες/κακά γονέων/προγόνων πληρώνουσι/επιπαθούνται τέκνα/απογονοι!!!! Η λέξη DNA αναγραμματιστί των τελευταίων γραμμάτων μας κάνει την λέξη DAN = ΔΑΝ = Δαναός/Δανός/φυλή Δάν = πράκτες εξού και δαν = νταν = done = κυριολεκτιστί dan = τα νταν/ δαν εις τας αριανάς (πολεμικάς) τέχνας = βαθμίδες που έκανες = βαθμίδες done/dan/νταν/δαν = βαθμίδες που έγιναν, ανέβηκες, μυήθηκες!!!! Έτι δε και δον/ντον/don/δουξ ή δούκας = δεούκας εκ του δέους και του Δίας αλλά και του Δότη.
Η λέξη Αστάνα αναγραμματιστί κάλλιστα και Τασάνα ή και διά τροφήν σκέψεως ήτοι “Τα Ωσανά = Ταωσανά = Τα(ω)σανά = Τασάνα”.
Οι λέξεις διά τους μυημένους της Υπερμεταγλωσσολογίας δεν είναι ποτέ τυχαίες έστω και αν προκύπτουσι ή εποδηγούνται μέσα από τους ακασικούς/αχασικούς δρόμους των αρχικών γραμμάτων μόνον….
Η πόλις Αστάνα εκτίσθηκε άρον άρον εις την χώραν των Καζακστανών ήτοι του Καζακστάν ή Κασακστάν ή Κασσαστάν. Το συνθετικόν σταν είναι η παραφθορά της λέξεως εστία, ώστε Καζακαστάν = η Εστία (Χώρα) των Καζάκων = Καζακόχωρα!
Διατί όμως η Αστάνα οικοδομήθηκε από τους Σατανοσιωνισταί εις το Καζζακστάν; Η λέξη Καζακστάν εκ του Σταν/Στάσι/Εστία και του Καζάκ = Καζάκοι. Εάν αντικατασταθεί το πρώτον κάππα με χι έχουμε την λέξη Χαζάκοι και αν αντικατασταθεί το άλλον κάππα με το ρω μας κάνει την αλήθεια ήτοι Χαζάροι/Χαζζάροι/Χασσάροι κ.α.. Ήτοι, η γνωστή φυλή ήτις έκανε συμφωνία με τον Διάβολον και υποδημιούργησε τον Σιωνισμόν = εκ του λόφου Σιών = Διών = Δίας εις την Ιερουσαλήμ/Ιεροσόλυμα = προς ιερόν σαλεύω. Αφαιρόντας το πρώτον σύμφωνον έχουμε αντί Χασσάροι την λέξη Ασσάροι = Ασσύριοι!!!! Η χαμένη φυλή ήτις έφυγε και υπήγε εις τα γεννοφάσκια της ίσως, την Ασσυριόχωρα ή Ασσυριοεστία = Χασσαστάν/Χαζζαστάν = Καζζακστάν.
Μα τι ήσαν οι Ασσύριοι; Ό,τι και οι Εφέσιοι/Εφέσσιοι. Οία λέξη/πόλις φέρει τα “σσ”, “ττ”, “στ”, σύγχρονα το “τσ”, τα “εσ”, τα “εσσ/εττ” έχουν σχέση πρωτίστως με τους Αθηναίους, ήτοι Ασσικαίους = Αττικαίους = Αστικαίους (Αστούς ή και Πρωταστούς) = Ατσικαίους = ατσίδες/αστίδες, αττίδες, ασσίδες = εκείνοι όπου τα καταφέρνουσι εις τον κυκεώνα των πόλεων καταφέρνωντας να επιβιώσουσι. Εξού και άσσος, αττός, αστός, ατσός = ατσάς = ατσουπάς κ.α.. Όπως οι Εσσαίοι ή Υσσαίοι ή Ησσαίοι ή Ασσαίοι ή Οσσαίοι ή Ισσαίοι Χασσάροι ή Ασσάροι και Ασσύριοι ήσαν εκ αττικαίας/ασσικαίας καταγωγής.
Όλα τα ανωτέρω επιβεβαιώνονται διά της κυριολεκτικής επεξήγησης της λέξεως Αστάνα ως έχει. Σημαίνει αστός, αστική ή αττική εξού και ανττίκα = το κλασικόν. Αστάνα = Ασσάνα = Αττάνα = Ατσάνα κ.α.. Δηλαδή η Αστάνα είναι η Πόλις των Σατανοσιωνιστών ή αλλόσκοπων αφού είναι η προσοποποίηση της συμβολικής και κυριολεκτικής αστικής διαβιώσεως αλλά και ως αστός+νους = αστονούς = αστανούς = αστάνα!!!! Ασταναίοι Ασσαναίοι ήσαν και θα είναι οι Αθηναίοι είτε συμφωνούμε μαζί τους είτε όχι και αγνωόντας τας επιπτώσεις των πράξεων τους ή την ανάμειξη τους αναλόγως.
Ως εκ τούτου αποκαλύπτεται ότι οι Χασσάροι όπως και οι Εσσαίοι όπου ήταν έναν και το αυτόν ως ρίζα πριν καν διαχονευτούσι κατάγονται εξ Ελλάδι και δη την Αθήνα/Αττική/Ασσική/Αστική. Γνωρίζουσι οι Σατανοσιωνισταί/Σατανοδιωνισταί ότι η καταγωγή τους είναι καυκάσια εξ Αττικής!!!! Ίδε: “Hebrew is Greek” Joseph Yahunda/Τα εβραϊκά είναι Ελληνικά Ιώσηπου Ιαχούντα, εξ εκδόσεων πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Διά την Αστάνα την κατάλληλη στιγμή θα αναφέρουμε περισσότερα….
Ουδέν άλλον σχέδιον και είθε όλος ο κόσμος να μαρκευτυχεί, μακροζωεί, μακροδικαιοπράττει και μακροπολυπραγματογνωρίζει.

 
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου