Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παγκόσμιος διπλωματικός πολεμος αυτή την στιγμή πάνω από την Κρήτη!

Posted: June 21, 2014 at 10:26 am, Last Updated:
aerodromio-kritis
Ένα άγριο διπλωματικό παιχνίδι παίζεται αυτές τις ώρες μεταξύ Ελλάδας-Κίνας- ΗΠΑ και ιδιαίτερα τώρα με την επίσκεψη του Κινέζου Πρωθυπουργού και τις προθέσεις του Πεκίνου να αποκτήσει αεροδρόμιο προκειμένου να υποβοηθήσει τη διακίνηση τεράστιων ποσοτήτων εμπορευματοκιβωτίων στην Ευρώπη. Οι Κινέζοι αναζητούσαν τρόπους για την είσοδο των προϊόντων τους στην Ευρωπαϊκή αγορά και βρήκαν την κατάλληλη επενδυτική ευκαιρία να αξιοποιήσουν τη μεγάλη τους δυνατότητα!!
Όμως καλά πληροφορημένες διπλωματικές πηγές επιμένουν ότι υπάρχει ένας μεγάλος διπλωματικός «σκόπελος» καθώς σε αυτή την επιλογή για αεροπορική βάση των Κινέζων αντιδρούν έντονα οι Αμερικανοί.
Το μυστικό; Οι Κινέζοι δεν ενδιαφέρονται για το αεροδρόμιο του Τυμπακίου της Κρήτης –παρά τα όσα γράφονται – αλλά για το αεροδρόμιο στο Καστέλι (για το οποίο παλαιότερα έδειξαν έντονο ενδιαφέρον και οι Ρώσοι).
Νέος παίκτης με σημαντικό ενδιαφέρον για την περιοχή είναι εσχάτως και οι Αμερικανοί που είδαν τις προθέσεις των Κινέζων και αντιδρούν διπλωματικά. Ο λόγος; Οι ΗΠΑ θέλουν το Καστέλι για να εγκαταστήσουν στο αεροδρόμιο βάση για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τους που επιχειρούν στον ευαίσθητο χώρο της Μέσης Ανατολής. Είπατε τίποτα;;;;


hellasforce.com

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου