Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Με απόφαση Λοβέρδου, επανέρχεται η σχολική ποδιά

Posted:


loverdos_podia-thumb-large

Έτοιμος να ακυρώσει την απόφαση του προκατόχου του Λευτέρη Βερυβάκη (από το 1982), που καταργούσε τη σχολική ποδιά φέρεται ο νέος υπουργός Παιδείας, στα πλαίσια των μεταρρυθμίσεων που ετοιμάζει

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος, η επαναφορά της σχολικής ποδιάς για τα κορίτσια και του πηλικίου με τη γλαύκα για τα αγόρια, ήταν μέσα στους όρους που έθεσε στον πρωθυπουργό, προκειμένου να αναλάβει το υπουργείο Παιδείας – όρος που έγινε δεκτός από τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Λοβέρδος μίλησε επίσης για την ακύρωση μιας σειράς «νεωτερισμών» που έγιναν πρόσφατα, όπως η κατάργηση της σχολικής αργίας των Τριών Ιεραρχών και του Αη Γιαννιού ή η επιμήκυνση του σχολικού έτους. Νεωτερισμοί που προκάλεσαν δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων, πράγμα που δεν επιτρέπεται να ανέχεται ένας πολιτικός καριέρας.
Τέλος, υπογράμμισε ότι οι αποφάσεις του, καταδεικνύουν το «προοδευτικό πρόσημο» που δίνει η συμμετοχή της Ελιάς στην κυβέρνηση και ότι κινούνται στην κατεύθυνση της «επιστροφής στην Ελλάδα που ξέραμε», όπως έχει άλλωστε αναγγείλει και ο πολιτικός του μέντορας, Ευάγγελος Βενιζέλος.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
protagon.gr
  ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου