Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ... ΡΗΜΑΞΟΥΝ !!!

Nα μας ζήσει η ανάπτυξη!!! – 1 στα 3 καταστήματα του κέντρου της Αθήνας έκλεισαν

λουκετα 

Σε πόλη φάντασμα μετατρέπεται σιγά-σιγά το ιστορικό κέντρο της Αθήνας καθώς στο 31,2% των καταστημάτων έχει μπει λουκέτο, όπως δείχνουν τα στοιχεία του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Το Μάρτιο του 2014 διαπιστώθηκε ότι σε σύνολο 6.377 επιχειρήσεων οι 1.986 είναι κλειστές, ποσοστό που ανέρχεται στο 31,2%.

Στο τρίγωνο Ομόνοια-Σύνταγμα-Μοναστηράκι παρατηρείται η μεγαλύτερη συγκέντρωση κλειστών επιχειρήσεων. Πολλά λουκέτα συναντά κανείς επίσης στις Σταδίου και Πανεπιστημίου.

Με λίγα λόγια ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας υποφέρει από την πολιτική της… ανάπτυξης με τους καταστηματάρχες να βλέπουν ως μονόδρομο το κλείσιμο των επιχειρήσεών τους, που οι περισσότεροι με κόπο έστησαν και διατήρησαν μέχρι να τους αποτελειώσει η οικονομική πολιτική των κκ Σαμαρά, Βενιζέλου και Στουρνάρα.

Και για να μην πει κανείς ότι είμαστε υπερβολικοί ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας στην Πανεπιστημίου κλειστό είναι το 35% των επιχειρήσεων, στο Σταδίου το 36%, στη Χαριλάου Τρίκουπη το 51% και στην Μπενάκη το 40%.

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου