Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ... ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ !!!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΓΙΟΝ ΣΚΟΤΟΣ» του κ. ΔΗΜΟΥ.

Posted: May 3, 2014 at 4:27 pm, Last Updated: May 3, 2014 at 11:14 pm
αγιος-ταφος
Του ΗΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Ένας φίλος διαβάζοντας την προηγούμενη απάντηση που είχα δώσει πρόσφατα μέσα από το «Πενταπόσταγμα» στον κ. Δήμου, με παρακάλεσε να του δώσω το σχετικό link με εκείνες τις απόψεις του.

Ήταν το άρθρο του «Τρεις μέρες του Απρίλη» (23-4-14), στο οποίο με περισσή υποκρισία αντιδρούσε για την μεταφορά του Αγίου Φωτός, που η Πολιτεία έχει καθιερώσει να μεταφέρει κάθε Μ. Σάββατο από τον Πανάγιο Τάφο.
Αντιδρούσε ακόμα και  για τις τιμές Αρχηγού Κράτους που του αποδίδονται και για να γίνει συμπαθής μίλαγε και για τον λογαριασμό που έρχεται κατόπιν στον Έλληνα φορολογούμενο!
Τα έβαζε ακόμα και με την «θεούσα» όπως έλεγε την κα Κανέλλη, που βγαίνει από τα πιστεύω του κόμματός της, και ταυτίζεται με την Εκκλησία, ενώ επαινούσε την κα Πιπιλή που ταυτιζόταν μαζί του, ξεχνώντας όμως πως για τα δικά τα περίεργα πιστεύω, πλήρωσε την έξοδό του από το «Ποτάμι»
Για όλα αυτά είχα απαντήσει μέσα από το Πενταπόσταγμα στις 25-4-14.
Όμως ξαναβλέποντας εκείνο το άρθρο που μου ζητήθηκε από τον φίλο, πρόσεξα εκεί την αναφορά του σε ένα παλαιότερο άρθρο του, με τον τίτλο «Το Άγιον Σκότος» (30-4-09), όπου βρήκα περισσότερες ακόμα προκλήσεις, και αυτό έγινε η αιτία να με βάλει πάλι να ξαναγράψω!
Αρχικά θα ήθελα να πω, πως μου κάνει πολύ κακή εντύπωση η χρονική στιγμή που κτυπάει κάθε φορά ο κ. Δήμου, ταυτιζόμενος με κάποια ξένα κέντρα που χτυπάνε επίσης παραμονές του Πάσχα, πότε με τους Κώδικες Νταβίτσι, πότε με την φοβερή «κατάσχεση στο Ισραήλ από αρχαιοκαπήλους, μιας ασβεστολιθικής οστεοθήκης, ηλικίας 2.000 ετών, που οι Ισραηλινοί επιστήμονες τη θεωρούσαν σαν ένα στοιχείο για τη Σταύρωση του Ιησού», και πότε με άλλα αμερικάνικα παραμύθια, με πολύ καλά όμως αμειβόμενους ξένους σκηνοθέτες, που τα κανάλια μας, προβάλλουν ίσως με το «αζημίωτο»!
Συντονισμένοι όλοι τους σαν τους δολοφόνους των παλαιών αστυνομικών ταινιών, (που προφανώς γράφονταν από την ίδια πέννα) και χτυπούσαν πάντα την ίδια ώρα, επιλέγουν και αυτοί αυτές τις Άγιες ημέρες για τα κτυπήματά τους κατά της Ορθοδοξίας!
Έβλεπα λοιπόν σε εκείνο το άρθρο του, που έβγαζε από μέσα όλη την χολή του, και τελείως πρόχειρα και αβασάνιστα, μετονόμαζε την τελετή του Αγίου Φωτός, σε «Άγιον Σκότος», που την έβλεπε σαν δεισιδαιμονίες, και σαν ειδωλολατρικό παγανιστικό έθιμο, κάτι σαν σάλτσα από Ουγκάντα και Παπούα-Νέα Γουινέα, και το ακόμα χειρότερο και σαν βουντού!
Ναι όλα αυτά σε μια συσκευασία!
Και συνέχιζε το παραλήρημά του μιλώντας και για Ζωροαστρικές πυρολατρικές μαγγανείες!
Γινόταν φανερό πως είχε ξεπεράσει και αυτόν τον Ιούδα που μίλαγε για το μύρο του Ευαγγελίου, με το οποίο αλείφθηκαν τα πόδια του Χριστού, λίγο πριν την Σταύρωσή Του, αναφερόμενος κι αυτός σε περιττές σπατάλες!
Αν είχε πάει ένα Πάσχα στα Ιεροσόλυμα, θα είχε δει, πέρα από τις χιλιάδες Ελλήνων και Κυπρίων προσκυνητών και εκατοντάδες άλλους Έλληνες της διασποράς και θα είχε δει ασφαλώς και κάποιες άλλες χιλιάδες Ρώσων προσκυνητών, καθώς και κάποιων λιγότερων Βαλκανίων, που λιγόστεψε η οικονομική κρίση!
Είναι πολύ λυπηρό όμως ένας ελεύθερος διανοούμενος όπως δηλώνει, να ταυτίζει τον Χριστιανισμό με βουντού και μαγγανείες, και να εκτίθεται τόσο πολύ!
Αν δεν τον έλεγαν αδιάβαστο, θα μπορούσε κάποιος να τον θεωρήσει κάτοικο άλλου πλανήτη, όταν δεν έχει ακούσει ποτέ πως οι τελετές βουντού απαντώνται ή ξεκινούν από τα νησιά της Καραϊβικής, και σήμερα είναι απλωμένες και στις πολιτισμένες ΗΠΑ κυρίως δε στην Νέα Ορλεάνη!
Και μόνο στο Ιντερνέτ να έψαχνε, θα εύρισκε όλες τις απαντήσεις!
Πελάτες λοιπόν αυτών των τελετών και των μάγων, πέρα από τους ντόπιους είναι και επιφανείς προσωπικότητες και ακόμα και πολιτικοί από πολιτισμένες χώρες, (δεν χρειάζεται να πηγαίνουν αυτοπροσώπως), που πηγαίνουν εκεί με σκοπό να «τακτοποιήσουν» τους αντιπάλους τους!
Είναι γνωστές οι κούκλες Βουντού, που χρησιμοποιούνται στις αποκρυφιστικές και μαγικές τελετές ως υποκατάστατα και ομοιώματα των ανθρώπων, στους οποίους θέλουν να προξενήσουν πόνο, ασθένεια ή κακό.
Στον αποκρυφισμό η Μαγγανεία αποτελεί κλάδο της μαύρης μαγείας με την οποία επιδιώκεται η πρόσκληση και η βοήθεια κακοποιών και κατώτερων όντων (πνευμάτων) του αόρατου κόσμου. Έτσι γράφεται στο Ιντερνέτ.
Ο προσδιορισμός όμως των «κατώτερων όντων» που επικαλούνται για να κάνουν το κακό και η επίσης αναφορά τους σε «αόρατο κόσμο», προϋποθέτει την ύπαρξη και ανώτερων όντων, που για εμάς με την θρησκεία της Αποκάλυψης σημαίνει Τον μόνο Τριαδικό Θεό.
Αυτά βέβαια δεν μας τα είχε πει ο Μαρξ, που μίλαγε για το όπιο!
Θεωρώ πολύ σημαντικό να προσθέσω και κάτι άλλο που βρήκα στο Ιντερνέτ:
Σήμερα σε πολλά ηλεκτρονικά, αθώα όπως νομίζονται παιχνίδια, υπάρχει μέσα Βουντού, και όποιος χάνει εκεί, κάτι παθαίνει!
Όμως ο κ. Δήμου πέρα από όλα αυτά που είπε, είτε τα αγνοεί, είτε σιωπά ύποπτα, θα έπρεπε να είχε ασχοληθεί έστω και λίγο με τις άλλες λεγόμενες θρησκείες, (που όμως η Ορθοδοξία απορρίπτει ως ψεύτικες)!
Οι ειδήσεις που έρχονται κάθε ημέρα, και κυρίως από το Ιντερνέτ, παρουσιάζουν τα εγκλήματα που κάνουν μισθοφόροι οπαδοί μιας άλλης θρησκείας ή και άλλων Θρησκειών στην πολύπαθη Συρία, όπου με την ελεύθερη χρήση οπίου και ίσως άλλων ουσιών, κατακρεουργούνται συνεχώς Χριστιανοί πολίτες!
Και άλλους τους τσιμεντώνουν ζωντανούς σε βαρέλια, άλλους τους αποκεφαλίζουν, άλλους τους παλουκώνουν στο στόμα με ξύλινους Σταυρούς, (φέρνω στο μυαλό μου τη φωτογραφία μιας πανέμορφης 16χρονης όπως φαινόταν κοπέλας), που τα ΜΜΕ αποσιώπησαν και άλλους τέλος βασανισμούς και καταδίκες με σατανικές πράγματι εμπνεύσεις, αφού ζηλέψαντες την «δόξα των Ρωμαίων σταυρωτών» του Κυρίου, σταύρωσαν πρόσφατα δύο πολίτες ή αιχμάλωτα παλληκάρια, χωρίς η μία ή η άλλη ιδιότητα να τους έδινε αυτό το δικαίωμα!
Θα τον ρωτούσα λοιπόν:
-Εσείς κ. Δήμου σαν ελεύθερος διανοούμενος δεν θα έπρεπε να τα αποδοκιμάζετε όλα αυτά!
Και μην μας πείτε πως έτσι είναι ο πόλεμος, γιατί εκεί δεν είναι πόλεμος, είναι εισβολή Σαουδαράβων και Τσετσένων και αν πείτε κάτι άλλο, θα σας στείλω μία φωτογραφία από τον αργό και φρικτό βασανισμό, του Αμερικανού Πρέσβη στη Συρία, όπου γυμνωμένο και δεμένο του έκαναν πάσης φύσεως ακρωτηριασμούς μέχρι να πεθάνει!
Αν βλέπατε κ. Δήμου τον πόνο μέσα από τις εκφράσεις του, ίσως να είχατε λυγίσει και να είχε αλλάξει κάτι μέσα σας!
Προσωπικά εγώ θα πόναγα το ίδιο, όποιος και να ήταν!
Να μην ξεχνάτε και τους αποκεφαλισμούς των δύο επισκόπων που δεν ήσαν στρατιώτες!
Και από την άλλη, όλοι αυτοί οι μαστουρωμένοι βασανιστές, με τα πανάκριβα κινητά τηλέφωνα, να καταγράφουν σε βίντεο το κάθε δευτερόλεπτο και ναηδονίζονται με τις πράξεις τουςγια να τα βλέπουν μετά ανεβασμένα στο Ιντερνέτ και να ηδονίζονται και πάλι και πάλι!
Και να καμαρώνουν ακόμα τρώγοντας τα σπλάχνα των θυμάτων τους ή πίνοντας το αίμα τους για μία θέση στον Παράδεισο με τα πολλά ουρί, όπως τους λένε οι μουλάδες τους!
Ναι κ. Δήμου αυτά σαν ελεύθερο διανοούμενο δεν σας άγγιξαν καθόλου, και σας άφησαν αδιάφορο αφού επρόκειτο για ξένα άτομα!
Τώρα όμως ήρθε η ώρα να ξεσκεπάσω ολοκληρωτικά την υποκρισία σας!
Εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε ένας ευλογημένος λαός, και πέρα από το «Άγιο Φως» κρατάμε εθιμοτυπικά και το «Ολυμπιακό Φως», από την θρησκεία του Δωδεκαθέου!
Πρόκειται όμως για κάτι που επιμελώς αποφύγατε να το αγγίξετε!
Εκεί θα γνωρίζετε πως πριν από κάθε Ολυμπιάδα, στην Αρχαία Ολυμπία ακολουθείται το αρχαίο τελετουργικό, θεατρικό στην πράξη, με επικλήσεις στους νεκρούς αρχαίους Θεούς, (που κατά τον Μαρξ και αυτοί μέσα στο όπιο θα ήσαν), τους οποίους όμως εξακολουθούν να επικαλούνται να θαυματουργήσουν και να ανάψουν την πρώτη δάδα, κάτι που όμως γίνεται πάντα από τον ήλιο και τα κάτοπτρα!
Μπερδεμένα και περίεργα πράγματα!
Φυσικά εδώ οι επικλήσεις δεν αποτελούν παγανισμό κλπ., για να μην τα γράφω όλα. Και οι λαμπαδηφορίες και οι τελετές που ακολουθούν την μεταφορά του, με υψηλές δαπάνες σε μεγάλους σχεδιαστές και μόδιστρους του εξωτερικού, για τις στολές για τις δάδες, για τα μασκώτ, και για τα χιλιάδες τσιμπούσια των επισήμων εντός και εκτός, για τα Ολυμπιακά στάδια, για τα βεγγαλικά και για τόσα άλλα, που παραλείψατε κ. Δήμου να μας πείτε από πια τσέπη πληρώνονται, γιατί ούτε και εδώ δεν μας έστειλαν στην κυριολεξία τον λογαριασμό, για να δούμε καθαρά το συνολικό κόστος!
Και όμως πολλοί λένε και φαίνεται λογικό, πως οι Ολυμπιακοί αγώνες, ήταν η πρώτη σπρωξιά προς την οικονομική μας κατρακύλα, αφού δεν μας έφθαναν όλα εκείνα τα χλιδάτα που έγιναν, λες και μας ψέκασαν με κάποια σκόνη μαγική, τελικά φούσκωσαν κι άλλο όλες τις δαπάνες, ενώ εμείς χωρίς οι διανοητές μας να μας πουν λέξη, εμείς απλά πανηγυρίζαμε! Δεν γνωρίζω αν τότε γράψατε κάτι! Αλλά εδώ σίγουρα δεν χωράνε  συγκρίσεις!
Μετά από όλα αυτά ένας απλός λογικός άνθρωπος, μη διανοούμενος, αναρωτιέται:
-Αφού οι διανοητές δεν μας βοηθούν σε τίποτα, τότε τι τους θέλουμε;

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου