Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΙ΄ ΕΣΥ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟ 'ΠΕΙΣ !!!

Σ. Λαβρόφ προς Ε. Βενιζέλο: «Η Ευρώπη δεν μπορεί άλλο να αγνοεί τα εγκλήματα των Ναζί στην Ουκρανία»


λαβρόβ-προς-βενιζέλο-η-ευρώπη-δεν-μπορεί-να-αγνοεί-τα-εγκλήματα-των-ναζί-στην-ΟυκρανίαΟ Σ. Λαβρόφ και απευθυνόμενος στον Έλληνα ΥΠΕΞ Ευάγγελο Βένιζελο, του οποίου η χώρα προεδρεύει την παρούσα στιγμή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προειδοποιεί την Ευρώπη και τη Δύση, ότι δεν μπορούν, μετά και το πρωτοφανές ολοκαύτωμα στην Οδησσό, να συνεχίσουν να προσποιούνται ότι αγνοούν την ύπαρξη και τα ειδεχθή εγκλήματα των νεοναζί στην Ουκρανία.

«Με αυτό που συνέβη στην Οδησσό τίθεται και πάλι το ζήτημα του παραδεκτού της εξύμνησης των Ναζί και των συνεργατών τους. Τα μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, πρέπει με αποφασιστικότητα να σταματήσουν τις δραστηριότητες των υπερεθνικιστών», είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.
«Τα μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης πρέπει να πιέσουν σθεναρά τους υπερεθνικιστές και αυτοί που επιδίδονται στην πρακτική και την ιδεολογία του φασισμού δεν μπορεί να δικαιολογηθούν, έστω και εάν αυτή η πολιτική είναι αποδεκτή από την αιγίδα των φωτισμένων δυτικών δημοκρατιών»πρόσθεσε ο Λαβρόφ σε ομιλία του στη διάρκεια της διάσκεψης του Συμβουλίου της Ευρώπης στη Βιέννη, σύμφωνα με το Ria Novosti.
Ο Λαβρόφ προέτρεψε τα μέλη του Συμβουλίου να σταματήσουν «τη λογική των δύο μέτρων και των δύο σταθμών» και υπενθύμισε ότι η Ρωσία, μαζί με πολλές άλλες χώρες, έχει εδώ και καιρό την ανησυχία για τις προσπάθειες που γίνονται στην αναβίωση της «καφέ πανούκλας».
«Η Δύση αγνοεί το γεγονός ότι ο ουκρανικός στρατός, έλαβε εντολή από τις αρχές του Κιέβου να καταπολεμήσουν τον ίδιο το λαό τους από κοινού με τους νεοναζί»,είπε αναφερόμενος στα γεγονότα της ανατολικής Ουκρανίας.
«Το γεγονός ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας διατάχθηκαν να πολεμήσουν εναντίον του λαού τους, παράλληλα με τους νεοναζί, παραμένει έξω από τα σχόλια των εκπροσώπων των ΗΠΑ και της ΕΕ», τόνισε ο Ρώσος υπουργός.
defencenet.gr
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου