Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ... ΚΙ' ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ... ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Άλλα έξι βίντεο «φωτιά» στα χέρια της ΧΑ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 3, 2014
20140403-160223.jpg
Άλλα έξι βίντεο –φωτιά με πρωταγωνιστή τον πανίσχυρο Πρωθυπουργικό φίλο και μέχρι χθες γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκο να εκμυστηρεύεται απόρρητα κυβερνητικά μυστικά στον Ηλία Κασιδιάρη, θα δώσει στη δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή!!

Το υλικό είναι πυρηνική βόμβα!! Όσα εμπεριέχει θα σηματοδοτήσουν μια συγκλονιστική τροπή γεγονότων μέχρι τις εκλογές. Αυτοί που ξέρουν λένε
πως θα κρίνουν όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις!!

Οι ακροδεξιοί του Νίκου Μιχαλολιάκου που διαχειρίζονται το πολύτιμο υλικό που τινάζει στον αέρα την κυβερνητική συνοχή διεκπεραιώνουν με πολλή προσοχή τις υπόλοιπες έξι βιντεοσκοπημένες συνομιλίες που έχουν υποκλαπεί στον ίδιο χώρο με τα συγκεκριμένα πρόσωπα: Τον εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού και μέχρι χθες πανίσχυρο γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκο και τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρη.
Μάλιστα , στο δεύτερο βίντεο ο Μπαλτάκος αναφέρεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού ενώ σε άλλο βίντεο φέρεται να μιλά για πολύκροτη υπόθεση και για πρωτοφανείς μεθοδεύσεις που η αποκάλυψή τους θα προκαλέσει σάλο .
Τα έξι ολιγόλεπτα φιλμάκια (συνολικά επτά με αυτό που ήδη δημοσιοποιήθηκε) με όσα απίστευτα αλλά παράλληλα αποκαλυπτικά εμπεριέχουν , δημιουργούν …εγκεφαλικά στην κυβέρνηση και ρίχτερ μεγατόνων στην κυβερνητική συνεργασία Ν.Δ με το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα απομακρύνουν και την ελάχιστη πιθανότητα ενδεχόμενης συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ του κ. Κουβέλη κάτι που διακαώς αναζητά ως διέξοδο ο Πρωθυπουργός.
Πάντως όσοι άκουσαν και είδαν τα υποκλαπέντα βίντεο ,δεν πιστεύουν στα μάτια τους και στ αυτιά τους για τις πολύκροτες υποθέσεις που εμφανίζονται , για το σκοτάδι μιας ιδιόμορφης προσέγγισης και συναλλαγής , για τις αμαρτωλές συμπλεύσεις του πανίσχυρου γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου και Πρωθυπουργικού φίλου με τον Κασιδιάρη και το παραεπιτελείο της ακροδεξιάς οργάνωσης.

http://www.hellasforce.com/blog/άλλα-έξι-βίντεο-φωτιά-με-πρωταγωνισ/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου