Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΡΕ, ΚΑΤΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ... !!!


ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===========

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Θρησκευτικά” το ακόλουθο εξαιρετικά εύστοχο ανώνυμο σχόλιο, σε ανάρτηση βίντεο στο οποίο ο Σεβ. Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος εκθέτει τις οικουμενιστικές μεταπατερικές θέσεις του για το μάθημα των θρησκευτικών και άλλα θέματα:

“Ο Δημητριάδος έχει μάθει καλά το μαθηματάκι του Γιαγκάζογλου. 

Είναι υπέρ ενός μαθήματος Θρησκευτικών υποχρεωτικού για όλους τους μαθητές που θα έχει κορμό την Ορθόδοξη Πίστη αλλά θα αναφέρεται και στις άλλες θρησκείες!

Ανακυκλώνει το γνωστό παραμυθάκι ότι το ΜτΘ θα παραμείνει υποχρεωτικό μόνο αν "ανοιχτεί" σε όλες τις θρησκείες.
Στο παραμυθάκι όμως αυτό της θεολογικής "Κοκκινοσκουφίτσας" ο "κακός λύκος" δεν είναι ούτε οι αλλόθρησκοι μαθητές (αυτοί ποτέ δεν ζήτησαν αλλαγή του χαρακτήρα του ΜτΘ) ούτε και αυτή η Πολιτεία. 

Ο "κακός λύκος" είναι οι "εκσυγχρονιστές" κομπλεξικοί αριστερίζοντες θεολόγοι και οι ευλογούντες αυτούς επίσκοποι (και ο Αρχιεπίσκοπος!) που βάλθηκαν να αποδείξουν ότι είναι προοδευτικοί. 

Αποδεικνύουν όμως δύο τινά:

Πρώτον, ότι είναι πραγματικοί οικουμενιστές στην πράξη, προωθητές της πανθρησκείας.

Και δεύτερον ότι ποθούν την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πιο πολύ και από αυτόν τον ίδιο τον Αλέξη! 

Τότε θα μπορέσουν πιο εύκολα να προωθήσουν το νέο καταπληκτικό τους μάθημα θρησκευτικών, τις ισλαμικές σπουδές στη Θεολογική Θεσσαλονίκης και άλλα πολλά...

Θα μας πούνε τότε κιόλας ότι ήταν και προορατικοί όταν ζητούσαν αυτά να γίνουν, αφού αυτά θα απαιτεί και η αριστερή διακυβέρνηση.

Όταν ο Αλέξης έρθει μερικοί θεολόγοι και ιεράρχες θα εμφανιστούν δίπλα του χαμογελαστοί, σαν έτοιμοι από ΚΑΙΡΟ!”

Κρίμα που δεν υπογράφει το ανώνυμό του σχόλιο ο συντάκτης του για να μας δώσει τη χαρά να τον συγχαρούμε επώνυμα. 

Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύστοχο το σχόλιο από ότι είναι.

Πολύ ορθά επισημαίνει ότι δεν είναι οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι νεροκουβαλητές τους το πρόβλημα.

Τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει κάποιος από αυτούς;

Το πρόβλημα είναι οι Αγουριδικοί, Οικουμενιστές και μεταπατερικοί ΚΑΙΡΟΣκόποι με τον πνευματικό τους πατέρα Σεβ. Δημητριάδος και προπαντός με την αμέριστη στήριξη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Αυτοί δίνουν σάρκα και οστά στα όνειρα των αθέων του ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι η κυβέρνηση της πατρίδας μας σε πολύ σύντομο διάστημα.

Πολύ ορθή η παρατήρηση του σχολιογράφου ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο Δημητριάδος, ο Γιαγκάζογλου και οι ΚΑΙΡΟΣκόποι ποθούν την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο και από τον ίδιο τον Τσίπρα, επειδή γνωρίζουν ότι μόνον έτσι θα δουν τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα. 

Ο πιο ασφαλής τρόπος για να θάψουν τον ορθόδοξο κατηχητικό χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών και να μετατρέψουν σε Σχολές Θρησκειολογίας τις Θεολογικές Σχολές, είναι η άνοδος του κ. Τσίπρα και των Εκκλησιομάχων εθνομειοδοτών που τον περβάλλουν στην εξουσία.
ΠΗΓΗ: http://panayiotistelevantos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου