Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ !!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ !!!

Ραχήλ Μακρή: «Ποιος θα πληρώσει τη νύφη με τους μπαταχτσήδες υπουργούς που έκαναν παρέλαση στην Κεφαλονιά πάνω στα συντρίμμια του σεισμού, ‘’δημοσία δαπάνη’’;»

Κατάθεση Ερώτησης & ΑΚΕ της Τομεάρχου Περιβάλλοντος και Υποδομών Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή σχετικά το κόστος διαμονής κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων στην Κεφαλονιά
Ραχήλ Μακρή: «Ποιος θα πληρώσει τη νύφη με τους μπαταχτσήδες υπουργούς που έκαναν παρέλαση στην Κεφαλονιά πάνω στα συντρίμμια του σεισμού, ‘’δημοσία δαπάνη’’;»
Την ώρα που οι σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς μένουν σε αντίσκηνα δίχως να έχουν δει ακόμη το χρώμα του χρήματος από τις εξαγγελθείσες κυβερνητικές υποσχέσεις, ο κυβερνητικός θίασος της ρεμούλας
φέρεται να περιόδευσε στη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά, δίχως να πληρώσει τα έξοδα της για λόγους εντυπωσιασμού πασαρέλας των κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα, το κόστος για διαμονή, τροφή και έξοδα μπαρ ύψους 11.239,60 ευρώ των κυβερνητικών κλιμακίων και των παρατρεχάμενών τους, κατέληξε στον δήμο.
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και υπεύθυνος για το μαύρο της ΕΡΤ έσπευσε να υποστηρίξει πως ουδέποτε τέθηκε ζήτημα στην κυβέρνηση, για το ποιος θα πληρώσει το ποσό των 11.239,60 ευρώ. Προσέθεσε μάλιστα, πως «εξυπακούεται ότι τα έξοδα παραμονής κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων στην Κεφαλονιά, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των σεισμοπλήκτων, θα καλυφθούν από τους προϋπολογισμούς των υπηρεσιών τους», μιλώντας σε μέλλοντα χρόνο για μια παρελθοντική επίσκεψη, τα έξοδα για την οποία θα έπρεπε να είχαν καλυφθεί άμα τη αναχώρησή τους.
Η Κυβέρνηση του υποτιθέμενου πρωτογενούς πλεονάσματος, παρουσίασε ένα ακόμη δημόσιο έλλειμμα, αυτή τη φορά στις πλάτες των σεισμοπαθών, την ώρα μάλιστα που εκτυλισσόταν το δράμα τους και έβλεπαν τα σπίτια τους να κρίνονται κατεδαφιστέα.
Προκειμένου να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι μπαταχτσήδες της Κυβέρνησης, η Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Υποδομών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή, κατέθεσε την με αρ. πρωτ. 6925/827/13-3-14 Ερώτηση στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Βουλής 4,10562 Αθήνα,Τηλ.:210 3706331, Φάξ,:210 3706531
25ης Μαρτίου 36. 50200 Πτολεμαΐδα, Τηλ.:2463020841,Φάξ.: 2463020842
 
ΠΗΓΗ:  ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου