Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

Τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Ελλάδος ψηφίζουν ΝΑΙ στην διαστροφή της φυσιολογίας!

Last updated on Τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Ελλάδος ψηφίζουν ΝΑΙ στην διαστροφή της φυσιολογίας! 

Το Ευρωκοινοβούλιο, στις 4 Φεβρουαρίου 2014, ψήφισε υπέρ της επιβολής ως φυσιολογικής της νοοτροπίας και της ηθικής των ομοφυλοφίλων στους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Το ψήφισμα είχε τίτλο, «Χάρτης πορείας της Ε.Ε. κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού
και ταυτότητας φύλου» και αφορά στην ομάδα των ΛΟΑΔΔ (λεσβιών, ομοφυλοφίλων, αμφιφυλοφίλων, διεμφυλικών (τρανσέξουαλ) και διαφυλικών ατόμων). Σύμφωνα με το ψήφισμα, ζητείται ιδιαίτερη μέριμνα για την «προαγωγή και προστασία της άσκησης όλων των ανθρώπινων δικαιωμάτων από τα ΛΟΑΔΔ». Ζητείται ακόμη, «να δημιουργηθούν ειδικά προγράμματα για τη νεολαία και την εκπαίδευση», καθώς και «να διασφαλίζεται ο σεβασμός στις «παρελάσεις υπερηφανείας» των ΛΟΑΔΔ». Το ψήφισμα επίσης ζητάει, «να συμπεριληφθεί ως άλλη μορφή εγκλημάτων η κριτική για την ομοφυλοφιλία», με την αιτιολογία ότι αποτελεί «πρακτική υποκίνησης μίσους για λόγους προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου».
Όλα τα ανωτέρω ζητούνται, γιατί… παραβιάζονται οι αξίες στις οποίες βασίζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση!! Να χαίρονται οι Ευρωπαίοι τις αξίες τους!
Το πλέον τραγικό είναι η στάση των 22 Ελλήνων Ευρωβουλευτών (από Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ – ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ), που εκπροσωπούν (υποτίθεται) τον Ελληνικό λαό. Οι 13 από αυτούς ψήφισαν υπέρ, 4 λευκό και 5 ήσαν απόντες. Δεν βρέθηκε ούτε ένας Έλληνας να καταψηφίσει αυτό το έκτρωμα!
Υπήρξαν όμως και αντιδράσεις. Τέθηκαν ερωτήματα, όπως: «μπορεί η ιδιωτική σεξουαλική ζωή να αποτελεί κριτήριο για τις πολιτικές της Ε.Ε.;» αλλά και προβληματισμοί σχετικά με τα ειδικά δικαιώματα και προνόμια μιας ομάδας πολιτών, λόγω της προσωπικής και σεξουαλικής τους συμπεριφοράς.
Τελικά, αυτό που δεν τόλμησαν να κάνουν στην Ελλάδα τα κόμματα της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, το έκαναν στο Ευρωκοινοβούλιο οι εκπρόσωποί τους. Ψήφισαν όλα τα ανωτέρω, που ουσιαστικά θεσμοθετούν την ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και την κατοχύρωσης της ψυχοπαθολογικής εκτροπής της ομοφυλοφιλίας.
Η δική μας προσέγγιση είναι διαφορετική.
Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον αυτών των ανθρώπων, όμως δεν θα επιτρέψουμε τα πιστεύω και οι προτιμήσεις τους να γίνουν κοινωνικές μάστιγες.
Δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε την παιδεραστία και να αποδεχθούμε τον αφύσικο τρόπο διαβιώσεως βρεφών, νηπίων και παιδιών σε πάσης φύσεως μορφής «οικογένειας», όπως προαναγγέλλει το παραπάνω ψήφισμα. Η μορφή της οικογένειας είναι μία και αυτή απαρτίζεται από τον πατέρα, την μητέρα και τα παιδιά, όπου υπάρχουν! Άτομα του ιδίου φύλου συζούν, αλλά δεν αποτελούν οικογένεια, ούτε παράδειγμα προς μίμηση.
Δεν μπορούμε να δεχθούμε τέτοια πρότυπα για την νεολαία της Πατρίδος μας.
Επιπλέον, δεν πρέπει να θεωρούμε αφελώς, ότι αυτό το ψήφισμα δεν μας επηρεάζει, καθώς σε περίπτωση προσφυγής στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια από τον οιονδήποτε ενδιαφερόμενο, οι νόμοι της Ε.Ε. υπερισχύουν έναντι των Εθνικών νόμων.
Έπεσαν πλέον οι μάσκες. Η Ν.Δ. και άλλοι δήθεν Ορθόδοξοι, ξεθεμελιώνουν με ύπουλο τρόπο το ήθος του Ελληνικού λαού. Πόσα πειστήρια χρειάζεται πλέον οι Έλληνες για να αντιληφθούν ότι τα κόμματα της Βουλής λειτουργούν σαν Δούρειοι Ίπποι της Νέας Τάξης στην Πατρίδα μας;

Ο Πρόεδρος της Πολιτικής Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Μιχαήλ Ε. Ηλιάδης


ΠΗΓΗ:  ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου