Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Πέφτουν οι μάσκες για την google...

σχόλιο Γ.Θ : Πέφτουν οι μάσκες για την google...

Για όσους δεν το παρατήρησαν, τον τελευταίο καιρό ο αμερικανικός κολοσσός έχει ρίξει πολλά και ποικίλα blogs (όχι απαραιτήτως πατριωτικά) εμφανίζοντας την ειδοποίηση στους αναγνώστες αυτών των blogs ότι... "Αυτό το ιστολόγιο βρίσκεται υπό εξέταση λόγω πιθανής παράβασης των Όρων Υπηρεσιών"
Δεν θα βάλουμε (ακόμα) λογισμούς συνομωσιολογίας, αλλά να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που ρίξουν και την διαδικτυακή προσπάθειά μας, θα εμφανίσουμε δύο νέα Έκτακτα Παραρτήματα, των οποίων η διεύθυνση θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε... έναν από εμάς θα ρίχνουνε, δύο θα ξεφυτρώνουμε.

Ο φίλος Θεόδωρος με το θαυμάσιο blog του, το οποίο οι κύριοι της google ρίξανε πριν μερικές μέρες, δημιούργησε νέα προσπάθεια σε καινούργια διεύθυνση...
Το μήνυμα που μας έστειλε:

Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα.
Παρ' ότι ξόδεψα δεκάδες ώρες προσπαθώντας να λύσω το πρόβλημα, το ΤΙ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ; συνεχίζει να παραμένει μπλοκαρισμένο!

Από την προηγούμενη Παρασκευή όλες οι προσπάθειες έχουν αποβεί μάταιες και ακόμα δεν γνωρίζω τον ακριβή λόγο που "έριξαν" την ιστοσελίδα. 

Εκτός από τις τεχνικές προσπάθειες, επικοινώνησα με ένα παράρτημα της google καθώς και με τα κεντρικά της γραφεία στην Καλιφόρνια, δίχως και πάλι να βρώ λύση. Γενικά το συστημα εξυπηρέτησής τους εκτός από απρόσωπο είναι και άθλιο.

Για να μην τελειώσουν άδοξα και πρόωρα τα ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, δημιούργησα μια δεύτερη μικρογραφία των ΧΑΜΠΕΡΙΩΝ έως ότου λυθεί το πρόβλημα (εαν τυχόν λυθεί).

Η θέση των νέων ΧΑΜΠΕΡΙΩΝ στο διαδίκτυο είναι σαν να ξεκινά ξανά από την αρχή, μα τεχνικά είναι μια μικρή αντιγραφή των παλιών με τα βασικά στοιχεία να είναι παρών και με κάποια άλλα να απουσιάζουν. 

Εδώ λοιπόν ο σύνδεσμος για το νέο μας στέκι, τα (νέα) ΤΙ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ: 


Καλή αντάμωση λοιπόν εκεί, προσωρινά ή μόνιμα.

Θοδωρής
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου