Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Θυμάστε την Όλγα Κεφαλογιάννη, που πήγε με ντεκολτέ στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο; Θαυμάστε την τώρα, πώς ντύθηκε σε επίσκεψή της στη Σαουδική Αραβία!


Για όσους ξέχασαν, ιδού η αλήστου μνήμης εμφάνιση της υπουργού κατά τη συνάντησή της με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Τουρκία:


Καμαρώστε την τώρα πόσο...μαζεύτηκε, μόλις πάτησε το πόδι της στη Σαουδική Αραβία:



Λένε μερικοί, πως φοράει μπούρκα! Δεν γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά το βέβαιο είναι πως η «έξαλλη» εμφάνιση της κυρίας αυτής...ξεχάστηκε μονομιάς, προκειμένου να φύγει σώα και αβλαβής από την σκληροπυρηνική ισλαμική χώρα!

Αφιερώνουμε εξαιρετικά αυτή τη...μεταμόρφωση της Όλγας Κεφαλογιάννη στους εγχώριους «προοδευτικούς», «άθεους» (=ισλαμολάγνους) και λοιπούς χριστιανομάχους που μας έχουν...ζαλίσει πως τάχα «η Εκκλησία καταπιέζει τις γυναίκες και τους επιβάλει πώς θα ντυθούν», «έχουμε θεοκρατία» και άλλες τέτοιες γελοιότητες!

Αγαπητοί «καταπιεσμένοι», για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Κεφαλογιάννη που κατάλαβε από πρώτο χέρι τι θα πει αυτή η λέξη, που τόσο πιπιλίζετε!

Κι επειδή η υποκρισία σας περισσύει, σας λέμε ευθέως πως ΔΕΝ μας αρέσει αυτή η εμφάνιση με τις μπούρκες, τις μαντήλες και τα κατάμαυρα φορέματα. 

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ούτε η χυδαία εμφάνιση ενώπιον του Οικουμενικού Πατριάρχη!

Ανάμεσα σε αυτές τις δύο ακρότητες, υπάρχουν πολλές ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ λύσεις. Η Ορθοδοξία αυτές ακριβώς τις ενδιάμεσες καταστάσεις υποστηρίζει και όχι τα άκρα. Αυτά, τα αφήνουμε σ' εσάς (το ένα άκρο της ξετσιπωσιάς) και στα φιλαράκια σας τους μουσουλμάνους (το άλλο άκρο της αντιμετώπισης της γυναίκας ως κατώτερο ον).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου