Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ !!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΕΤΣΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ... ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ !!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

Έρευνα σοκ: ένας στους τρεις Ιταλούς βλέπει θετικά την ερωτική επαφή με ανήλικους

08:40
Opening quote
Σε έρευνα που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Ipsos για λογαριασμό της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Save the Children», ένας στους τρεις Ιταλούς απάντησε «ναι» στην ερωτική επαφή με ανήλικους. Ανάμεσα στους ερωτηθέντες ηλικίας 25-65 ετών, το 38% πιστεύει ότι είναι αποδεκτό το σεξ ανάμεσα σε έναν ενήλικο και έναν ανήλικο,
το 28% διατηρεί διαδικτυακή επαφή με έφηβους που δε γνωρίζει προσωπικά και το 81% θεωρεί ότι η επαφή με έφηβους είναι διαδεδομένη, είτε αυτή είναι εικονική μέσω Διαδικτύου, είτε όχι.
Ένας στους δέκα, μάλιστα, επιρρίπτει ευθύνες στους ανηλίκους, υποστηρίζοντας ότι εκείνοι παίρνουν την πρωτοβουλία για την ερωτική επαφή με ενήλικες. Ανάμεσα στους 1.000 ανθρώπους που συμμετείχαν στην έρευνα, όσοι έχουν ηλικία άνω των 45 ετών, υποστηρίζουν ότι στρέφονται στο Διαδίκτυο για να καλύψουν συναισθηματικό κενό της πραγματικής τους ζωής. Την ίδια ώρα, το 37% παραδέχεται ότι κάνει χρήση των τόπων κοινωνικής δικτύωσης για να γνωρίσει ανθρώπους πρόθυμους για φιλική ή ερωτική σχέση. 

www.corriere.it

ΠΗΓΗ: http://www.antinews.gr/KOSMOS/Ereuna-sok-enas-stous-treis-Italous-blepei-thetika-ten-erotike-epaphe-me-anelikous_1/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+AntiWeblog+%28ANTI+WEBLOG%29 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου