Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

19 Δεκεμβρίου 2013
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Σκύλος βούτηξε στις γραμμές του τρένου και έσωσε το αφεντικό του από ΦΡΙΚΤΟ θάνατο!!!
​Ανατριχίλα προκαλεί η ιστορία με έναν τυφλό άνδρα στις ΗΠΑ ο οποίος χρωστάει τη ζωή του στο σκύλο του.
Ο 61χρονος Cecil Williams είχε λιποθυμήσει στην πλατφόρμα σταθμού του μετρό στη Νέα Υόρκη με αποτέλεσμα να πέσει στις γραμμές, παρασύροντας και τον Orlando μαζί του.
Ενώ το τρένο πλησίαζε όλο και περισσότερο, ο σκύλος του έγλειφε συνεχώς το πρόσωπο μέχρι να συνέλθει!
Cecil3.jpg
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το λαμπραντόρ γαύγιζε ακατάπαυστα και προσπάθησε να αποτρέψει την πτώση του Cecil.

«Ο σκύλος προσπαθούσε να τον τραβήξει μακριά από την άκρη της πλατφόρμας αλλά τα πόδια του ήταν άκρη- άκρη, εκείνος έτρεμε, ο σκύλος του γάβγιζε συνέχεια», περιέγραψε μία μάρτυρας και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσε τελικά να κάνει τίποτα όταν έπεσαν, απλά καθόταν δίπλα του, τού έγλειφε το πρόσωπο και προσπαθούσε να τον κάνει να κουνηθεί».
Και οι δύο γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα. Ο 61χρονος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται δήλωσε ότι ο Orlando του έσωσε τη ζωή και δεν θα ήθελε ποτέ να τον αποχωριστεί. Όμως λόγω ηλικίας, το συμπαθέστατο τετράποδο θα βγει εκτός υπηρεσίας σε έναν χρόνο και ο Γουίλιαμς θα πρέπει να βρεί άλλον οδηγό.

Ο ίδιος δήλωσε μέσα από το νοσοκομείο ότι η ασφάλειά του καλύπτει τα έξοδα μόνο για έναν σκύλο-οδηγό και ο ίδιος δεν έχει τη δυνατότητα να συντηρεί τον Orlando. Η ιστορία του συγκίνησε αρκετούς και, τελικά, χάρη στις οικονομικές προσφορές τους, ο Williams θα κρατήσει τον Ορλάντο και μετά τη συνταξιοδότησή του.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου