Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Κόλαφος η ανακοίνωση των πολυτέκνων (180χιλ. Οικογενειών): η Ελλάς νεκροταφείο!

 
Με μία πολυσέλιδη συγκλονιστική ανακοίνωση, η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, εκπροσωπώντας 180 χιλιάδες περίπου πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες αριθμούν περί τα 900 χιλιάδες άτομα, βάζει μία ταφόπλακα στο success story που επιχειρεί να χτίσει η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Οι πολύτεκνοι, η αναπαραγωγική ραχοκοκαλιά της Ελληνικής κοινωνίας, στέλνει ένα μήνυμα οργής και συνάμα απελπισίας προς την πολιτική ηγεσία για τα όσα καταστροφικά επισημαίνουν πως γίνονται και πλήττουν τον μοναδικό πυρήνα ενότητας μέσα στην κρίση που είναι η οικογένεια.
Οι πολύτεκνοι, που σήμερα 3 Νοεμβρίου, εορτάζουν την «ημέρα των πολυτέκνων» όπως αυτή έχει θεσπιστεί την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου, αναλυτικά και διεξοδικά στην ανακοίνωσή τους εστιάζουν στα σημεία που αδίκως και αναποτελεσματικά διαλύουν την Ελληνική οικογένεια:
• Η Ελλάδα βαδίζει στο τέλος της λόγω του τραγικού δημογραφικού προβλήματος που επιδεινώνεται από τα γενικότερα μέτρα και τις
περικοπές, που εξοντώνουν τις οικογένειες.
• Διαρκής φορολογική σφαγή και επιδρομή κατά των πολυτέκνων.
• Εξαιρούνται της διαθεσιμότητας μόνο οικογένειες με 4 παιδιά!!
• Δεν εφαρμόζεται το άρθρο 21 του συντάγματος για την ειδική φροντίδα των πολυτέκνων.
• Μειώνονται συνεχώς οι πολύτεκνες οικογένειες και άρα και ο πληθυσμός της χώρας.


Οι κυβερνώντες θα πρέπει κάποτε να καταλάβουν πως η οικογένεια και η μικρομεσαία επιχείρηση είναι ο ιστός που κρατά τη χώρα ζωντανή. Αυτοί πρέπει να στηρίζονται και όχι να διώκονται.

Δεν είναι μακριά η ώρα που μεγάλες κοινωνικές ομάδες όπως οι πολύτεκνοι, θα πάρουν την τύχη στα χέρια τους και θα σχηματίσουν πολιτικό φορέα. Άλλωστε η αριθμητική τους δύναμη, τους εγγυάται την άνετη είσοδο στη βουλή και ίσως και το φρενάρισμα στην κατρακύλα που έχει πάρει η χώρα μας.


Γράφει ο Τάκης Αναστασάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου