Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΣ! Πατέρας μαστίγωσε μέχρι θανάτου τον ανήλικο γιο του γιατί...

Άλλη μια φρικτή ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με πρωταγωνιστή έναν πατέρα και θύμα - αυτή τη φορά - ένα 12χρονο αγόρι... 

Ο άνεργος πρωην ναρκομανής, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πατέρας μαστίγωσε μέχρι θανάτου τον γιο του με καλώδιο επειδή είχε κακούς βαθμούς στο σχολείο.

Με θράσος παραδέχθηκε την πράξη του ενώπιον του δικαστηρίου λέγοντας πως «όχι μόνο μου απέκρυψε το γεγονός (σ.σ. των κακών βαθμών), αλλά μου έκρυψε τη βαθμολογία του και μου είπε ψέματα. Γι αυτό και έπρεπε να τον συνετίσω γιατί δεν τον ανέθρεψα με αυτόν τον τρόπο».

Όπως ανέφεραν αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση «ο πατέρας δεν είχε αφήσει σημείο στο σώμα του παιδιού που να μην το έχει χτυπήσει μέχρι που αυτό έχασε τις αισθήσεις του και πέθανε». Το παράδοξο είναι ότι ο πατέρας καταδικάστηκε μόνο σε τρία χρόνια κάθειρξη και όχι σε θανατική ποινή γιατί οι φόνοι εκ προθέσεως στα Αραβικά Εμιράτα τιμωρούνται ανάλογα με το αν η οικογένεια του θύματος ζητήσει εκδίκηση.

Και επειδή σε αυτή την περίπτωση φαίνεται ότι οι υπόλοιποι συγγενείς του μικρού δεν ζήτησαν κάτι τέτοιο, ο δράστης θα μείνει μόνο τρια χρόνια στη φυλακή.
arouraios.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου