Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Το πιο ακριβό γιοτ στον κόσμο... κοστίζει 830 εκατομμυρίων ευρώ!!!

Ημερομηνία: 11 Οκτωβρίου 2013
Το πιο ακριβο γιοτ στον κοσμο... κοστιζει 830 εκατομμυριων ευρω!!!
Ένα ακόμα ευφάνταστο και άκρως εντυπωσιακό project σχεδιάζει η εταιρεία Yacht island design, αντλώντας έμπνευση από το πριγκιπάτο του Μονακό.

Οι Βρετανοί σχεδιαστές έχουν δώσει ήδη στη δημοσιότητα τα σχέδια ενός πλωτού αντίγραφου του Μονακό, που θα ονομάζεται Streets Of Monaco και θα περιλαμβάνει σε μικρογραφίες μερικά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του, συμπεριλαμβανομένης της πίστας Monte Carlo.

Το υπερπολυτελές σκάφος αναμένεται να κοστίσει το αστρονομικό ποσό των 830 εκατομμυρίων ευρώ, χαρίζοντας στον μελλοντικό του ιδιοκτήτη την ικανοποίηση ότι διαθέτει το πιο ακριβό ιδιόκτητο γιοτ στον κόσμο.

Στην πλωτή πολιτεία θα δεσπόζουν μινιατούρες του φημισμένου καζίνο του Μόντε Κάρλο, αλλά και των Hotel de Paris, Cafe de Paris, La Rascasse και το Loews Hotel.

Πισίνες και γήπεδα του τένις θα συμπληρώνουν το τοπίο, ενώ θα υπάρχει και μια πλατφόρμα, που θα φιλοξενεί μικρότερα σκάφη, σε περίπτωση που οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες χρειάζονται ένα πιο διακριτικό μέσο μεταφοράς στα λιμάνια που θα επισκέπτονται.

Το highlight του σκάφους θα είναι αναμφισβήτητα η απομίμηση του Grand Prix του Μονακό, με μια πλήρως εξοπλισμένη πίστα go-kart, στο κατάστρωμα.

Για τους σχεδιαστές το επίκεντρο αυτού του απίστευτου πλοίου είναι το Atrium, ένας χώρος που συνδέει το πάνω με το κάτω επίπεδο. Το Atrium θα διαθέτει επτά σουίτες, που θα περιλαμβάνουν όλες αίθουσα υποδοχής, μπάνιο, dressing room, υπνοδωμάτιο και μπαλκόνι .

Συνολικά, το σκάφος θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 16 επισκέπτες και 70 άτομα πλήρωμα.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης θα έχει το δικό του προσωπικό διαμέρισμα. 4.800 τετραγωνικών ποδιών, δηλαδή στο μέγεθος ενός ρετιρέ πολυτελείας .

Το τεσσάρων καταστρωμάτων γιοτ θα έχει επίσης εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου σε κάθε γωνιά του καταστρώματος, καθώς και έναν μίνι καταρράκτη και καφέ μπαρ με υποβρύχια θέα .

Τώρα που ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί , το μόνο ερώτημα που απομένει για την εταιρεία Yacht island design είναι αν θα βρεθεί ο δισεκατομμυριούχος που θα κάνει το όνειρο τους πραγματικότητα.









Πηγή: ww.newsbeast.gr/
Και ενώ ήταν στο ταξίδι του μέλιτος ο γαμπρός ΞΕΧΑΣΕ τη νυφή σε ένα βενζινάδικο!! Τυχαίο;;;

Τα 7 μοναδικά δάση του κόσμου!! Πρώτο πρώτο ελληνικό!!!!!! Δείτε και διαλέξτε σε πιο θα πάτε!!!

Οι αμπελώνες του Costa Navarino θέρισαν τα βραβεία στον διεθνή διαγωνισμό AWC στη Βιέννη!!!

ΠΗΓΗ:   http://www.travelstyle.gr/portal/gr/destination_articles.php?dest_id=0&id=15532

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου