Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ομπάμα σταμάτησε την επίθεση στη Συρία, επειδή οι Ρώσοι κατέρριψαν αεροσκάφος F - 22 Raptor και 4 πυραύλους Τόμαχωκ.

Σε έκτακτη ενημέρωση του Πατριωτικού Μετώπου για τις εξελίξεις στη Συρία, προχώρησαν σήμερα οι Αξιωματικοί του Σώματος Σέρβων Εθελοντών Μαχητών, οι οποίοι έχουν φιλοξενηθεί από το ...ΠΑΜ στην Ελλάδα και βρίσκονται στη διάθεση του ελληνικού Λαού για όποτε, και αν χρειαστεί.
Συγκεκριμένα, ανώτερος αξιωματικός του Σ.Σ.Ε.Μ., καλά ενημερωμένος για τις εξελίξεις στη Συρία, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Πατριωτικού Μετώπου, κ. Σταύρο Βιτάλη, στον οποίο απέστειλε και το παρακάτω, πλήρως τεκμηριωμένο κείμενο. Το αναμεταδίδουμε, χωρίς καμία επιφύλαξη για την εγκυρότητά του.
«Ο λόγος για την καθυστέρηση στην έναρξη της επίθεσης του Προέδρου Ομπάμα στη Συρία δεν είναι αυτό που φέρεται να δηλώνει ο Αμερικανός Πρόεδρος,  ότι δηλαδή θα πρέπει να περιμένει την απόφαση του αμερικανικού κογκρέσου. Η άποψη αυτή επιβεβαιώνεται από στρατιωτικό εμπειρογνώμονα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι «Al Manar» .
Σύμφωνα λοιπόν με τον εμπειρογνώμονα, ο πραγματικός λόγος είναι ότι, στις 31 Αυγούστου, η Συρία κατέρριψε  το «αόρατο»  F - 22 Raptor της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, καθώς και τέσσερις πυραύλους «Τόμαχωκ».
Να πούμε εδώ πως το F - 22 Raptor είναι το πιο προηγμένο μαχητικό στον κόσμο. Λειτουργεί σε ένα εξαιρετικά μεγάλο υψόμετρο και αναπτύσσει εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες. Για το λόγο αυτό, εθεωρείτο μέχρι σήμερα, αδύνατο να καταρριφθεί.
Είναι εξοπλισμένο έτσι ώστε να μπορεί να πλησιάσει  τον εχθρό,  σε απόσταση 50 χλμ. Έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα του «στέλθ», το οποίο το καθιστά εντελώς αόρατο .
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές, οι Αμερικανοί στρατιωτικοί είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένοι, επειδή μια τέτοια άκρως προηγμένη πολεμική μηχανή καταστράφηκε, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των καταρριφθέντων  πυραύλων Τόμαχοκ.
Να προσθέσουμε ακόμη πως ένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία, ενώ οι κατεστραμμένοι πύραυλοι, έπεσαν στη θάλασσα.
Στην κατάρριψη του  F - 22 Raptor, αναφέρεται και  η εφημερίδα «Los Angeles Times», η οποία ανέφερε επίσης ότι στις 30 Αυγούστου, η Συριακή αεράμυνα κατέρριψε τέσσερα αμερικανικά βλήματα "Tomahawk", με το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα "Kevlar - 1" .
Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, η απώλεια ενός σύγχρονου αεροσκάφους  F - 22 Raptor στη βόρεια Ιορδανία και η κατάρριψη 4 πυραύλων Τόμαχωκ, είναι ο κύριος λόγος για την ξαφνική καθυστέρηση της επίθεσης εναντίον της Συρίας. Στον ίδιο τόνο αναφέρεται και η εφημερίδα "Post της Οκλαχόμα",  επικαλούμενη αμερικανικές στρατιωτικές πηγές .
Ο στρατιωτικός  εμπειρογνώμονας John Reed Μπλε δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η Συρία δεν έχει το S - ??300 , αλλά και αναβαθμισμένη έκδοση του. Δεν απέκλεισε μάλιστα να διαθέτει και ένα σύστημα S – 400» .

Επειδή για μια ακόμη φορά κάποιοι κακοπροαίρετοι αλλά καλοδεχούμενοι φίλοι, άφησαν υπονοούμενα για κατασκευασμένη είδηση του pentapostagma.gr, σας δίνουμε παρακάτω, αν και το αναφέρουμε στην αρχή, την πηγή της είδησης, τα πλήρη στοιχεία είναι τα παρακάτω:

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών: 
Διδυμοτείχου 15-17, 
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr 
pametopo@gmail.com
https://www.facebook.com/pametopo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου