Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Φ Ρ Ι Ξ Τ Ε !!!!!! ΟΙ AΥΤΟ-ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ...


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ"; 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ;

Διαβάστε, Έλληνες αδελφοί μου, και .ταραχθήτε! Ταραχθήτε, αν ακόμη έμεινε κάποιο κομμάτι του νευρικού συστήματος μέσα σας! Το παρακάτω κείμενο είναι συνταρακτικό! Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, γι αυτό και σας το παραδίδουμε με κάθε επιφύλαξη!
 
Αν δεν είναι κάτι σαν παραμύθι, τότε πρέπει όλοι μας να ξεσηκωθούμε! Η κατάσταση φαίνεται να είναι τραγική. Από πολύ παληά είμεθα πουλημένοι! Είμεθα Εβραιοκρατούμενοι! Η "Τρόϊκα", καθώς φαίνεται, δεν θέλει να αγγίξει το Εβραϊκό κατεστημένο! 

Ο Ελληνικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος από τον Καναδά κ. Αρτέμιος Σώρρας, ισχυρίζεται ότι διαθέτει το ποσόν των 600 δισ. δολλαρίων και ότι προσφέρεται να το διαθέσει για να εξαγοράσει το χρέος της Ελλάδος και να σώσει τη Χώρα μας! Όλα αυτά μοιάζουν κάτι σαν παραμύθι! Εν πάσει περιπτώσει ο άνθρωπος αυτός έδωσε μια συνέντευξη, στην οποία είπε τερατώδη πράγματα! Μακάρι να μην είναι αλήθεια, όσα με καθαρά λόγια είπε. Εμείς, εφ' όσον κάνουν το γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο, με κάθε επιφύλαξη σας τα παρουσιάζουμε. Εσείς βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου