Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΜΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΠΡΟΣΔΟΚΩΜΕΝΗ ΜΕΙΩΣΙΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ !!!

98 εκατομμύρια Αμερικανοί έλαβαν εμβόλιο που προκαλεί.. καρκίνο

 
Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Η.Π.Α (CDC) «κατέβασε» άμεσα ανάρτηση στην ιστοσελίδα του, (σ.σ. pentapostagma.gr - την οποία μπορείτε να βρείτε προσωρινά αποθηκευμένη εδώ ), μέσα από την οποία παραδέχεται ανοιχτά ότι περισσότεροι από 98 εκατομμύρια αμερικανοί στην 8ετία 1955-1963 έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας όταν μέρος του εμβολίου ήταν μολυσμένο με τον καρκινογόνο ιό polyomavirus με την ονομασία SV40.

Έχει υπολογιστεί ότι περίπου 10-30 εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες ενδέχεται να έλαβαν μολυσμένες δόσεις του εμβολίου με SV 40.

O ιός SV40 είναι η συντομογραφία του ιού Simian 40, που είναι ένας ιός πολυώματος που είναι κοινός τόσο στους πιθήκους όσο και στους ανθρώπους. Όπως έτεροι ιοί πολυώματος, ο SV40 είναι ένας DNA ιός που έχει δειχθεί ότι προκαλεί καρκινικούς όγκους και νεοπλάσματα. Ο SV40 πιστεύεται ότι καταστέλλει τις μεταγραφικές ιδιότητες των γονιδίων που καταστέλλουν του καρκινικούς όγκους μέσω του Μεγάλου και Μικρού T-Αντιγόνου των SV40. Τα μεταλλαγμένα γονίδια μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτο κυτταρικό πολλαπλασιασμό, οδηγώντας τελικώς σε καρκίνο..

Ο Michele Carbone, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Loyola του Chicago, απομόνωσε πρόσφατα τμήματα του ιού SV-40 σε ανθρώπινα καρκινικά οστά και σε μία θανατηφόρο μορφή καρκίνου του πνεύματος με την ονομασία μεσοθηλίωμα. Τα ευρήματα του ήταν τα εξής: ο ιός SV-40 ήταν παρών στο 33% των οστών που είχαν προσβληθεί από οστεοσάρκωμα, καθώς και στο 60% των καρκίνων του μεσοθηλιώματος-πνεύμονος.

Τα στοιχεία για τον
SV 40 που δημοσιεύθηκαν στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Η.Π.Α είναι αποκαλυπτικά:
  • Ο SV40 είναι ένας ιός που βρίσκεται σε ορισμένους τύπους πιθήκων.
  • Ο SV40 ανακαλύφθηκε το 1960. Αμέσως μετά, ο ιός βρέθηκε στα εμβόλια της πολυομυελίτιδας.
  • Ο ιός SV40 έχει βρεθεί σε ορισμένους τύπους καρκίνου σε ανθρώπους.
     
pentapostagma.gr

1 σχόλιο: